Εγώ πιστεύω πως το πράμα παίχτηκε ως εξής:
Οι μαγαζάτορες δεν είχαν ιδέα, όπως δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πιοες μπάντες παίζουν στο χώρο τους. Εκτός αν νομίζετε πως όταν παίζετε εκεί με τη μπάντα σας ξύνει κανείς τους το αριστερό παπάρι του τι λένε οι στίχοι σας. Δεν σκάνε καν μύτη την ώρα των λάιβ, δεν ξέρουν καν το όνομα της μπάντας που παίζει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι μπάντες να φέρουν κόσμο που θα πίνει μπύρες, να βγει ένα κέρδος για το μαγαζί, και να έχουν τελειώσει όλα εγκαίρως για να αρχίσουν τα παρτάκια μετά που πέφτει το χοντρό το παραδάκι.
Έτσι λοιπόν, τα σιστάκια με κάποιο κονέ από την hardcore κοινότητα (έχουν κοινό τόπο το -απολιτίκ μεν- Oi οπότε παίζουν κάποιες γνωριμίες) κλείσανε το λάιβ στη ζούλα σε φάση συνενόηση ομερτά δε θα μάθει κανείς τίποτα κλπ. Το λάιβ έγινε κανονικά, δεν πήρε κανείς πρέφα τίποτα (οι μαγαζάτορες σκάσανε μετά στο psy party με τους suicide commando και βγάζανε σέλφι ξερω γω), μέχρι που οι σίστες ανεβάσανε φωτό και βίντεα.
Ε και αφού έγινε χαμούλης, πήγανε να τα μπαλώσουνε με αστείες ιστορίες για τους εξωγήινους φασίστες φρομ άουτερ σπέης που κάνανε ντου μας πιάσαν όμηρους παίξαν λάιβ και μετά φύγανε και κάναμε ρέηβ πάρτι.

Να το κάνουμε και ταινία καμιά μέρα.