Όλο το μοσχάρι να φανταστώ
Όλο το μοσχάρι να φανταστώ
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Μακαρόνια χωρίς τυρί;
Shall I say I was wrong, if I'm right?
τα τελείωσα στη σάλτσα κι είχα και φέτα από δίπλα, αλλά δεν την έβαλα στο πλάνο.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ο Γιαννης ηδη εχει σκυλιασει και εχει βαλει μια μπορτζολα να θρεψει, να την ψησει σωστα και να την ποσταρει
το βλεπω....
ειλικρινής απορία (στα λιτουχουρνά ως απάντηση στη διάλεκτο μινμιν)
ι γιάν'ς τίνους π'δι είνj;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
θκο μας
εχει βαλει ηδη μπορτζολα για σαλια και ηδη ετοιμαζει τρελο προτζεχτ
ψψψ... μάστορας~!
Resistance is useless
το άφησε λίγο άψητο όμως ο μάστορας
1) e4, c5
2) Νf3
Εγώ είμαι με τον Σπίριτ εδώ, το θέλω λίγο καμμένο. Αλλά ρησπέκτ μάστορα. Έχω φάει μόνο ΜΠΕΡΓΚΕΡ με το αιματάκι του και μου άρεσε, δεν είμαι και πολύ φίλος με τα ολόκληρα κρέατα, περισσότερο προτιμώ κιμάδες.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Ποιον Σπίριτ;
Life begins at 45°.
Ω καλά. Άτομ Σμάσσερ ήθελα να γράψω, και μου ήρθε στο μυαλό ο Σπίριτ Κράσσερ
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Get a room.
Life begins at 45°.
Δεν έχω φώτο. Σήμερα γυρνώντας απ την δουλειά αντί να πάω γυμναστήριο αποφάσισα να μαγειρέψω οπότε πέρασα από το σουπερ μάρκετ γιατί μου είχε μυρίσει γκουρμεδιά....πέστο με ζυμαρικά. Λίγο το χιόνι που έπεφτε πυκνό λίγο η ζαλούρα από την δουλειά κυκλοφορούσα σαν χαρμάνης στους διαδρόμους προσπαθώντας να εμπνευστώ. Τελικώς κατέληξα σε κόκκινο πέστο, τσίλι και μανιτάρια άγρια για τα ζυμαρικά. Βρήκα λοιπόν κανθαρέλες μειντ ιν Μπαλκαν - κοινώς τα πολυαγαπημένα μας βαλκάνια, ευτυχώς άγνωστη η χώρα προέλευσης - καμιά 30αριά γραμμάρια αποξηραμένα 4 ευρώ σπαρταριστά. Κάνω έτσι και απλώνω το κουλό μου για να χω και άλλο ένα πακετάκι. Παίρνω και τα πέστο μου και τα τσίλια μου και τα ζυμαρικά μου τα χρωματιστά και την κάνω μαζί με κάτι ψιλολοϊδια. Στο ταμείο συνειδητοποιώ πως το άλλο πακετάκι με τα μανιταράκια κρύβουν την πούτσα στην απόδειξη σαν άλλος αστακός. Ήταν μαύρες μορχέλες και είχαν 13 ευρώ..Εννοείται πως δεν έχω ιδέα από μανιτάρια. Πάω σπίτι λοιπόν και φτιάχνω την γκουρμεδιά μου μετά από αρκετό διάβασμα στα ιντερνετς για το πως μπορείς να συνδυάσεις αυτά που μου χανε μυρίσει. Τελικώς έφτιαξα ένα υπέροχο ριζότο με τις κανθαρέλες, λίγο τσίλι, κρεμμύδι, κοκκινο πέστο και σκόρδο. Καληνύχτα από την χιονισμένη - γαμήθηκε σήμερα από τα ξημερώματα δεν έχει σταματήσει - Κοπενχάγη.
1) e4, c5
2) Νf3