Quote Originally Posted by Λαλάκης ο εισαγώμενος View Post
Quote Originally Posted by Ghoul View Post
Quote Originally Posted by Λαλάκης ο εισαγώμενος View Post
Το είδα φίλε μου αλλά την σειρά που ζητάς την γυρεύω κι ο ίδιος, χρόνια τώρα. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει στο "Ψηφιακό Αρχείο Της ΕΡΤ" παρόλο που προβλήθηκε σε επανάληψη γύρω στον Δεκέμβριο του 2010. Έχω κάποιον γνωστό που την έχει και σχεδιάζω εδώ καιρό να κάνουμε μια τράμπα όπου έχω σκοπό να ζητήσω και αυτήν, μέσα σ' άλλα, αλλά λόγω άλλων προτεραιοτήτων αυτό μάλλον πως θα καθυστερήσει λίγο...
κάπου διάβαζα ότι το 2010 που προβαλλόταν σε επανάληψη έπιασε φωτιά στο αρχείο της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων κάηκε το 2ο επεισόδιο. για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. ευχαριστώ εισαγώμενε χρήστη λαλάκη. αν βρεθεί στα χέρια σου κάποια στιγμή και δε σου είναι κόπος, στείλε μου ένα pm να δευτερολογήσουμε μια τράμπα.
Αλίμονο... Εγώ το 'μαθα αργά ότι προβάλλονταν και δεν... Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο που λες και μάλλον πως είναι ράδιο αρβύλα. Αφενός γιατί είμαι σίγουρος ότι το παλικάρι που θα του ζητήσω τα επεισόδια, τα έχει όλα και τα έκανε grab απ' αυτή την επανάληψη και αφετέρου γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτές τις σειρές τις ψηφειοποιούν όλες για το μουσείο της ΕΡΤ (όταν τις ξετρυπώσουν απ' τις αποθήκες τους που το μεγαλύτερο μέρος είναι ήδη κατεστραμμένο), οπότε τις προβάλουν από ψηφιακή μορφή πλέον και όχι από βίντεο και slides. Εικασίες κάνω, έτσι; Όταν γίνει πάντως, θα ενημερώσω! Ενημερωτικά, το παλικάρι αυτό, όποια Ελληνική παραγωγή κι αν έχει (και πίστεψέ με..έχει ΠΟΛΛΕΣ!), έχει φροντίσει να την μετατρέψει σε DVD-Video, με ότι συνεπάγεται αυτό, οπότε έτσι θα το παραλλάβω. Ας είναι... Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε!
δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς αλλά και στο λινκ που πόσταρες το αναφέρει

Η σειρά σώζεται στο Αρχείο της ΕΡΤ, εκτός από το 2ο (δεύτερο) επεισόδιο της σειράς, λόγω τεχνικού προβλήματος.
τέλος πάντων, ευχαριστώ χρήστη λαλάκη, μιλάμε όταν έχεις νεότερα!