Results 1 to 3 of 3

Thread: BLACKFILM/SUBHEIM/XSOZ 12.04.08 @ BIOS - x3 Release Party!

  1. #1

    Default BLACKFILM/SUBHEIM/XSOZ 12.04.08 @ BIOS - x3 Release Party!



    Spectraliquid presents:

    BLACKFILM (HU) / SUBHEIM (GR) / XSOZ (GR) Live in Athens!
    12.04.08 - x3 Release Party @ BIOS (Πειραιώς 84, Γκάζι)


    Ένα τριπλό release party για 3 διαφορετικούς καλλιτέχνες που προέρχονται από 3 διαφορετικά labels. BLACKFILM, SUBHEIM και XSOZ θα δώσουν ένα πολύ δυνατό live performance, με τη συνοδεία του dj Hyperion στα decks. Kαθένας από τους τρεις θα παρουσιάσει το καινούριο του album, στο ανανεωμένο και με ολοκαίνουριο ηχητικό σύστημα υπόγειο του BIOS. Σε συνεργασία με την Tympanik Audio και τη Fich-Art, το team της Spectraliquid διοργανώνει ένα πολύ ξεχωριστό event που αγκαλιάζει ενα μεγάλο εύρος της σκοτεινής ηλεκτρονικής μουσικής, επενδεδυμένο με video art projections και ξεχωριστά visuals.



    BLACKFILM: Ένας εκπληκτικός νέος καλλιτέχνης, που κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά αυτόν τον Απρίλιο από τη Spectraliquid, θα παρουσιάσει το πρώτο του album στο ελληνικό κοινό, σε ένα performance που θα μείνει αξέχαστο. Εξαιρετικά ιδιαίτερη για να περιγραφεί με απλά λόγια, η μουσική του BLACKFILM έχει σημαντικά σημεία αναφοράς στην κλασσική σύνθεση με έντονα στοιχεία soundtrack, υιοθετώντας ταυτόχρονα μια new-jazz νοοτροπία σε συνδυασμό με downtempo, ambient ηλεκτρονικά τοπία. Κινηματογραφικά, ορχηστρικά ξεσπάσματα και μελωδίες που βουλιάζουν μέσα σε σπαρακτικά, μαύρα μονοπάτια, μοναχικές εικόνες δεμένες αρμονικά με την αστική αυτοκαταστροφή, μέσα από μία μοναδική film-noir ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί σαν "ο Amon Tobin στην σκοτεινότερη δυνατή εκδοχή του".



    SUBHEIM: Γεμάτο από εύθραυστες μελωδίες και μία μοναδικά θλιμμένη ατμόσφαιρα, το Approach είναι το πρώτο album του Subheim, το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την αμερικάνικη Tympanik Audio. Μέρος του Approach ακούστηκε ζωντανά τον περασμένο Δεκέμβριο στο Underworld Club, στο event που διοργάνωσε το team της Spectraliquid με καλεσμένο τον Daniel Myer (Haujobb, Architect), καθώς και στο πρόσφατο festival του electrogothic.gr. Αυτή τη φορά, το αθηναικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να νιώσει κάθε στιγμή του νέου album ενώ θα ακούσει κάποια νέα tracks και μερικά ενδιαφέροντα remixes. Γνωστός για τα συναισθηματικά φορτισμένα live performances του, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα προσφέρει ένα σύνολο downtempo, ambient, χαοτικών abstract ήχων εναρμονισμένων με piano, τσέλο, χαοτικά synths και βαθιά γυναικεία φωνητικά σε ένα συναρπαστικό live set.



    XSOZ: Πρόσφατα στο roster της γερμανικής Fich-art (Asche, Monokrom etc.), το πρώτο album του XSOZ κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και εξασφαλίζει ένα αβυσσαλέο industrial ταξίδι μέσα από ψυχρούς, βιομηχανικούς ήχους και απάνθρωπα παραμορφωμένα ηχοτοπία, τοποθετώντας τη μουσική του στη σύγχρονη noise σκηνή. Χρησιμοποιώντας minimal φόρμες, o Xsoz χτίζει μία εφιαλτική ατμόσφαιρα ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια dark ambient αισθητική. Χρησιμοπιώντας συχνά αργά beats που ταλατεύονται ανάμεσα στη μονοτονία και την πολυπλοκότητα του rhytmic noise, θα παρουσιάσει live το νέο του album "basic Topology", το οποίο υπόσχεται να σας "παγώσει" την καρδιά.


    DJ HYPERION: Γνωστός για τα άκρως ενδιαφέροντα sets του καθώς και τις μοναδικές του επιλογές, ο Dj Hyperion aka Devilfish θα προσφέρει το καλύτερο warm-up set για τη μοναδική αυτή βραδιά, πάντα εφοδιασμένος με ολοκαίνουρια μουσική και ακυκλοφόρητα tracks. Έμπειρος dj που έχει μοιραστεί το ίδιο stage με καλλιτέχνες όπως Solar Fields, Gus Till, Bong-Ra κ.α., θα παρουσιάσει ένα dj set, προσανατολισμένο σε ambient, emotional idm, experimental ήχους.

    __________


    Ημερομηνία: Σάββατο 12 Απριλίου 2008
    Τοποθεσία: BIOS Basement (Πειραιώς 84, Γκάζι)
    Έναρξη: 23:00
    Είσοδος: 8 ευρώ




    Σημείωση: BLACKFILM, SUBHEIM και XSOZ cds θα πωλούνται στο BIOS την ημέρα και ώρα του event, σε πολύ φιλικές τιμές. Αναζητήστε τα στον πάγκο της Spectraliquid, πάντα ανάμεσα σε ολοκαίνουριες κυκλοφορίες από επιλεγμένα labels απ'ολο τον κόσμο!


    _______________

    Σύνδεσμοι:

    Blackfilm: http://www.myspace.com/blackfilmmusic
    Subheim: http://www.myspace.com/subheimmusic, http://www.subheim.com
    Xsoz: http://www.myspace.com/xsoz
    Hyperion: http://www.myspace.com/djhyperion

    Spectraliquid Records: http://www.myspace.com/spectraliquid, http://www.spectraliquid.com
    Tympanik Audio: http://www.tympanikaudio.com
    Fich-Art: http://www.fich-art.com

    Contact: [email:18qxwqmr]info@spectraliquid.com[/email:18qxwqmr]

  2. #2

    Default

    4 days left See you there!

  3. #3

    Default

    tonight's the night

Similar Threads

  1. Routes - Release Party
    By Vicotnik in forum Live & Events Talk
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2008, 19:06
  2. Six Feet Under Release Party
    By Rotting_Christ in forum Live & Events Talk
    Replies: 0
    Last Post: 16-04-2007, 11:11
  3. AMON AMARTH Release Party
    By Rotting_Christ in forum Live & Events Talk
    Replies: 5
    Last Post: 10-09-2006, 18:15
  4. Unearth Release Party
    By Rotting_Christ in forum Live & Events Talk
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2006, 21:35
  5. 12:5 Release Party
    By Scythe in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 22-01-2004, 16:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •