Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 141

Thread: Έκρηξη βόμβας στα Πατήσια με θύμα 15χρονο Αφγανό πρόσφυγα

  1. #91
    μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    SF Bay Area
    Posts
    2,444

    Default

    Θέλω να γράψω πολλά, αλλά δεν έχω το κουράγιο. Στη Πάτρα ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που αγωνίζεται με τους μετανάστες συνεχώς. Πολλοί έχουν αφιερώσει άπειρο χρόνο για να βοηθούν όποτε μπορούν και τους έχουν ανάγκη. Δε δέχομαι ότι αυτός ο κόσμος είναι υποκριτής επειδή δε βγήκε σε μαζικές πορείες. Τα θύματα από τους λιμενικούς είναι πολλά και όλα τα ΜΜΕ σιωπούν, αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι που αγωνίζονται άσχετα με το γεγονός ότι όλοι μας τους αγνοούμε.

    Αν τα ΜΜΕ δεν είχαν νομίσει εξ αρχής ότι ήταν μαλακία της ΣΠΦ θα είχε περάσει στο ντούκου. Αλλά είδαν ψωμί και έπεσαν με τα μούτρα. Ακόμα και χθες στα κεντρικά δελτία, ενώ είχε δοθεί ανάληψη ευθύνης (δε λεώ ότι είναι αληθινή, αλλά υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο) σε Καθημερινή και Ζούγκλα την έκαναν γαργάρα, σα να μην υπήρχε. Πουτάνα καργιόλα Μπακογιάννη, θες πορεία με κεράκια ε; Πάρε και τη τούρτα για τα μούτρα σου... Τώρα τους θυμήθηκαν όλοι τους μετανάστες, για τη προπαγάνδα τους ενάντια στους κουκουλοφόρους.

    Για τον Αλβανό με τις 9 σφαίρες από μπάτσους δεν είδα κανέναν να καίγεται... Ατύχημα... Αλλά, έλα που όντως θέλουν κάθε φορά ένα Δεκέμβρη 2008 για να ρθουν στα ισα τους...
    Last edited by Coroner; 31-03-2010 at 21:26.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

  2. #92
    δήθεν asimoulis's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    in flames
    Posts
    3,866

    Default

    ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ.

    Κάλεσμα συμπαράσταση σε ειρηνική και σιωπηλή διαμαρτυρία
    Επιλεγούμε να κάνουμε σιωπηλή διαμαρτυρία όχι επειδή δεν μας πονάει το άδικο και τραγικό χαμό τον αθώο συμπατριώτη μας με αυτόν τον τρόπο με τον όποιο ακριβός θα μπορούσε να είχε καταλήξει στο Αφγανιστάν εάν δεν είχε φύγει μαζί με την οικογένεια του. Επιλεγούμε να κάνουμε σιωπηλή διαμαρτυρία όχι επειδή δεν μας εξοργίζει η κατάσταση της προσφυγιάς μας γενικά στη Ευρώπη και ειδικά στη Ελλάδα. Από τα πολλά μεσαιωνικά στρατόπεδα της συγκέντρωσης προσφύγων & μεταναστών που χρησιμοποιούνται για τον εγκλωβισμό των παιδιών μας και των οικογενειών μας μέχρι την καθημερινή κατασταλτική αντιμετώπιση μας στους δρόμους, στις πλατειές, στα σπίτια μας, στο αλλοδαπών και στις κρατικές υπηρεσίας για το μόνο «έγκλημα» μας που είναι η προσφυγιά. Επιλεγούμε να κάνουμε σιωπηλή διαμαρτυρία ακριβός επειδή σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας που έχασε τη ζωή του διαμαρτυρόμενος από την κατάσταση που ζώσε μαζί με την οικογένεια του ως πρόσφυγες. Σεβόμαστε την οικογένεια του, ιδικά τη μητέρα του, μια γυναίκα που βιώνει το σοκ της τραγωδίας του γιου της και τη«πιθανή» τύφλωση της κορούλας της. Και τέλος σεβόμαστε τη μεγάλη εβδομάδα και το πασχαλινό γιορτινό περίοδο των συνάνθρωπων και των συμπολιτών μας στη χώρα που μας «φιλοξένει». Αυτά που αντίστοιχα δεν σεβάσθηκαν από τα εμπορικά ΜΜΕ εξευτελίζοντας κάθε ανθρωπινά αξιοπρέπεια και από τα κυβερνητικά όργανα καταπατώντας και παραβιάζοντας τα θεμελιωτή ανθρωπινά και προσφυγικά δικαιώματα.
    Η οικογένεια Νατζαφί με τον τραγικό χαμό τον 15χρόνο γιο της και την «πιθανή» τύφλωση της 11χρονής κόρης της στην έκρηξη βόμβας στις 28ης Μαρτίου στα Πατήσια, προσθέτεται στη μάκρη λίστα των θυμάτων της Έλληνο-ευρωπαϊκής απάνθρωπης και κατασταλτικής πολίτικης εναντίων των οικονομικών και πολιτικών προσφυγών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο νεαρός Αφγανός πρόσφυγας Χαμιντουλάχ σκοτώθηκε στην έκρηξη της βόμβας στα Πατήσια και η μικρή αδελφή του κιντύνευε να χάσει την όραση της εξαιτίας της έλλειψης το σύστημα άσυλο στη χωρά. Και, για αυτό θεωρούμε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και καλούμε τη κυβέρνηση να της αναλάβει, ώστε να προλάβει τέτοιες τραγωδίες των αθώων ανθρώπων. Αναρωτιόμαστε λοιπόν πως και ξαφνικά όλα τα υπουργία «ενδιαφερθήκαν» για τη συγκεκριμένη οικογένεια προσφέροντας δώρα και προσφορές με ψεύτικες υποσχέσεις(?) Ή μήπως προσπαθεί η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο να καλύψει την μηδενική πολιτική της, που εκδηλώνεται καθημερινά με τις επιχειρήσεις σκούπας, απελάσεις, βασανιστήρια και τα κολαστήρια των κέντρων κράτησης προσφύγων και μεταναστών παντού κ.π.(?) Αναρωτιόμαστε επίσης πως και ξαφνικά για τα ΜΜΕ οι χθεσινοί «λαθρομετανάστες» έγιναν σήμερα προσφυγές (?).
    Είμαστε προσφυγές του ενός εξαγομένου πολέμου και απαιτούμε όλα τα αυτονόητα δικαιώματα μας ως προσφυγές, συμφώνα με τις διεθνείς συνθήκες για τους προσφυγές. Τα όποια είναι: άσυλο για όλους τους προσφυγές, προστασία τις ζωές μας, στέγη για τις οικογένειες και για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά, ιατρική περίθαλψη για όλους κ.π.

    Και ζητάμε επίσης

    ·Να σταματήσει η κυβέρνηση να παίξει τη φιλανθρωπία αλλά να κάνει τα καθήκοντα της και τις υποχρεώσεις της απέναντι στους προσφυγές και μετανάστες.
    ·Να σταματήσει τα ορισμένα ΜΜΕ να ενοχλήσει την ταραγμένη και σοκαρισμένη οικογένεια στα νοσοκομεία και να σεβαστούν την κατάσταση της.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

  3. #93
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    999

    Default

    μόστε, το 'παμε ήδη, δεν έχει σημασία μόνο το θύμα αλλά και ο θύτης και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ό,τι έγινε. άλλο να σκοτώσει ένας υπάλληλος του κράτους, άλλο να σκοτώσει μια σέχτα από μαλάκες, άλλο να σκοτώσει κάποιος σαλταρισμένος επειδή έτσι του 'σκασε. το "υπάρχει 15χρονος νεκρός και στις δύο περιπτώσεις άρα θα έπρεπε να υπάρξουν και οι ίδιες αντιδράσεις αλλιώς είστε υποκριτές" είναι ένα τεράστιο λογικό άλμα. γιατί; γιατί τα δύο γεγονότα έχουν άλλες κοινωνικές προεκτάσεις και άλλη κατανομή ευθυνών. αν απομονώσεις το γεγονός ότι υπήρξε νεκρός και ξεχάσεις για λίγο την ηλικία του, τι κοινό έχουν οι δύο περιπτώσεις;

    το '08 ένας τύπος που πληρώνεται από τους πολίτες, που υποτίθεται ότι η δουλειά του είναι να φροντίζει για την ασφάλεια αυτών, που υποτίθεται ότι πληροί κάποια κριτήρια για να κάνει αυτή τη δουλειά, που υποτίθεται ότι έχει περάσει από μια Α εκπαίδευση που δήθεν του δίνει το δικαίωμα να κρατάει όπλο, αυτός ο τύπος λοιπόν δολοφονεί εν ψυχρώ. το πρόβλημα σε αυτό δεν είναι μόνο ο μαλάκας με το όπλο, είναι και το ποιος του έδωσε το όπλο, γιατί του το έδωσε, υπό ποιες συνθήκες και, τέλος πάντων, γενικότερα τι ρόλο βαράει αυτός και οι συνάδελφοί του; λοιπόν, αυτές οι προεκτάσεις του γεγονότος βγάλαν το κόσμο στο δρόμο σε εναντίωση προς την κυβέρνηση, την αστυνομία και όποιο άλλο πρόταγμα μπήκε τότε στις κινητοποιήσεις.

    στο τώρα, κάποια σκουπίδια αγνώστου ταυτότητας κάναν ένα τυφλό χτύπημα στο οποίο υπήρξε νεκρός. αυτό τι προεκτάσεις έχει; αν είναι δεξιοί εγώ λέω εγείρει ζητήματα περί ρατσισμού, προβοκάτσιας και παρακράτους. αν είναι αριστεροί εγώ λέω εγείρει ζητήματα για το αν τέτοιου είδους ομάδες έχουν καταδικαστεί και περιθωριοποιηθεί αρκετά από την υπόλοιπη αριστερά. επίσης, αριστεροί ή δεξιοί, εγώ λέω ότι πρέπει να συλληφθούν και να δικαστούν ως ποινικοί και να λιώσουν μέσα γενικά. όταν όμως δεν ξέρουμε καν ποιος το έκανε, πώς περιμένετε να υπάρξουν και ανάλογες αντιδράσεις; να γίνουν πορείες με τι αιτήματα και εναντίον τίνος; εναντίον μερικών φονιάδων; για να πετύχει τι; δηλαδή όσοι κατηγορείτε "τους αριστερούς" τι ακριβώς τους προσάπτετε; ότι δεν οργάνωσαν πορείες ενάντια σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που σκοτώνουν παιδιά;
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

  4. #94
    Senior Member Mostos's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Νυκτερινός Περίπατος
    Posts
    2,514

    Default

    εγώ προσωπικά τσαντίζομαι γιατι το "15 χρονών νεκρός" είναι ένα σύνθημα-ψέμα γιατι στην ουσία σημαίνει "μπάτσος δολοφόνος" και γενικότερα το έχω ξαναπεί και πιο παλιά οτι αν φαινόταν πρακτικά ο χώρος να έχει μια πρακτική επίσης λύση για το πρόβλημα γενικότερα θα μου ήταν εμένα προσωπικά πιο χρήσιμος, αλλα όταν βλέπω τέτοια μηνύματα και μια μέρα μετα το συμβάν με τη βόμβα διαμαρτυρία για το ρατσισμό ( που πραγματικά στην προκειμένη περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ) ε, μου φαίνεται πολύ αστοχία και γενικότερα περισσότερο ένα θεωρητικό και δυσνόητο πλαίσιο που επειδή είναι τόσο κι απο τα δυο δεν θεωρώ οτι θα βοηθήσει. αυτό γενικότερα. χρειάζεται μια λύση.

  5. #95
    Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Χώρος δουλειάς
    Posts
    5,093

    Default

    Δεν καταλαβαίνω 2-3 πράγματα βασικά. Είναι ιδέα μου ή αντιλαμβάνομαι ορθώς ως κακιασμένο-"πάρ'τα θολοκουλτουριάρη ψευτοαριστερέ" το point ότι "όσοι τις παίζατε για το Γρηγορόπουλο, πού είστε τώρα"; Μώστε (και όσοι υποστήριξαν το ίδιο) με όλη τη συμπάθεια, ακόμη και αν υποθέσω ότι το σκεπτικό σου είναι απόλυτα σωστό (ο σολο με καλύπτει απόλυτα), με το χέρι στην καρδιά, ήσουνα στις πορείες του περσινού Δεκέμβρη; Αυτό που λες, θεωρείς ότι είσαι σε θέση να το λες ως κύρηκας μίας άλφα επαναστατικής συνέπειας; Δεν σε κρίνω βάσει πράξεων και ιστορικού, βάσει καθαρά θεωρητικής προσέγγισης ερωτώ το εξής απλό γενικά: όσοι υποστηρίζουν την άποψη "το δεκέμβρη όλα πουτάνα, τώρα μόκο", γιατί μου δίνουνε την εντύπωση ότι και το Δεκέμβρη θα αντιπαραθέτανε κάτι αντίστοιχο, και για το αντίστοιχο πάλι κάτι αντίστοιχο και πάει λέγοντας;

    Αυτό εγώ το λέω αντίδραση. Κάθε συμβάν είναι ένα συμβάν, έτερον εκάτρον. Η αντιπαράθεση δεν οφελεί κανέναν και σε τίποτε.

    Δε μιλάω επιθετικά φυσικά προς κανέναν, αυτά.

  6. #96
    Senior Member Mostos's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Νυκτερινός Περίπατος
    Posts
    2,514

    Default

    Δε μπορεί να σε ενδιαφέρει μόνο οτι ένας μπάτσος σκότωσε ένα παιδι αλλα και οτι φτάσαμε στο σημείο να μπορεί ο καθένας να βάλει μια βόμβα στα καλά καθούμενα στο κέντρο της αθήνας. Δε μπορεί να μη σε οργίζει αυτό το πράγμα όταν σε απασχολεί συνολικά το που έχει φτάσει η κατάσταση σημερα, αυτό δεν μπορώ να δεχθώ. Καλά κάνατε και τα σπάσατε για τον Γρηγορόπουλο αλλα δεν είναι μόνο η κρατική καταστολή κατάντια, αυτό εννοώ.

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    999

    Default

    φυσικά και το "15 χρονών νεκρός" σήμαινει "η κυβέρνηση/το κράτος/η αστυνομία δολοφονεί 15χρονους". αλλιώς μόνο του τι θα σήμαινε; ότι ο Κορκονέας δολοφονεί 15χρονους; με άλλα λόγια, ότι ένας σαλταρισμένος με όπλο σκοτώνει 15χρονους; και αυτό θα ήταν κίνημα εναντίον τίνος; του Κορκονέα; φυσικά και ο λόγος που κατέβηκε ο κόσμος στο δρόμο ήταν ακριβώς το ότι ο Κορκονέας είναι μπάτσος και ακριβώς το ότι αυτό το πράγμα έχει χίλιες δυο προεκτάσεις για το τι ρόλο βαράνε οι μπάτσοι. αν ο Κορκονέας ήταν απλά ένας σαλταρισμένος με όπλο φυσικά και δεν θα κατέβαινε κανείς στο δρόμο όπως δεν κατέβηκε κανείς σε χίλιες δυο περιπτώσεις κοινών ποινικών δολοφόνων στα 200 χρόνια ύπαρξης του ελληνικού κράτους.

    όσο για το πρακτικό μέρος που λες, τότε τα πανό γράφανε να πέσει η κυβέρνηση των δολοφόνων, τίποτα πρακτικότερο από αυτό.
    Last edited by ubu; 31-03-2010 at 22:35.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

  8. #98
    Senior Member MaX Payne's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,105

    Default

    Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ.

    ...
    βαλτη και αλλη μια

    προσκυνω
    "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο νεαρός Αφγανός πρόσφυγας Χαμιντουλάχ σκοτώθηκε στην έκρηξη της βόμβας στα Πατήσια και η μικρή αδελφή του κιντύνευε να χάσει την όραση της εξαιτίας της έλλειψης το σύστημα άσυλο στη χωρά. "

    ξεχασανε να πουνε και οτι βρηκαμε ευκαιρια να εκμεταλευτουμε το τυχαιο θανατο 15χρονου συμπατριωτη μας και να πουμε για το ασυλο

  9. #99
    Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    100% τυρί
    Posts
    19,920

    Default

    οκ, η "αντιεξουσιαστική" πτέρυγα της πόλης έκανε μια εκδήλωση σήμερα, έστω κ με τη μορφή συγκέντρωσης κ μουσικής κ πανώ κτλ. τουλάχιστο δείχνει ότι ένιωσε.
    να επαναλάβω μόνο ότι η δική μου παρέμβαση αφορούσε το γεγονός ότι το θύμα δεν ήταν έλληνας>ευρωπαίος>κάποιος με υπόσταση, αλλά ήταν ένας μετανάστης που έψαχνε στα σκουπίδια. δεν προσπαθώ να εξισώσω το γεγονός με τη δολοφονία κάποιου από κρατικό λειτουργό γιατί δεν είναι το ίδιο. να το πω ανάποδα, για να καταλάβετε τι εννοώ. αν ο ειδικός φρουρός δολοφονούσε το αφγανάκι και ο γρηγορόπουλος σκοτωνόταν από τη βόμβα, πότε θα είχαμε τα μπάχαλα?
    Rock or Nothing

  10. #100
    Spammity Spam rat_poison's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    green midget cafe in bromney
    Posts
    3,960

    Default

    Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είχαμε.

    Θυμίζω δολοφονία ενός αφρικανού από αστυνομικό πριν λίγα χρόνια και το πρόσφατο συμβάν στην Κηφισίας όπου (μάλλον) τον γαζώσανε τον Αλβανό απλά και μόνο γιατί αυτοί που κυνηγούσανε ήταν Αλβανοί.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

  11. #101
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bujumbura
    Posts
    184

    Default

    Quote Originally Posted by MaX Payne View Post

    προσκυνω
    Συγχαρητήρια.

    Quote Originally Posted by MaX Payne View Post

    ξεχασανε να πουνε και οτι βρηκαμε ευκαιρια να εκμεταλευτουμε το τυχαιο θανατο 15χρονου συμπατριωτη μας και να πουμε για το ασυλο
    Μα ναι, είναι δυνατό να έχει οποιαδήποτε σχέση η αντιμετώπιση πολιτικών προσφύγων σα ζώα και η άρνηση του κράτους να τους φερθεί σαν ανθρώπους, με το γεγονός ότι κατέληξαν να διαμελίζονται από βόμβες τοποθετημένες στα σκουπίδια όπου έψαχναν, ειδικά στην περίπτωση που πρόκειται για ακροδεξιό χτύπημα; Αυτοί οι Αφγανοί μόλις δολοφονηθεί συμπατριώτης τους, αμέσως να το εκμεταλλευτούν. Λες και δε θα μπορούσε να ήταν ο καθένας στη θέση του, δηλαδή αν αντί για τον Αφγανό παράνομο μετανάστη, σκοτωνόταν ο Βαρδινογιάννης την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια, θα λέγαμε ότι ήταν επειδή είναι εφοπλιστής;

  12. #102

    Default

    Επίσης αυτά τα σκουπίδια αργούν πολύ να τα μαζέψουν. Στη γειτονιά μου έχει δύο κάδους γεμάτους και οι μ@λ@κε5 οι σκουπιδιαρέοι οι βρωμιάρδηες έχουν απεργία. Ελάτε να μαζέψετε τα σκουπίδια ρε ζώα. Που ξέρω εγώ τι μπορεί να έχουν μέσα! Πρέπει δηλαδή να πεθάνει και το δικό μου παιδί από βόμβα;

  13. #103
    Senior Member MaX Payne's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,105

    Default

    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    αν ο ειδικός φρουρός δολοφονούσε το αφγανάκι και ο γρηγορόπουλος σκοτωνόταν από τη βόμβα, πότε θα είχαμε τα μπάχαλα?
    οταν ο ειδικος φρουρος δολοφονουσε το αφγανακι ισως οχι σε τετοια εκταση οπως με τον γρηγοροπουλο αλλα πιστευω οτι παλι θα ειχε μπαχαλα και νομιζω οτι το ερωτημα σου δεν ισχυει δηλ καποιος κατεβαινει στο δρομο για μπαχαλα σκεφτεται αν το θυμα ειναι ελληνας η' αφγανος?
    πατριωτικα το παει?
    μπαχαλα με τη βομβα θα ειχαμε σε περιπτωση ακροδεξιας τρομοκρατιας

    Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Κ και το πρόσφατο συμβάν στην Κηφισίας όπου (μάλλον) τον γαζώσανε τον Αλβανό απλά και μόνο γιατί αυτοί που κυνηγούσανε ήταν Αλβανοί.
    κηφισιας η' βυρωνα? αν λες για βυρωνα συγκεντρωση και μικρομπαχαλα εγιναν

    Quote Originally Posted by CrippleHorse View Post
    Μα ναι, είναι δυνατό να έχει οποιαδήποτε σχέση η αντιμετώπιση πολιτικών προσφύγων σα ζώα και η άρνηση του κράτους να τους φερθεί σαν ανθρώπους, με το γεγονός ότι κατέληξαν να διαμελίζονται από βόμβες τοποθετημένες στα σκουπίδια όπου έψαχναν, ειδικά στην περίπτωση που πρόκειται για ακροδεξιό χτύπημα; Αυτοί οι Αφγανοί μόλις δολοφονηθεί συμπατριώτης τους, αμέσως να το εκμεταλλευτούν. Λες και δε θα μπορούσε να ήταν ο καθένας στη θέση του, δηλαδή αν αντί για τον Αφγανό παράνομο μετανάστη, σκοτωνόταν ο Βαρδινογιάννης την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια, θα λέγαμε ότι ήταν επειδή είναι εφοπλιστής;
    μαλακοσυζητηση που κανουμε πανω απο το πτωμα
    η βομβα βρεθηκε στα σκαλια της ελληνικης αυτης μαλακιασ στο κτιριο οχι στα σκουπιδια.
    το θεμα ασυλου αφγανοι κρατος κλπ ειναι αλλη συζητηση
    Και δηλ δεν φταιει ο μαλακας που εβαλε τη βομβα και ξεκιναμε αλλη συζητηση οτι φταιει το ασυλο η φτωχεια και οτι εψαχναν στα σκουπιδια?
    ο μαλακας με τη βομβα δεν φταιει?

    και ακροδεξιο χτυπημα αν κατσεις και το σκεφτεις δεν βγαινει απο πουθενα

  14. #104

    Default

    Quote Originally Posted by Mostos View Post
    λετε οτι το Γρηγορόπουλο τον σκότωσε το κράτος και η κρατική καταστολή κλπ κλπ ενώ στην προκειμένη δεν ξέρουμε ποιος. Εγώ νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι που ενέχει μια υποκρισία, δηλαδή οτι επειδή ένας μπάτσος σκότωσε ένα παιδί, ξεσηκώθηκε ολόκληρη η αριστερά με το πρόσχημα του "15 χρονών νεκρός" "Για τον Αλέξη" και άλλα τέτοια τα οποία δεν είναι ειλικρινή παρόλαυτα γιατι η έμφαση είναι στο μπάτσος και όχι στο 15 χρονών. Γιαυτό ακόμα και άν έβγαινε η χ οργάνωση και αναλάμβανε ευθύνη δε θα έβγαινε κανείς να πει στο δρόμο "όχι στη βια" κλπ κλπ, θα έπρεπε να ενέχεται το κράτος με κάποιο τρόπο.
    File Moste (kai kapioi alloi alla esy to kaneis sinexeia), se periptosi pou den to ksereis, den einai paranomo na eisai deksios. Mporeis aneta na vgeis kai na peis afto pou pisteveis. Theoreis oti i antidrasi tou dekemvri itan lathemeni? Pes to anoixta, dikaioma sou na exeis ti gnomi sou.

    To na vgaineis omos kai na katigoreis tous aristerous gia tin analogikotita ton antidraseon sou, einai pathetic. OK we get it, simpatheis tous mpatsous, simpatheis tous patriotes klp. Dikaioma sou na vgeis kai na to peis. Alla to na krineis tin antidrasi kai tis prakseis ton allon epidi den exeis to kouragio na vgeis kai na peis NAI EIMAI DEKSIOS giati thes na to paikseis kalo paidi kai na ta exeis kala me ollous, sorry einai gloiodis katinia tou xeiristou eidous.

  15. #105
    Metal Without Mercy Ruthless's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,181

    Default

    Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    οταν ο ειδικος φρουρος δολοφονουσε το αφγανακι ισως οχι σε τετοια εκταση οπως με τον γρηγοροπουλο αλλα πιστευω οτι παλι θα ειχε μπαχαλα και νομιζω οτι το ερωτημα σου δεν ισχυει δηλ καποιος κατεβαινει στο δρομο για μπαχαλα σκεφτεται αν το θυμα ειναι ελληνας η' αφγανος?
    πατριωτικα το παει?
    μπαχαλα με τη βομβα θα ειχαμε σε περιπτωση ακροδεξιας τρομοκρατιας
    Αυτό βασικά είναι για το κουλ που έλεγα.

    Ειδικά για την τελευταία πρόταση.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Similar Threads

  1. Replies: 132
    Last Post: 03-11-2009, 22:08
  2. Νεκρός αστυνομικός στα Πατήσια
    By Raven Lord in forum The Politics Of Ecstasy
    Replies: 179
    Last Post: 25-06-2009, 22:21
  3. Replies: 55
    Last Post: 06-03-2007, 06:59

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •