View Poll Results: +

Voters
129. You may not vote on this poll
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    3 2.33%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    37 28.68%
  • ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

    2 1.55%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    5 3.88%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    0 0%
  • ΚΚΕ

    11 8.53%
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    0 0%
  • ΛΑΟΣ

    0 0%
  • ΝΔ

    1 0.78%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    4 3.10%
  • ΠΑΣΟΚ

    3 2.33%
  • ΣΥΡΙΖΑ

    19 14.73%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    1 0.78%
  • ΛΕΥΚΟ

    0 0%
  • ΑΛΛΟ

    19 14.73%
  • ΑΠΟΧΗ

    24 18.60%
Page 42 of 66 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 616 to 630 of 983

Thread: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

  1. #616
    Defunct Economist
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Skåne Θρησκεία Ανεξαρτησία
    Posts
    6,135

    Default

    Οσοι είστε αρκετά μεγάλοι για να τους θυμάστε, απολαύστε!!
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

  2. #617
    Administrator KoiliaSamprela's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Αθενς
    Posts
    11,775

    Default

    Χωρίς να είμαι 100% κατασταλαγμένος οι πρώτες μου σκέψεις.

    Το ΠΑΣΟΚ πέθανε , και πέθανε όπως του άξιζε, όταν το παράτησαν και οι τελευταίοι γενίτσαροι και κατούρησαν στο κουφάρι του.
    Η ΝΔ απλά τσίμπησε το σωσίβιο, αλλά το μήνυμα πιστεύω το πήραν, ο Σαμαράς δεν μπορεί να τους συσπειρώσει ,αλλά θα αργήσουν να τον αλλάξουν,
    Το ΚΚΕ πρέπει να καταλάβει ότι σε τέτοιους καιρούς όταν ρίχνει τα ποσοστά του, ενώ "θεωρεί" ότι εκπροσωπεί τον μόχθο , κάνει κάτι πολύ λάθος.
    Ανταρσυα, στήριξα, πίστευα είχε μια δυναμική , δεν πέρασε ούτε το 1,5% , κάτι γίνεται και εκεί λάθος.
    Συριζα , δεν ξέρω αν έχουν τα αρχίδια να διαχειριστούν αυτό το ποσοστό , πιθανόν κιόλας να τους τον ρίξω τον Ιούνιο μιας και αυτό το έκτρωμα που λέγεται εκλογικός νόμος είναι ο ορισμός της νοθείας. Δεν πιστεύω σε τίποτα απ ότι πρεσβεύουν , ίσως πέσω στην παγίδα "καλύτερα αυτός από τον άλλο", έχω καιρό όμως.
    Ανεξάρτητοι Έλληνες , γελάει ο κόσμος "τι πρόγραμμα έχετε?" "δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε πρόγραμμα" , πάρτε 10%
    Δημοκρατική Αριστερά , θέλω να γίνω ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησαν από το τέλος, και πολύ τους είναι το 6%.

    Κάπου εδώ πλέον θεωρώ ότι Ο κόσμος που κατέβηκε πλατεία συντάγματος δεν πέτυχε τίποτα, ή σε τελική ξεφούσκωσε λίγο πριν το φίνις λάιν. Η αποχή του 35% δεν είναι οργή και πολιτική στάση (εκτός αν είναι τόσοι πολλοί οι αναρχικοί) , το 35% ήταν βαρεμάρα και ωχαδερφισμός.
    Ίσως σε 2 γενιές από τώρα να υπάρξει ψήφος πολιτικής συνείδησης σε μεγαλύτερα ποσοστά. Η δική μου γενιά απέδειξε ότι ήμαστε ένα μάτσο μαλάκες , τουλάχιστον οι επόμενοι ας το δουν καλύτερα.

    Η χρυσή αυγή μπήκε στην βουλή, το ίδιο σοκ με την εισοδο καρατζαφέρη την πρώτη φορά, μόνο που αυτοί είναι πιο ακραίοι, δεν είναι καν εθνικιστές, αλλά νεοναζί. Δεν ξέρω το ποσοστό αυτών που ήξεραν τι έριχναν , αλλά για μένα είναι νεοναζί όλοι. Ευτυχώς δεν έχουν την εξυπνάδα και την νηφαλιότητα του βορίδη, και βγήκαν από το καβούκι τους πριν καν μπουν και επίσημα στην Βουλή.

    Ο λαός τελικά θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο , φιλικά θα πάρει πάλι τα αρχίδια μου.

    εντιτ: πιθανότατα να λέω ανακρίβειες , να φάσκω και να αντιφάσκω και να έρθει ο Ικονοκλαστ να μου την πει, χαλάλι έτσι και αλλιώς δεν ξημέρωσε καλύτερη μέρα.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

  3. #618
    Senior Member Ass Cobra's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    146

    Default

    Αποτι βλεπω παμε για κυβερνηση συριζα-πασοκ-δημαρ. Σε πληρη ευθυγραμμιση με την εκλογη Ολαντ στη Γαλλια. Και οπως ξερετε οσοι ξερετε, η χρεωκοπημενη σοσιαλδημοκρατια ηταν αυτη που παρεδωσε την εξουσια στο φασισμο των Χιτλερ-Μουσολινι-Φρανκο την περιοδο της οικονομικης κρισης του '30. Οh wait...

    Και για να ελαφρυνει λιγο το κλιμα απο τη θλιβερη προελαση των ναζι...

    Spoiler
    ΠΑΣΟΚ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΗΡΑ 13!

  4. #619

  5. #620
    read between the lines Shadowking's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,664

    Default

    Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    1. Ανταρσυα, στήριξα, πίστευα είχε μια δυναμική , δεν πέρασε ούτε το 1,5% , κάτι γίνεται και εκεί λάθος.

    2. Ο λαός τελικά θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο , φιλικά θα πάρει πάλι τα αρχίδια μου.
    Μόνος σου τα λες και εξηγούμαι. Ο λαός ήθελε μασημένη τροφή σ'αυτές τις εκλογές και την πήρε. Του την μάσησε ο συριζα και του την έδωσε στο στόμα. Δεν είναι τυχαίο που το μπαμ έγινε τις τελευταίες 15 μέρες, που ο Τσίπρας ξεσάλωσε με την αριστερή κυβέρνηση. Έδωσε μια προοπτική και μια ελπίδα σε έναν κόσμο που θέλει να δει κάτι να αλλάζει σ'αυτήν την κωλοχώρα.

    Το πρόβλημα είναι όμως, ότι πρώτον τι να κάνουμε, δεν γίνονται τόσο απλά τα πράγματα. Τώρα που άνοιξα λίγο τβ είδα τον Στρατούλη να του λέει η τρέμη "...αριστερή κυβέρνηση αλλά ευρωπαική πορεία" και ο μάγκας απάντησε "δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης". Ε πως ρε φίλε, ο Παπανδρέου όταν είπε για δημοψήφισμα για το PSI του πανε "το δημοψήφισμα (αν γινει) θα κρίνει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ".Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες μισές αλήθειες.

    Δεύτερον, δεν είναι δυνατόν το πεδίο της αντιπαράθεσης της τελευταίες μέρες να είναι αν θα δεχτεί ο Τσίπρας στήριξη από τον Καμμένο ή τον Κουβέλη. Ξερνάω λίγο στο στόμα μου με παζαρέματα και μικροπολιτικές και σε τελική ανάλυση το σίχαμα ο Κουβέλης από τα σπλάχνα του συριζα προέκυψε και πάλι μαζί του κωλοτρίβονται. Δεν θέλω καν να μιλήσω για τον Panos Kammenos, γενικά αύριο πέρνει διερευνητική ο Τσίπρας, περιμένω με αγωνία.

    Γενικά φοβάμαι ότι αν η αριστερά τα κάνει πάλι πουτάνα και ξαναμυρίσει '89 η ατμόσφαιρα (ήδη μυρίζει) και πουλήσει για άλλη μια φορά τον κόσμο, δεν θα της πάρει 10 χρόνια να ξαναστηθεί όπως το '89, είναι τόσο συμπυκνωμένος ο πολιτικός χρόνος και τόσο οργισμένος ο κόσμος που πιστεύω ότι αν η Αριστερά δεν σταθεί αντάξια της περιόδου, θα τον στείλει καρφωτό στην ΧΑ.

    Για την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τώρα και γω την περίμενα στο 2,5+, ειλικρινά γιατί δώσαμε το 150% των δυνάμεων μας και καλά κάναμε. Τι να κάνουμε, μας γλέντησε ο συριζα με την αριστερή κυβέρνηση και με πολύ βρώμικο παιχνίδι και απο συριζα και κκε για χαμένη ψήφο. Αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω, μασημένο φαί, πιο εύκολο είναι να πιστέψεις ότι θα κυβερνήσει ο Τσίπρας και όλα θα είναι καλά παρά να ματώσεις στον δύσκολο δρόμο. Σε τελική ανάλυση γράψαμε 1,2% αλλά θεωρώ ότι το ρεύμα στην κοινωνία που δεν αντιπροσωπεύει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθ'αυτήν αλλά το αγγίζουν οι θέσεις της είναι πολύ μεγαλύτερο. Και θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι κλυδωνισμοί σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο. Ίδωμεν. Ένα κειμενάκι που παίζει και τα λέει καλύτερα από μένα εδώ. http://mao.gr/2012/05/07/tzogo/ Και γουστάρω που τα λέει ειλικρινά και ξεκινάει με μοτορχεντ.

    Για ΧΑ κτλ δεν έχω τπτ να πω, δεν το χωράει το μυαλό μου, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα γενικά όσο προχωράει και η εξαθλίωση. Μαυρίλα.

    Ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι πως πήρε η Δημιουργια Ξανα ό,τι πήρε.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

  6. #621
    ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    κατω απο την παντοφλα
    Posts
    10,069

    Default

    εγω θελω να δω το τσιπρα να πει αυτα που ελεγε ο πανουλης στο φεισμπουκ

    Δε χρειάζεται να δημιουργηθεί κυβέρνηση ντε και καλά. Καταρχάς θα περίμενα ήδη μία δήλωση που να καταδεικνύει το πρόβλημα (δεν ξέρω αν έγινε ήδη και την έχασα) και που να λέει ότι είναι βασικό καθήκον της επόμενης κυβέρνησης να θεσπίσει την απλή αναλογική. Και επίσης, ακόμα κι αν δε βγαίνουν τα κουκιά για "αντιμνημονιακή" κυβέρνηση, θα περίμενα να δω από τον σύριζα ένα κάλεσμα στα υπόλοιπα κόμματα για τη δημιουργία προσωρινής κυβέρνησης με μοναδικό στόχο αυτό. Έτσι θα πιέσει τα άλλα κόμματα (γιατί θα ξεμπροστιαστούν αν δεν το δεχτούν) και θα δείξει ότι όντως ενδιαφέρεται για την απλή αναλογική (και δεν ονειρεύεται το μπόνους των 50 εδρών για τον εαυτό του στις επόμενες εκλογές).


    αν το κανει αυτο τους εχει παρει ολους παραμαζωμα.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε



    iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

    Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

  7. #622
    Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stukas over Serres
    Posts
    4,571

    Default

    προσπερνώ το προφανέστατα αστείο περί βρώμικου παιχνιδιού συριζα για χαμένη ψήφος όταν ακόμα και μεστο φορουμ είδαμε εκλλήσεις στήριξης γιατί 'βολευει και τον συριζα και ολα τα αριστερα αδέρφια ε, κάντε τις πράξεις'. ολα αυτά όταν ήδη ξέρατε πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας εξαρχής παρα μονο μια επιπλέον κοινοβουλευτική φασαρία και πιο δυνατή εξωκοινοβουλευτική μάχη ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νομίζετε πως χάσατε ψήφους απ'τον συριζα; γιατί μιλάμε για μειωση κάτι εκατομμυρίων ψήφων απ'τον δικομματισμό. τον συριζα τον ψήφισαν όλοι οι κομματικοί χώρο αρα πιθανότατα και κάποιοι που θα το σταζαν ανταρσυα αλλά τα νούμερα δεν επιτρέπουν παρεξηγήσεις.
    αν νομίζετε ομως ότι πέσατε τόσο πια απτις σχετικά πλασματικές δυναμικές που είχατε μέσω δημοσκοπήσεων ε τι να πω. εδώ κοτζάμ κκε πήρε μισο φασόλι με το ζόρι και σας βλέπω να προβληματίζεστε με τριπλασιασμό των ποσοστών σας και κρατική επιχορήγηση αφού περάσατε το 1%. και δεν θέλω να σας κακολογήσω, καλά κάνατε και είχατε απαιτήσεις, άλλωστε και γω ανταρσυα το έριξα και περίμενα περισσότερα αλλά το κικμποξινγκ που έχει στηθεί με όλη αυτήν την αριστερά των μικροκομματιδίων/παρατάξεων/οργανώσεων δεν μου αρέσει και γελοιοποιεί κάθε προσπάθεια συννενόησης/κατανόησης.

    έβλεπα τον αδωνις παρέα με τον χρυσοχοίδη να συμμαχούν κανοντας ανοικτή προβοκάτσια στον Λαφαζανη για το θέμα της κυβέρνησης και έλεγα μέσα μου ε δεν γαμείς αν δεν το κάνουν αυτοί ποιος θα το κάνει. λιγα λεπτά μετά μπαίνω στο ερ και βλέπω αυτά που βλέπω.

    δεν λεω να μην είμαστε ρεαλιστές το επικοινωνιακό παιχνίδι του βγήκε και δεν περιμένουμε τον αλεξη να μας σώσει απτον βούρκο ούτε σημερα, ούτε αυριο ούτε σε ένα μήνα. αλλά ας εχουμε και λίγο συναισθηση των μεγεθών και των πραγμάτων που διακυβευονται. εδώ πεθαίνει το πασοκ, αγκομαχάει η νδ, μπαίνουν οι καραφλοί και το μόνο που τρέφει τον (εξωκοινοβουλευτικό και μη) κομμουνιστή του σημερα είναι να χτυπάει τον σύριζα όσο καλυτερα γίνεται, και ιδεολογικά και προγραμματικά και πρακτικά.

    αν αυτό σας αρέσει, δεν έχω πραγματικά τιποτα να προσθεσω


    INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

    http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

    ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  8. #623
    read between the lines Shadowking's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,664

    Default

    Κρατική επιχορήγηση παίρνεις από 1,5% και πάνω, συνεχίζουμε να μαστε άφραγκοι. Για χαμένη ψήφο μίλησα και απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και είναι αναμενόμενο, όταν τελειώνουν τα πολιτικά επιχειρήματα υπάρχει το προφανές "μα αυτοί δεν θα μπούνε στην βουλή". Το κείμενο που πόσταρα το διάβασες; Τεράστια βλακεία που το λέγαμε και μεις το "στηριξε μας είμαστε κοντά" δεν γαμιέται ποτέ δεν ήταν οι διάδρομοι της βουλής ο φυσικός μας χώρος.

    Και μένα με ενοχλεί το αλληλοσπάραγμα της αριστεράς, με ενοχλεί όμως περισσότερο το οτι η (παρα λιγο) κυβερνώσα αριστερα στα κανάλια βγαίνει και λεει με ποιους θα παζαρεψει και απο ποιους θα δεχτει ψηφο ανοχης και δεν ξερω και γω τι αλλο, αντι να δωσει ενα θετικο προταγμα ρε πουστη, ενα.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

  9. #624
    Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stukas over Serres
    Posts
    4,571

    Default

    αυτο κυρίως διάβασα και στεναχωρήθηκα.

    edit : αγανάκτησα πιο σωστα


    INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

    http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

    ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  10. #625
    You are my detonator. Phantom Duck's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Forever War
    Posts
    10,976

    Default

    είμαστε το 3ο θεώρημα του φερμά, κανείς δεν ασχολείται γιατί δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά μόλις αποδειχθούμε θα σας δείξουμε εμείς α λα μουρίνιο.


  11. #626
    δήθεν asimoulis's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    in flames
    Posts
    3,866

    Default

    όλα καλά, στο ελέκτρικ ρέκβιεμ γαμάτε αυτό έχει σημασία παιδιά
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

  12. #627
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    999

    Default

    Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    Ένα κειμενάκι που παίζει και τα λέει καλύτερα από μένα εδώ. http://mao.gr/2012/05/07/tzogo/ Και γουστάρω που τα λέει ειλικρινά και ξεκινάει με μοτορχεντ.
    Εξαιρετικό κείμενο.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

  13. #628
    ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    κατω απο την παντοφλα
    Posts
    10,069

    Default

    by Πανος Δαμελος

    http://dosepasa.wordpress.com/2012/0...E%CF%81%CE%B1/

    εψαιρετικο
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε



    iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

    Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

  14. #629
    Senior Member kapetan-Korakas's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    behind you.
    Posts
    289

    Default

    Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Οσοι είστε αρκετά μεγάλοι για να τους θυμάστε, απολαύστε!!
    Αν και διαφωνω καθετα με τις πολιτικες αποψεις του, εχω να πω οτι το skotos aenaon που εβγαλε μαζι με μορφεα ειναι δισκαρα !!
    A peaceful warrior

  15. #630
    ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    κατω απο την παντοφλα
    Posts
    10,069

    Default

    to arthro tou panou to postara sto fb tou tsipra. epos
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε



    iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

    Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Similar Threads

  1. βουλευτικές εκλογές '07
    By Ubu Roi in forum The Politics Of Ecstasy
    Replies: 83
    Last Post: 04-07-2007, 03:50
  2. Δημοκρατία
    By phthoggon in forum The Politics Of Ecstasy
    Replies: 8
    Last Post: 11-08-2005, 07:42
  3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    By freak brother in forum The Politics Of Ecstasy
    Replies: 19
    Last Post: 28-07-2005, 16:28
  4. Ζήτω το Fantasy Shop
    By Deggial in forum Fantasy & Strategy Games
    Replies: 9
    Last Post: 17-02-2004, 21:15
  5. Replies: 100
    Last Post: 08-11-2003, 15:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •