Tracklist:
1. The Time Of No Time
2. Evermore
3. I’ll Be Your Ghost
4. The Yonder Beckons
5. House Of 10.000 Voices
6. Christ Or Cocaine
7. Queen Of My Burning Heart
8. Angel’s Prayer
9. Feeding The Fire With Tears And Blood
10. Rake Your Nails Across The Firmament
11. The Anti-Kosmik Magick


Λοιπόν, η πολυαναμενόμενη πρώτη LP δουλειά των The Devil's Blood. Νταξει, οι περισσότεροι τους ξέρετε, αλλά για το τυπικόν του πράματος, ας πούμε πως (χοντρικά) πρόκειται για μια vintage occult hard rock ολλανδική μπάντα.

Τους αγαπήσαμε οι περισσότεροι στο περσινό "Come, Reap" EP και επιτέλους έχουμε και ολοκληρωμένο δισκάκι. Και ναι, συνεχίζουν να γράφουν σταθερά μεγάλες κομματάρες όπως το υπεραπιστευτότατο "House Of 10.000 Voices" (που για μένα είναι χαλαρά η καλύτερη στιγμή τους ως τώρα) και το "Christ Or Cocaine" (επανεκτέλεση από το demo τους αν θυμάμαι καλά). Βέβαια, σε κάθε ακρόαση ανακαλύπτεις κάτι που είχες χάσει στην προηγούμενη, κάτι που κάνει το άλμπουμ μεγάλο grower.

Σημαντικός δίσκος αναμφίβολλα, όχι γιατί είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει (στην "ψυχρή" της βάση η μουσική τους είναι μείγμα UFO με Wishbone Ash) αλλά επειδή καταφέρνει κάτι πολύ δύσκολο: Να αφορά ΠΟΛΥ κόσμο. πολύ περισσότερο από τους απλούς "παλαιοντουμάδες".
Η occult ατμόσφαιρα είναι τόσο πειστική που μπορεί να συγκινίσει και τον blackster που ξέρει ότι η μουσική του δεν είναι μόνο νότες, αλλά νιώθει και τον Danzig "δικό του", και τον hard-rocker που βαρέθηκε το νεο-sleaze ανέκδοτο και τα βράδια προσκυνάει και τον King Diamond, τον doomster που πέρα από τον όγκο εκτιμάει ως αρχέτυπα του doom μπάντες όπως οι black widow, όποιον θα ήθελε να φανταστεί τους wishbone ash mε λιγότερο epic αλλά περισσότερο "μαύρες" διαθέσεις, γενικώς κοπιάστε και δεν θα χάσετε.

Πείτε κι εσείς τα υπόλοιπα, γιατί κόλλησε το κεφάλι μου.