Λίγο προσοχή τώρα που βγήκε η ταινία γιατί μπορεί να σποϊλεριάσουμε ERίτες που δεν πήγαν στην πρεμιέρα

Spoiler

Γενικά πολύ ωραία ταινία με τα όλα της. Αν μου έλεγες πριν τη δω ότι θα επαναλαμβάνονται όλα τα κλασικά SW μοτίβα μάλλον θα ξενέρωνα. Δλδ τρίτο death star (!), ακόμα ένα story που ο γιος προδίδει τον πατέρα, ο πιο αρχιδάτος jedi έχει απομονωθεί κάπου γιατί απέτυχε σε κάτι προηγουμένως, και άλλες χίλιες δυο ομοιότητες, τα είπαν και οι αποπάνω. Εν τέλει όμως είναι κάτι που δεν βγήκε καθόλου άσχημα, και φαίνεται ότι ξέρουν τι κάνουν. Επίτηδες, οτιδήποτε καυλωτικό είχαν τα 4-5-6 μας τα ξαναφτύνουν στη μούρη. Ο παλιός φαν γουστάρει και ξεσπά σε χειροκροτήματα στο σινεμά, ο νέος φαν μπαίνει στη φάση με τη μία, βλέπει και τις παλιές ταινίες στα καπάκια, αυτό προσθέτει άπειρο boost στο ήδη υψηλό hype, και δίνει την τέλεια πάσα στις επόμενες ταινίες.

Οπότε συνοψίζοντας, πιστεύω ότι καλά έκανε η disney και έβαλε στην πρώτη ταινία όλο το "ψηστήρι", για να τινάξει το hype στα ύψη. Φαντάζομαι η πλοκή στις δύο επόμενες θα "αυτονομηθεί" πιο πολύ από τα κλασικά μοτίβα.

Επίσης, πρώτη ταινία τριλογίας, δε γίνεται να μην υπάρχει κάποιος καραμπινάτος θάνατος. Ε και σου λένε φάε τον Χαν Σόλο γιατί είναι και 75 χρονών και ποιος ξέρει άμα θα προλάβει κιόλας.

ΥΓ. Μόνο εμένα η Rey μου θυμίζει την Tori Black?