Page 196 of 301 FirstFirst ... 96146186194195196197198206246296 ... LastLast
Results 2,926 to 2,940 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

  1. #2926
    Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    West Side Thessaloniki
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Σφάλλεις στο γεγονός ότι αγνοείς πολλούς άλλους σημαντικότερους παράγοντες για τους οποίους εξ' αρχής δημιουργήθηκε ο θεσμός της εναλλακτικής θητείας, όπως το (αναγνωρισμένο από την ΕΕ) θεμελιώδες δικαίωμα του ατόμου για ελεύθερη συνείδηση.

    Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... θεωρείς ότι κάποιος που αποφεύγει την θητεία συνεισφέρει στην ανεπαρκή επάνδρωση των μονάδων και, με αυτό τον τρόπο, βαραίνει κάποιον συνάνθρωπο του με τα δικά του "χρέη". Ωστόσο, αγνοείς να αναφέρεις ότι η ανεπαρκής επάνδρωση των μονάδων προκύπτει εξ' αρχής από άλλους, σημαντικότερους παράγοντες, όπως:
    - η άνιση κατανομή των κληρωτών. Όπως γνωρίζεις, η κατανομή των κληρωτών δε γίνεται με βάση της γεωγραφικής κατανομής των αναγκών για ανθρώπινο δυναμικό, επειδή ο κάθε κληρωτός θέλει να υπηρετήσει είτε σε μονάδα κοντά στην μόνιμη κατοικία του, είτε σε μονάδα με καλή φήμη (μία μέσα, Χ έξω), και θα χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για να καταφέρει μία καλή μετάθεση.
    - η αργομισθία των επαγγελματιών στρατιωτικών, λόγω της ευκολίας με την οποία μπορείς να φορτώσεις εργασία στους κληρωτούς, οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα ή την ευκαιρία να αντιδράσουν. Έτσι, βλέπεις μονάδες όπου οι φαντάροι είναι 7 μέσα, 1 έξω, αλλά οι ΕΠΟΠ κάνουν μόνο 3-4 υπηρεσίες τον μήνα αντί για 7. Ακόμη κι αν κάνουν 7 υπηρεσίες τον μήνα, όπως προβλέπεται, συνήθως καταλαμβάνουν τις βολικές υπηρεσίες και οι αγγαρίες (όπως οι σκοπιές) βαραίνουν πρωτίστως τους φαντάρους. Ακόμη και σε πιο απλές περιπτώσεις, όπως δουλειές γραφείου, η κατάσταση είναι αστεία. Και στην Χίο και στο Πεντάγωνο όπου υπηρέτησα, η όλη δουλειά στο ΚΕΠΙΚ γινόταν από φαντάρους. Οι μόνιμοι που "δούλευαν" εκεί κάθονταν, έπιναν τον καφέ τους και μας έβλεπαν να εργαζόμαστε.
    - η διατήρηση πολλών στρατοπέδων που εδώ και χρόνια θεωρούνται άνευ στρατηγικής σημασίας. Περιττές θέσεις που πρέπει να συμπληρωθούν.
    - η παντελής έλλειψη μηχανογράφησης που συμβάλει στην ύπαρξη περιττών θέσεων εργασίας.

    Δε μπορώ, επιπροσθέτως, να δικαιολογήσω το επιχείρημα της κοινωνικής προσφοράς, όταν η θητεία συμβάλλει στην άσχημη κατάσταση του ελληνικού στρατού. Αν δεν υπήρχαν οι (άμισθοι, χωρίς δικαιώματα) κληρωτοί και το χρέος της εργασίας έπεφτε στους επαγγελματίες, τότε θα υπήρχαν και τα αντίστοιχα αναπτυξιακά κίνητρα για καλύτερη οργάνωση και διοίκηση (μείωση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, επαρκής στελέχωση των μονάδων, μείωση της γραφειοκρατίας, μηχανογράφηση, κλπ), εφόσον θα είχαν άμεσο συμφέρον από την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους. Η ύπαρξη κληρωτών που λαμβάνουν μία βασική μόνο εκπαίδευση είναι και εμπόδιο για τις ανάγκες ευελιξίας και τεχνολογικής κατάρτισης ενός σύγχρονου στρατού.


    Εδώ κάπου θα έπρεπε να αρχίσω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα στην εναλλακτική θητεία και περί ελευθερίας συνείδησης. Αλλά όσα κείμενα κι αν έγραψα κατέληξα να τα σβήνω, γιατί είναι αστείο να προσπαθώ να δικαιολογήσω την υπεράσπιση ενός θεσμού όταν η ύπαρξη του οφείλεται σε έναν άλλο, της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ο οποίος εξ' αρχής παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, όπως το δικαίωμα ελεύθερης εργασίας.
    Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, ίσα ίσα. Απλά αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι δα καμιά μαγκιά τρομερή να πας, αλλά δεν είναι και μαγκιά το να μην πας. Επιλογές είναι και κάθε μία έχει τις συνέπειές της

    Στην τελική το είδα σαν αναγκαίο κακό και έκανα ότι μπορούσα για να το "ισορροπήσω" ώστε να περάσει ανώδυνα. Πέρασα και καλές και άσχημες φάσεις, αλλά εκ των υστέρων θεωρώ ότι μόνο και μόνο που είδα συμπυκνωμένες όλες τις συμπεριφορές της νεοελληνικής κοινωνίας μέσα σε ένα χρόνο (καλές και κακές) άξιζε τον κόπο σαν εμπειρία και μόνο. Εννοείται ότι κάποιος άλλος κάλλιστα μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη.

    Για τα άλλα που λες περί ξυσίματος των μονιμάδων έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά αυτό είναι κάτι που προκύπτει και από την αντιμετώπιση του κράτους συγκριτικά με άλλες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων.
    30 χρόνια υπηρεσία για να φτάσεις 2 χιλιάρικα και κάτι δεν είναι και τίποτα τρομερό. Περίπου τόσα παίζει να παίρνει ο πατέρας μου, που από εποχιακός του ΟΤΕ και ελεύθερος επαγγελματίας μπήκε με εξετάσεις υπάλληλος σε ταμείο μετά τα 30 του, σχεδόν 40. Η διαφορά είναι ότι δουλεύει σε γραφείο και αν προκύψει κανένα εκτός έδρας θα είναι πάλι σε γραφείο και όχι σε κανένα ποτάμι με τα άρματα να κάνουν βολές, τον ταξίαρχο να ρίχνει ξέχεσμα και τα φαντάρια να μην την παλεύουν κι αυτός να είναι στη μέση. Παίζουν παρόμοια σκηνικά σε όλες τις δουλειές, απλά το "μόνιμο επειγον" του χαρακτήρα του στρατού το κάνει πολύ πιο έντονο.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν γίνεται να περιμένουμε να πάει κόσμος επι πληρωμή και να είναι και σωστός για να κοπούν οι κληρωτοί, αλλά να μην υπάρχει και κάποιο κίνητρο για αυτούς.

    Δε θα πω ότι είναι αδικημένοι, απλά εφόσον έμπρακτα αντιμετωπίζονται από το κράτος σαν ειδική κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων, αν δεν έχουν τα αντίστοιχα κίνητρα θα πουν "δε γαμιέται" και θα βάλουν τα φαντάρια να το κάνουν. Αυτό πάλι είναι ανάλογα τη φάση και το άτομο. Έχω πετύχει μεγάλους "τενίστες" αλλά έχω δει και άτομα που ήταν πολύ σωστά, επαγγελματίες, με βοήθησαν όπου μπορούσαν χωρίς να χρεώσουν κάποιον άλλο στη θέση μου και δεν ήταν τίποτα κολλημένοι στρατόκαβλοι (κορυφαίο σκηνικό επί δολοφονίας Γρηγορόπουλου, να πίνω καφέ με αερονόμους στο κυλικείο και να είναι όλοι στο "δες τον σκατόμπατσο τι έκανε, κρεμάστε τον τον σκύλο" )

    Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν υπάρχουν λεφτά (ειδικά τώρα) μην περιμένει κανείς να δει αμιγώς επαγγελματικό στρατό σε αυτή τη χώρα.
    Last edited by Black Snake Moan; 20-04-2010 at 01:23.
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

  2. #2927
    The Patient H.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dante's Inferno
    Posts
    7,127

    Default

    Μια χαρά λεφτά υπάρχουν για την άμυνα, απλά το κράτος τα διανέμει τελείως λάθος με υπερβολικούς εξοπλισμούς και πληρωμένες "υποχρεώσεις" και σικέ προμήθειες απέναντι σε εταίρους. Τα σκάει δηλαδή ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ σε μηχανήματα και καθόλου σε ανθρώπινο δυναμικό.

    Το καλύτερο για μένα, που θα ικανοποιούσε και το κράτος αλλά και θα ζημίωνε ελάχιστα τον πολίτη που πάει στρατό θα ήταν μια μεγάλη αναδιάρθρωση του συστήματος το οποίο θα κατέληγε ως εξής:

    Πλήρης (100%) στελέχωση ΟΛΩΝ των παραμεθόριων μονάδων από επαγγελματίες. Στην τελική αν γίνει κάτι κακό θα ξεκινήσει από εκεί και σίγουρα ο επαγγελματίας θα δράσει καλύτερα από τον ερασιτέχνη. Και υποχρεωτική στράτευση, χωρίς Ι3 και Ι4 (αλλά και πιο γρήγορο και εύκολο Ι5 για άτομα που έχουν εμφανή προβλήματα). Όσοι έχετε πάει έχετε δει τι γελοιότητες κάνουν οι περισσότεροι για να πάρουν άοπλο Ι και να μην βαράνε σκοπιές. Η δε θητεία να είναι δίμηνη και μόνο σε μη παραμεθώριες μονάδες (είναι αρκετές για να χωρέσουν όλους τους κληρωτούς) και να περιλαμβάνει να μάθει ο κληρωτός παραγγέλματα, ασκήσεις ακριβείας, να μάθει να λύνει και να δένει το όπλο του, να κάνει βολές με αυτό, να κάνει όλες τις αγγαρείες που υπάρχουν έστω και μια φορά και να κάνει 5-6 φορές από όλες τις υπηρεσίες (σκοπιά, θαλαμοφύλακας και περίπολο, ο δεκανέας αλλαγής ως γνωστόν δεν είναι υπηρεσία ). Στο διάστημα αυτό φυσικά ούτε μία έξοδος για να δει τη μαμά η την γυναίκα και μόνο για πραγματικά σοβαρούς λόγους. Πιστεύω τα έχει όλα το πακέτο, κάντε με υπουργό άμυνας.
    Last edited by H.; 20-04-2010 at 21:50.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary





  3. #2928
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    συζητας για στρατο με καποιον που πηγε αεροπορια... γκετ σιριους
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  4. #2929
    Senior Member MaX Payne's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,105

    Default

    ρε πειτε τελικα ποιος βρωμυλος εχεζε στα ντουζ ?

  5. #2930

    Default

    Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    ρε πειτε τελικα ποιος βρωμυλος εχεζε στα ντουζ ?
    πάντα υπάρχει ένας τετoιος
    Μπλε

  6. #2931
    Blade Runner SpiritCrusher's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    a minor place
    Posts
    7,308

    Default

    Μαλάκα όντως.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

  7. #2932
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    ισχυει.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  8. #2933
    Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    West Side Thessaloniki
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    συζητας για στρατο με καποιον που πηγε αεροπορια... γκετ σιριους
    Κακίες
    Οκ, δε λέω ότι συγκρίνεται με τον Έβρο σε καμία περίπτωση, αλλά είναι και θέμα μονάδας πώς θα σου κάτσει η φάση. Είχα φίλους στραταίους που έβγαιναν πιο πολύ από μένα (τουλάχιστον το 1ο εξάμηνο, μετά έστρωσε η φάση και σε μας), ή πέρασαν γενικά πιο χαλαρά αν και σε νησί κλπ. Απλά εγώ το "ισοφάριζα" λόγω κοντινής απόστασης, δηλαδή και στα χειρότερα μια φορά τη βδομάδα θα μπορούσα να κατέβω κέντρο για μια μπύρα και μετά να πάω να κοιμηθώ σπίτι μου.

    +1 σε αυτό με τα ντουζ, αλλά το χειρότερο ήταν καλοκαιριάτικη διακοπή υδροδότησης. Ξεραμένο σκατό 4 ημερών, να βρωμάει χολέρα παντού μέχρι που ήρθε υδροφόρα και πλέναμε τις χέστρες με μάνικα σαν πυροσβέστες
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

  9. #2934
    lcsgp FIXXXER's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Στο διάολο
    Posts
    20,134

    Default

    Quote Originally Posted by H. View Post
    FIXXXER πραγματικά τα του στρατού και αυτά που λέγονται εδώ και κάποιες σελίδες μπορώ να τα συζητήσω μόνο με όποιον έχει πάει. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι κάνας ρατσιστής να αποκλείσω κάποιον από μια συζήτηση, αλλά το συγκεκριμένο θέμα όπως προείπα είναι (καλή ή κακή) ΕΜΠΕΙΡΙΑ που μόνο αν το χεις κάνει μπορείς να έχεις μια ρεαλιστική άποψη για το θέμα. Καμιά πρόθεση κακίας ή προσωπικής αντιδικίας, όταν και άμα πας θα καταλάβεις αυτό που λέω.
    Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες, και γι αυτο προσεξα (ή προσπαθησα εστω) να μην ποσταρω στο δια ταυτα, δηλαδη στο ρεαλιστικο της υποθεσης "ειμαι στρατο τωρα και υπηρετω". Ομως καταλαβαινεις κι ο ιδιος οτι το "τριβομαι με διαφορετικους ανθρωπους και βλεπω πραγματα που δεν εχω ξαναδει" δεν ειναι αρκετο σαν επιχειρημα για να πεισεις καποιον οτι η εμπειρια του στρατου αξιζει, οταν οι διαφορετικοι ανθρωποι στους οποιους αναφερεσαι ειναι καθυστερημενοι, παντα με δικα σου λεγομενα. Στα 28 μου χρονια ευτυχως ή δυστυχως εχω παρευρεθει σε παρα πολλες κουβεντες μεταξυ φιλων για το στρατο, και το συμπερασμα απο ολους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ειναι πως αν δεν ειχαν παει, ουσιαστικα δε θα ειχαν χασει ΤΙΠΟΤΑ και θα ειχαν κερδισει ενα χρονο. Ειμαι κι εγω υπερ της λογικης "οτι βρεξει ας κατεβασει" και χαιρομαι ακομα και τις πιο βαρετες και τις μιζερες φασεις της ζωης μου σε βαθος χρονου (ακα τις βλεπω με με περιεργη νοσταλγια), αλλα δε σημαινει οτι τις προτιμω απο τις αλλες. Μου επιτρεπεις να ειμαι ξεροκεφαλος παντως και να δηλωνω καθετα πως αν καποια στιγμη υπηρετησω, η πιθανοτητα οταν τελειωσω τη θητεια μου να λεω τα ιδια πραγματα ειναι 100% ε?

  10. #2935
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    Quote Originally Posted by Black Snake Moan View Post
    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    συζητας για στρατο με καποιον που πηγε αεροπορια... γκετ σιριους
    Κακίες
    Οκ, δε λέω ότι συγκρίνεται με τον Έβρο σε καμία περίπτωση, αλλά είναι και θέμα μονάδας πώς θα σου κάτσει η φάση. Είχα φίλους στραταίους που έβγαιναν πιο πολύ από μένα (τουλάχιστον το 1ο εξάμηνο, μετά έστρωσε η φάση και σε μας), ή πέρασαν γενικά πιο χαλαρά αν και σε νησί κλπ. Απλά εγώ το "ισοφάριζα" λόγω κοντινής απόστασης, δηλαδή και στα χειρότερα μια φορά τη βδομάδα θα μπορούσα να κατέβω κέντρο για μια μπύρα και μετά να πάω να κοιμηθώ σπίτι μου.

    +1 σε αυτό με τα ντουζ, αλλά το χειρότερο ήταν καλοκαιριάτικη διακοπή υδροδότησης. Ξεραμένο σκατό 4 ημερών, να βρωμάει χολέρα παντού μέχρι που ήρθε υδροφόρα και πλέναμε τις χέστρες με μάνικα σαν πυροσβέστες
    δεν σε κατηγορω παιδι μου , και γω αν μπορουσα ναυτικο η αεροπορια θα πηγαινα . Απλα με τον κανονικο στρατο οι διαφορες δεν ειναι τοσο πολυ οι υπηρεσιες (εμενα με πηγαινε στην μοναδα μεσο ορο 5-10 μεσα 1 εξω και οταν ειχε απογευματινη το εξω ηταν 6 το απογευμα) και η παραμεθωριος οσο τα ΠΡΟΒΛΕΠΕ , αυτα δεν μπορουσα . Για να μη ξαναπω για σκηνακια , επανδρωσεις συναγερμους και λοιπες παπαριες.
    Last edited by freak brother; 21-04-2010 at 10:42.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  11. #2936
    Senior Member MaX Payne's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,105

    Default

    Quote Originally Posted by Black Snake Moan View Post

    +1 σε αυτό με τα ντουζ, αλλά το χειρότερο ήταν καλοκαιριάτικη διακοπή υδροδότησης. Ξεραμένο σκατό 4 ημερών, να βρωμάει χολέρα παντού μέχρι που ήρθε υδροφόρα και πλέναμε τις χέστρες με μάνικα σαν πυροσβέστες
    τι μου θυμισες
    να ναι βουλωμενη η μια και οταν τραβας καζανακιον να ξεχειλιζουν οι διπλα
    που θα ξαναζησουμε τοσο μεγαλειωδεις στιγμες?

    παντως και με τις εξοδους που λετε μετα απο καποιο διαστημα απο το να εβγαινα στα ιδια μερη με τις ιδιες φατσες που εβλεπα και μεσα να ακουω ακυρο ψαρα και τετοιες μαλακιες προτιμουσα να κοιμαμαι

  12. #2937
    Senior Member namiroth's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs
    Posts
    730

    Default

    Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    Quote Originally Posted by Black Snake Moan View Post

    +1 σε αυτό με τα ντουζ, αλλά το χειρότερο ήταν καλοκαιριάτικη διακοπή υδροδότησης. Ξεραμένο σκατό 4 ημερών, να βρωμάει χολέρα παντού μέχρι που ήρθε υδροφόρα και πλέναμε τις χέστρες με μάνικα σαν πυροσβέστες
    τι μου θυμισες
    να ναι βουλωμενη η μια και οταν τραβας καζανακιον να ξεχειλιζουν οι διπλα
    που θα ξαναζησουμε τοσο μεγαλειωδεις στιγμες?

    παντως και με τις εξοδους που λετε μετα απο καποιο διαστημα απο το να εβγαινα στα ιδια μερη με τις ιδιες φατσες που εβλεπα και μεσα να ακουω ακυρο ψαρα και τετοιες μαλακιες προτιμουσα να κοιμαμαι

    εμεις γυρισαμε απο 10ημερα σκηνακια και ειχε κοπει....επανηλθε μετα απο μια εβδομαδα..εν καιρο εμπλοκης φυσικα....
    οτι καταφερναμε με υδροφορες και αν τυχαινε εξοδουχος με λεφτα τραβιοταν ξενοδοχειο...
    μακα κορατσα σκουλαμητρα και των γονεωνε..
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

  13. #2938
    The Patient H.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dante's Inferno
    Posts
    7,127

    Default

    Βλαξ Snake Moan γιατί συνδέεις το πόσο εύκολη είναι η θητεία κάποιου με το πόσο συχνά βγαίνει με έξοδο? Τι να πω, σε άλλο στρατό μάλλον πήγα εγώ, oh wait, όντως, εκεί φορούσαν χακί.
    End of discussion.

    Fixxxer συνεχίζεις σε ένα θέμα για το οποίο η μόνη γνώση που έχεις είναι ιστοριούλες τρίτων. Τι να πω, δεν υπάρχει ελπίδα να σε πείσω, άλλωσε εσύ ο ίδιο χαρακτηρίζεσαι ξεροκέφαλος..
    Απλά να πω ότι από μόνο του το ΓΕΡΟ μπουκέτο που τρώει ο εγωισμός του καθενός που μπαίνει εκεί μέσα ΝΑΙ είναι μια εμπειρία που αξίζει (κι ας με πείτε στρατόκαβλο).
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary





  14. #2939
    ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    κάτω απ' το rhythm section
    Posts
    2,648

    Default

    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

  15. #2940
    Δράκος ikonoklast's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    στη φάση για τα τάλαντα
    Posts
    13,268

    Default

    Στράτο. Δε θα σε πούμε και στρατόκαβλο αλλά αμα γουστάρεις τα ΓΕΡΑ μπουκέτα υπάρχουν πρόθυμοι.

Similar Threads

  1. ta pairnoun?
    By cthulu in forum Athletics
    Replies: 16
    Last Post: 03-02-2012, 15:12
  2. poioi mousikoi pairnoun ta kalutera gkomenakia?
    By chris_boss in forum General Discussion
    Replies: 119
    Last Post: 31-01-2011, 23:16

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •