Page 15 of 44 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 647

Thread: The official METALLICA topic

  1. #211
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    δλδ η μαντονα εναλλακτικά θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι πολυ καλη μεταλ καλλιτεχνιδα?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  2. #212
    MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    μηδέν
    Posts
    5,033

    Default

    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    δλδ η μαντονα εναλλακτικά θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι πολυ καλη μεταλ καλλιτεχνιδα?

  3. #213
    σεξιστής cybernaut's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    cyberia
    Posts
    2,030

    Default

    Quote Originally Posted by Swollen View Post
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."


    www.monolith.gr

  4. #214
    R U OK Esteban's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    130-148bpm
    Posts
    1,486

    Default



  5. #215
    To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,907

    Default

    Όταν κάποτε προσπάθησα να διαβάσω το παρόν θρεντ, γενικά δεν έβγαλα και πολλά και κουράστηκα γρήγορα είναι η αλήθεια.

    ΌΜΩΣ σε κάποιο ποστ θυμάμαι να αναφέρεται το Μάστερ οφ Πάπετς ως το απόλυτο μέταλ άλμπουμ (δεν βάζω το χέβυ, επειδή δεν το θεωρώ τέτοιο). Τα τεκμήρια γι' αυτό ήταν κάτι κριτικές από «σοβαρα/επαγγελματικά» έντυπα τύπου GUITAR-UNIVERSE_O_Satriani_εμφύτευσε_2οΠΑΡΑΜΕΣΟ_για-ταχύ-τερο_shredding, τα οποία του χάριζαν απλόχερα άριστες βαθμολογίες.

    Λοιπόν, σας ενημερώνω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή των μεταλλάδων που δεν θυμούνται το μέταλ μόνον όταν γίνονται πολυδιαφημισμένες συνεργασίες (βλ. ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ), αλλά ακούνε κάθε μέρα δουλειές από όλο το φάσμα του ήχου ανεξαρτήτως πωλήσεων και δημοσιότητας, και το κυριότερο στηρίζουν τις live εμφανίσεις και επιβραβεύουν τις μπάντες αγοράζοντας τους δίσκους τους. Αυτό το «μέτωπο», λοιπόν, των μπλόγκερ, των «καμένων» μεταλλάδων, και των 1002 άλλων τύπων ακροατών, δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση το Μάστερ τόσο ομοφώνως τον καλύτερο μέταλ δίσκο.

    Εντελώς ενδεικτικά αναφέρω τη βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει στο Metal Archives, όπου ύστερα από 21 κριτικές βρίσκεται στο 79%.

    Και μιλώντας καθαρά για το album: μέχρι προσφάτως ήταν το μόνο φουλ που είχα από την μπάντα (αγόρασα το Κιλ εμ Ολ για να στηρίξω ένα νεοσύστατο δισκάδικο, λολ). Όταν το πρωτοάκουσα το ευχαριστήθηκα όσο και άλλους αρκετά αγαπημένους μου θρας δίσκους (π.χ. seasons in the abyss), αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το ενδιαφέρον δεν παρέμεινε, με αποτέλεσμα να έχω να το ακούσω ολόκληρο εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον (το αγόρασα 3η Γυμνασίου ή 1η Λυκείου).

    Επιγραμματικώς, ένας δίσκος που δεν αγγίζει τις καλύτερες στιγμές των Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, Manowar, Savatage, Riot και λοιπών βριχώμενων μεγαθηρίων.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!


  6. #216
    ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,987

    Default

    Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post

    .

    Εντελώς ενδεικτικά αναφέρω τη βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει στο Metal Archives, όπου ύστερα από 21 κριτικές βρίσκεται στο 79%.
    ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

  7. #217
    To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,907

    Default

    Η ένδειξη (την προτιμώ από το 'επιχείρημα') είναι

    αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το ενδιαφέρον δεν παρέμεινε, με αποτέλεσμα να έχω να το ακούσω ολόκληρο εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον
    Εσύ βέβαια βιάστηκες να κάμεις την ειρωνεία σου.

    Και για να γίνω λίγο πιο σαφής: Το Dungeons Are Calling μπορώ να ακούω κάθε μέρα, το Thundersteel το ίδιο, τα Painkiller/Defenders ξανά. Το μάστερ όχι. Είναι ένα κριτήριο κι αυτό, το πόσο δλδ θα σε απασχολεί ένας δίσκος.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!


  8. #218
    Anti-Hero Reject's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,708

    Default

    κοίτα ρε μαλάκα, που θα γινω υπερασπιστής των μεταλικα στα γεράματα...
    Ρε συ παλικάρι μου, αντικειμενικά τώρα, μπορεί να μην σου αρέσουν, το να μην θεωρείς όμως ορισμό του μέταλ δίσκους όπως το ride ή το master, πάει να πεί ότι πάσχεις.
    Εντάξει, γάμα την πορεία που είχαν από το μπλακ αλμπουμ και μετά, η οποία είναι εμπορική μπλα μπλα μπλα. Μην παίρνεις σαν κριτήριο ότι "ξεπουλήθηκαν" (ενώ οι τζουτζουκας πρηστ με κάτι τουρμπο και κάτι ποιντ οφ εντρυ ε?καυτό ατσάλι...), μην παίρνεις σαν κριτήριο ότι κόψαν τα μαλλιά τους και την μεταλλάδικη εμφάνιση τους, πάρε μόνο αυτούς τους πρώτους 3 γαμημένους δίσκους.
    Οι οποιοι ορίζουν το μεταλ. Ναι ρε γκασμά, είναι όσο μεταλ όσο δεν πάει. Το τελειοποίησαν, του βγάλαν την ροκιά, το κάναν απόλυτο μέταλ.
    Αν για εσένα αυτός ο ορισμός, δίνεται από τους manowar, προβλημά σου. Αλλά το να λές ότι πήρες το κιλεμολ από επαρχιακο δισκάδικο για να το στηρίξεις, είναι αστείο.

    Γενικά εσείς οι τρου (γιατί τρουάς είσαι, μην πεις το αντίθετο), έχετε ένα θέμα με τους μετάλλικα. Αν δεν ήταν αυτοί, ούτε καν εσεις δεν θα ακούγατε μεταλ όμως. Θες, δεν θές, αυτοι που το έκαναν γνωστο το μεταλ στον κόσμο (και στην χώρα που ζεις) ήταν αυτοί. Και θες-δεν θες, έχουν καλύτερες/ανωτερες συνθέσεις στην μεταλ εποχή τους, από διάφορες σαβουρίτσες που ακούς. Και επίσης, καλή φάση να κράζετε οι τρουάδες κάποιες μπάντες, αλλά σκέψου τι αντίκτυπο είχαν αυτές οι μπάντες στην μουσική που ακούς.

    Δεν σε είδα να κράζεις τους Vicious Rumors για μαλακίες που έβγαλαν.
    Δεν σε είδα να κράζεις μεηντεν για την σαβούρα που βγάζουν 20+ χρόνια.
    Δεν σε είδα να κράζεις τζουτζουκας πρηστ οι οποίοι έχουν και 3-4 δίσκους που γελάει όλη η κοινωνία

    Ε ξεκόλλα ρε παιδί μου, μην είσαι γαιδούρι. Αν δεν ήταν οι μεταλικα, κατά πασα πιθανότητα δεν θα άκουγες μέταλ τώρα. Όχι γιατί ξεκίνησες από αυτους (δεν ξεκίνησες, ουτε σε βάλαν στην φάση), αλλά η αποδοχή και ο κόσμος που έκαναν οι μετάλικα, ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη μεταλ μπάντα. Και γίνεσαι γαιδουρι κοροιδευοντας τους, μιλώντας για Λουλου και μαλακίες (κουνια που σε κούναγε...πού να ήξερες τι είναι ο Lou Reed...), επείδη ο κλειστός κύκλος της επικοτρου μαλακίας προστάζει "κράζουμε μεταλικα, ακόμα και την μεταλ εποχή τους". Γιατί πραγματικά, ότι μα ότι μα ότι γαμημένο μεταλλά έχω γνωρίσει στην ζωή μου, κανεις ρε δεν ξεκίνησε από τους Judas priest, κανείς δεν ξεκίνησε από Sabbath. Όλοι από maiden ή metallica ή και τα 2 μαζί. Και κατ επέκταση, κινήθηκε η φάση, δημιουργήθηκε ρεύμα, μαζεύτηκε κόσμος, και έγινε και ο μικρόκοσμος του καθενός:οι επικοί, οι μπλακάδες, οι σκατάμεμελι. Nα ανάβεις ένα κεράκι στο black album, γιατί αν δεν ήταν αυτό, δεν θα είχες ούτε τον μισό κόσμο στην Ελλάδα. Ούτε τα μισά μαγαζία, ούτε φάσεις όπως επικοπαουραδικες ιστορίες για αγρίους. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν. Ε λοιπόν, τουλάχιστον για την Ελλάδα, αυτοί οι "ολοι", ξεκίνησαν από τους μεταλικα, οι περισσότεροι τουλάχιστον. Δεν έζησες την εποχή του black album που παιζόταν ανελέητα παντού, και ξεφυτρώνατε σαν τα μανιτάρια. Από εκεί και μετά, ακολουθήσατε τον δρόμο σας, οκ. Αλλά είναι ασέβεια και μαλακία να ειρωνεύεσαι την μπάντα στην οποία χρωστάς πάρα πολλά, εν αγνοία σου, αλλά χρωστάς.

    Σα να κράζω εγώ ρε πούστη τους Ramones, και να λέω ότι "δεν είναι punk γιατί ξέρωγω οι Blitz και οι Disorder είναι πιο punk".

    Έλεος μαλάκα, κομμάτι σαν το trapped under ice τα σαπάκια που γουστάρεις θέλουν 20 ζωές για να γράψουν.
    Last edited by Reject; 03-02-2012 at 03:07.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

  9. #219
    ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,987

    Default

    ενδειξη-αποδειξη, δεν ξερω διαλεξε
    αλλα μαλακια ειπες
    οι κριτικες/βαθμολογιες στο metal archives ειναι για γελια και κλαματα
    το οτι δεν σου κανουν κουκου εσενα οι μεταλλικα ειναι αλλο πραγμα(join the club)
    επισης η συγκριση metallica-sabbath ή metallica-riot ειναι ακυρη
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

  10. #220
    To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,907

    Default

    Διάβαζε πριν γράψεις. Τόσο μέγαλη είναι η οργή σου;

    α) Εννοώ ότι δεν είναι heavy metal. Και πώς να το κάνουμε δλδ, δεν είναι. Σαφώς και είναι metal, αλλά πιο κοντά στο θρας.

    β) Αναφορικά με το

    Δεν σε είδα να κράζεις μεηντεν για την σαβούρα που βγάζουν 20+ χρόνια.
    μάλλον δεν με διαβάζεις αρκετά.

    Ενώ για V. Rumors δεν έχω δηλώσει ο υπέρτατος οπαδός τους. Και δεν ισχυρίζομαι ότι το D. Dictator ξέρω 'γώ είναι ο καλύτερος δίσκος όλων των εποχών. Για Judas Priest δεν το έχει φέρει η κουβέντα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υπεστήριζα δίσκους τύπου Demolition. Τα Painkiller/Defenders, όμως, καλά διαμελίζουν τα έθνη.

    γ) Γενικώς είσαι εκτός θέματος. Εγώ έκανα το ποστ για να εκφράσω και μια άλλη γνώμη που δεν είναι αποκλειστική των τρου κύκλων (αλλά και όρισμένων θράσερ και πάει λέγοντας). Ποιά είναι αυτή η γνώμη; Ότι το μάστερ δεν είναι ομόφωνα ο καλύτερος μέταλ δίσκος. Τουλάχιστον τόσο ομόφωνα όσο διαφαίνεται από κριτικές μουσικών εντύπων.

    δ) Την αξία των Μετάλλικα την αναγνωρίζω και γι' αυτό τους παίζω και στο μαγαζί.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!


  11. #221
    ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,987

    Default

    ο hetfield θα μπορει να αποσυρθει τοτε με το κεφαλι ψηλα.....
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

  12. #222
    Anti-Hero Reject's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,708

    Default

    Ρε συ Ρα, δεν υπάρχει "καλυτερος δίσκος όλων των εποχών". Ξεκόλλα από αυτήν την λογική την χαμμεράδικη. Δεν είναι ούτε το μαστερ οφ παππετς, ουτε το ντηφεντερς, ούτε το χεηλ του ηνγκλαντ ούτε κανένας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Το να λένε κάποιοι ότι "ξέρεις, το master of puppets είναι ο καλύτερος δίσκος όλων των εποχών" είναι ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, όχι επειδή είναι κακός δίσκος, απλά επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ακόμα και στον ίδιο χώρο.

    για το δ) γελάει ο κόσμος. Δουλειά κάνεις, και πρέπει να βάλεις μεταλικα αν σεβεσαι την μεταλαδικη πελατεια σου.

    Επίσης, για το α) ξέρεις, πέρασε η εποχή που το μέταλ ήταν αποκλειστικά των Saxon. Οι Slayer σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν κλασσικό μεταλ, αλλά οι μεταλλικα είναι απλά πιο έντονο και ταχυ, χεβυ μεταλ, στην πρωιμη εποχή τους τουλάχιστον. Το ίδιο και οι Megadeth. Δεν είναι thrash, με αντικειμενικά κριτήρια. Όπως και να το κάνεις, έχουν την στάμπα του κλασσικού δίσκου πλέον οι δίσκοι τους, εξ ου και χαρακτηρίζονται έτσι.

    Δεν οργίζομαι ρε μαλάκα, απογοητεύομαι γιατί είσαι ξύπνιο παιδί και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, λόγω κολλημάτων που σου έχουν μεταδώσει άλλοι, κατά κανόνα ηλίθιοι.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

  13. #223
    Senior Member 00i00's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    11,120

    Default

    ενα σχολιο πριν παω να ονειρευτω σεξ με την τσιτσικα που δεν θα γαμησω ποτε....

    σοβαρα ρε φιλε ποιος νοιαζεται για το πως βλεπεις εσυ το ΚΑΝΟΝΙΚΟ μεταλ? το ΚΑΝΟΝΙΚΟ μεταλ σε ειδε? την αποψη του την ρωτησες?
    επισης εσυ που εισαι ο πρεσβευτης του ΑΤΣΑΛΙΟΥ για πες μας τι πρεπει να καμνομε...γενικα τον κωδικα, γιατι περασαν χρονια και τον ξεχασα

    για πες τι παιζει...

    μπαστακωμα στα φορουμοτσατια και οτικατσει? και το σπαθι τι? για τις αποκριες?

  14. #224
    To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,907

    Default

    @ Reject

    Ντάξει ρε συ, δεν νιώθω ότι πνίγομαι κιόλας να φωνάξω την άποψή μου. Απλώς έναν σκεπτικισμό κατά βάση εκφράζω. Είχα δυο-τρεις ώρες ελεύθερες κι είπα να γράψω τι σκεφτόμουν όταν αρκετό καιρό πριν είδα τις βαθμολογίες των εντύπων να παρουσιάζονται σαν παράσημα στο πέτο του Master of Puppets. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση και έθιξα το ζήτημα σήμερα.

    Ξανά σχετικά με την τελευταία σου πρόταση, να ξέρεις ότι προσπαθώ να έχω ανοιχτά τα μάτια μου και να διαβάζω τα επόμενα από το δικό μου ποστ όπου διατυπώνονται ενστάσεις, διαφωνίες κ.ο.κ. Έχω καταλάβει ότι το underground είναι φορέας εμμονών και προσπαθώ να κάνω την αυτοκριτική μου.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!


  15. #225
    MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    μηδέν
    Posts
    5,033

    Default

    Quote Originally Posted by Reject View Post
    κανείς δεν ξεκίνησε από Sabbath.
    E! Eνίσταμαι

Similar Threads

  1. THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
    By tamagothi in forum General Discussion
    Replies: 14993
    Last Post: 26-04-2011, 04:14
  2. THE UBER-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
    By tamagothi in forum General Discussion
    Replies: 6789
    Last Post: 31-01-2009, 01:27
  3. THE OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
    By Mitsmann in forum General Discussion
    Replies: 31511
    Last Post: 31-03-2008, 17:53
  4. It's Official: Finland Loves METALLICA
    By Dragonlord in forum Music Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 17-06-2004, 02:39
  5. Official Metallica Book To Surface Next Summer
    By Dragonlord in forum Music Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2003, 09:46

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •