Για πείτε εντυπώσεις.

Εγώ με ένα πρώτο χάζεμα έχω να σημειώσω τα εξής:
  • Με το που ανοίγεις την εφημερίδα στο κείμενο "Γιατί μια Νέα Εφημερίδα": "Η εφημερίδα μας [...] απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θέλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός ευρύτατου φάσματος της κοινωνίας, που εκτείνεται από τις παρυφές της συντηρητικής παράταξης μέχρι την άκρα αριστερά."
  • Σκληρή αντιχρυσαυγίτικη γραμμή, στα όρια του πολιτικού προβληματισμού. Στα μείον η μεγάλη απογοήτευση της στήλης του Ιού που είναι απλά παράθεση δύο χλιαρών απόψεων του Αλιβιζάτου και της Κούρτοβικ.
  • Η Ντίνα Δασκαλοπούλου γράφει μεταξύ άλλων και για τις εμπρηστικές επιθέσεις στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Ρεθύμνου (!) και ο Γιώργος Σταματόπουλος, αφού αρχικά εξυμνεί το μοντέλο της αυτοδιαχείρισης και το τέλος της κομματοκρατίας, καταλήγει στον ελληνικό λαό (!) που "υπάρχει δια της αντιστάσεως, όπως γενναία έχει γράψει ο Νίκος Σβορώνος"(!).
  • Τα άρθρα της εφημερίδας μου φαίνονται λίγο ατάκτως ερριμμένα και με κάπως πιο ασαφή ιδεολογικό χαρακτήρα απ' της ελευθεροτυπίας. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι είναι πρώτο φύλλο και ακόμα δεν έχει "ζυμωθεί" η συντακτική ομάδα. Και μακάρι να είναι έτσι γιατί απ' όταν έκλεισε η ελευθεροτυπία δεν έχω ξαναγοράσει έντυπο και αυτό το Unfollow δεν το γουστάρω καθόλου και το Hot Doc έσβησε για μένα από το πρώτο τεύχος όπου εξύμνησε τις αγωνιστικές αρετές του Μίκαρου του Θεοδωράκη.


Θα επανέλθω μετά από την πλήρη ανάγνωση.