Αν θέλουμε να είμαστε λίγο ακριβείς, τα άρθρα του oneman είναι αυτά

Πως να βγάλεις το πρώτο caprice από το κουτάκι

ενώ στο luben έχει υπάρχει ένα από τα πραγματικά ωραιότερα άρθρα που διάβασα ποτέ μου
http://luben.tv/blogs/7601/
(πραγματικά διαβάστε το)

Αλλά το θέμα δεν είναι η σύγκριση, ούτε η αναλογία χαζομάρας/μη χαζομάρας στο luben, κατάσταση που υπάρχει και που θα βελτιωθεί. Το θέμα είναι πως όλοι όλοι οι τυχάρπαστοι μπλίτζερς/λάντυδες που αφορίζουν στα "κάφρικα" ελέκτρικ ρέκβιεμς τα πάντα, τα μελετούν "στα κρυφά" και διεξοδικά σε καθημερινή βάση, "για την πλάκα μωρέ", "για να ξέρουν τι αφορίζουν", με την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που ένας 18χρονος "δεν έχει μπει στο youjizz" σε μια συζήτηση μεγαλυτέρων, επειδή "δεν του αρέσουν αυτά", ενώ σπίτι -ας είμαστε σοβαροί- τον έχει κάνει λάστιχο.

Το Luben είναι ένα ξεκάθαρο pop zine. Με τα ψεγάδια του, με τον "σκεπτικό κάφρο" του (λολ), και με τον σαφή ποπ προσδιορισμό που έχει αρκετό χώρο και για λίγη καραγκιοζιά μέσα. Λίγη όμως. Λιγότερη -κατά τη γνώμη μου- από οποιοδήποτε άλλο τέτοιο site.

Ούτε "ψαγμένο φανζινάκι" είναι, ούτε "σοβαρό πολιτικό μπλογκ" είναι, ούτε "ενημερωτικό σάιτ", ούτε να αλλάξει το ίντερνετ ήρθε. Τη φάση ήρθε να ελέγξει, και από όσο φαίνεται το κάνει. Και έχει τη δυνατότητα να το κάνει και λίγο/αρκετά περισσότερο αν προσπαθήσει. Και γενικά το ποστ του phthoggon