Μετά από απαίτηση Swollen άνοιξα και χωριστό θρεντ.

Να πω συνοπτικά εντυπώσεις:

Stonenrow: δυστυχώς νομίζαμε ότι ξεκίναγε 8, με αποτέλεσμα να ακούσουμε μόνο το τελευταίο κομμάτι των παιδιών. Κάτι σε Sleep κατάσταση, πάρα πολύ καλό, κρίμα που δεν ακούσαμε και τα υπόλοιπα. Από παιδιά εκεί ακούσαμε γενικώς ότι sabbath-ίζουν αρκετά.

Lucky Funeral: ότι και να πω είναι λίγο. Εγώ τους λάτρεψα. Sludge-ίλα με μπρούταλ φωνητικά και ροκ εν ρολ διάθεση. Κοπάνημα, γκρουβιά, απίστευτη σκηνική παρουσία, γενικώς άψογοι. Μόλις βρω λεφτά θα πάρω και τον δίσκο τους.

Eden Demise: τους είχα ξαναδεί όταν άνοιγαν Arch Enemy. Μουσικά πολύ ωραίοι αν και λίγο μόνοτονοι για μένα που δεν είμαι τόσο του ιδιώματος. Ξενερώσαμε καθώς ανάμεσα σε κάθε 2 τραγούδια ο τραγουδιστής έλεγε για το γαμάτο τους δίσκο που μπορούμε να πάρουμε με 8 ευρώ από το stand.

Poem: Μελωδικοί, πάρα πολυ ωραίοι και στέκονταν με μεγάλη αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή. Είχαν φέρει και πολύ κόσμο δικό τους. Ο τύπος που τραγουδάει έχει απίστευτα ευέλικτη φωνή, πολύ καλό γρέζι, κραυγές αλλά και ψηλά καθαρά όπου η φωνή του έμοιαζε ελαφρώς και με γυναικία. Μελαγχολικοί, πιστεύω ότι άγγιξαν σχεδόν όλο το κοινο.

Universe 217: Δεν έχω να πω τίποτα. Ήταν ο λόγος που πήγαμε στη συναυλία. Προσωπική λατρεία, πολύ γαμάτες εκτελέσεις όπως πάντα. Ο νέος drummer σα να μου φάνηκε ότι στο Song for goodnight έχανε στο πρώτο ένα λεπτό περίπου, αλλά μετά έστρωσε μια χαρά. Δυστυχώς μετά το προηγούμενο σοου μας φάνηκε πολύ λίγο.

Infidel: δεν τους άκουσα γιατί έφυγα να προλάβω ΗΣΑΠ. Εξάλλου τους είχα ακούσει την άλλη φορα στο Mo better.

Ήχος γενικώς κάπως μπουκωμένος. Ειδικά όταν έμπαινε αρκετό overdrive κάπου άρχιζε και έχανε. Πάντως συνολικές εντυπώσεις πάρα πολυ καλές, περάσαμε άψογα.