10/03/2011 - Warm up party

Η βραδυά δεν ξεκίνησε καλά αφού η Ελληνική Αστυνομία έκανε το θαύμα της κλείνοντας το κέντρο και μετατρέποντας έτσι την αδιάφορη διαδρομή Καλλιθέα - Αλεξάνδρας σε σαφάρι!

Μετά από μάχη με Ινδιάνους, ταξιτζίδες και λοιπούς ιθαγενείς της πρωτεύουσας φτάνω στο Bat City, συναντώ λατρεία Ρα και πολλούς καλούς φίλους (ανάμεσά τους και κάποιοι πρώην er χρήστες), τρώω το κλασσικό κράξιμο "που είσαι χαμένος εσύ ρε @#$$!$%^", γνωρίζω κόσμο, ωραία φάση.

Πρώτοι ανέβηκαν στη σκηνή οι Γερμανοί speed metallers Speedwhore. Δυστυχώς δεν μου έκαναν κάποια εντύπωση, ίσως έπαιξαν και παραπάνω από όσο θα έπρεπε αφού και τα τραγούδια τους δεν τα ξέρουμε και μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Συνέχεια με τους αγαπημένους μου Strikelight, οι οποίοι για άλλη μια φορά τα έδωσαν όλα! Αγνό μέταλ όπως αυτό παιζόταν στο νησί (όχι τη Σπιναλόγκα βρε) πριν από 30 χρόνια αλλά με φοβερή αγάπη και νεανική ορμή! Τα καινούρια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο αφήνουν πολλές υποσχέσεις!

Σειρά των Dexter Ward. Δυστυχώς ο Marco δεν μπόρεσε να έρθει λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος αλλά τον αντικατέστησε ο Τραμπάκουλας αξιοπρεπέστατα! Έπαιξαν 4 δικά τους τραγούδια (Antarctic dreams, Youngblood, Double Dragon, Evil Nightmares) και διασκευή του We Rock. Είχα πάει με χαλαρή διάθεση στο warm up σκεφτόμενος ότι θα ακολουθήσουν 2 μέρες ανελέητου για τα 37 μου χρόνια κοπανήματος αλλά όταν ακούς μέταλ τετοιου επιπέδου κάθε χαλαρότητα φεύγει και το headbanging είναι ανελέητο!

Και πάμε στο κεφάλαιο Sacred Steel. Λοιπόν σπίτι μου δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω cd τους. Δεν μου αρέσει η φωνή του Gerrit και πάντα μου δημιουργούσαν ένα περίεργο συναίσθημα ότι ακούω κάποιον που πετάει συνθήματα πάνω σε ριφφς... Στο σανίδι όμως τα δώσανε όλα, ο κόσμος στην Ελλάδα τους λατρεύει και έγινε πανικός, παίξανε πάρα πολύ καλά και με τρελή πόρωση. Sacred bloody steel, metal is war, heavy metal to the end και η διασκευή στο battlecry των omen ξεχώρισαν.

Αυτά για το warm up, θα τα πούμε και για τις επόμενες μέρες.