Ξεκινάω να γράφω, απολογούμενος για αυτά που θα ακολουθήσουν. Αυτό το ποστ δεν ξεκινάει σωστά.
Αγαπητέ πολέμαρχε Χόρους, καλώς όρισες στην μικρή και (πλέον) ψιλοπεθαμένη παρέα μας. Δυστυχώς, δεν συχνάζει πολύς κόσμος εδώ πέρα πλέον. Ίσως ο λόγος να είναι ότι μεγάλωσαν, κάναν παιδιά, δεν παίζουν "επιτραπέζια" πλέον, και άλλα πολλά.
Πρώτα, να ρωτήσω αν θεωρείς Euro και τα παιχνίδια τύπου GW (βλέπε Talisman, Kill Teams, Execution Force, κλπ). Ειδικότερα, παιχνίδια της GW. Αν ναί, έχει καλώς. Αν όχι, επίσης έχει καλώς. Απλά θέλω γενικά να δώ που τοποθετείσαι σε συγκεκριμμένου τύπου παιχνίδια (π.χ. θα προτιμούσες ένα παιχνίδι όπως το Bioshock?) . Και να κλείσω σε αυτό το κομμάτι για τα επιτραπέζια, λέγοντας ότι έχω παίξει πολύ στα νιάτα μου (στα πολύ νιάτα μου, 11-16) και αυτό ήταν. Τα τελευταία χρόνια έχω παίξει ελάχιστα επιτραπέζια, τύπου Zombies!!!, Talisman, Bioshock Infinite και κάποια ελάχιστα άλλα.
Σίγουρα, είμαι στο σέξιον για τα board games, και ίσως δεν θα έπρεπε να κάνω αυτή τη συζήτηση εδώ. Γενικότερα όμως, νομίζω ότι τα επιτραπέζια ούτε ήταν (μετά απο κάποια ηλικία) για μένα, ούτε θα είναι ποτέ. Αν σε κάποια φάση, αποφασίσω να κάνω οικογένεια, μάλλον θα είναι χωρίς παιδία, και η γυναίκα προσπαθεί να μάθει τα rpg. Οι πλειονότητα των φίλων μου παίζει rpg, ακόμα και με άτομα που είμαστε σκορπισμένα στην Αλβιώνα, αγοράσαμε το roll20 και παίζουμε μέσω αυτού μία φορά τη βδομάδα. Είναι γενικότερα ένας μπούσουλας για μένα, ο κόσμος με τον οποίο κάνω παρέα, είναι κόσμος απο εκείνη την εποχή, λίγο μετέπειτα, και εκεί είμαστε χοντρικά.
Οι παρτίδες με φίλους, πάντα, είναι οι καλύτερες. Μπορείς να βρίσεις τον άλλο, να του πετάξεις ξεραμένα κακάδια και μελομακάρονα όταν επιτέλους φέρει εκείνο το γαμημένο teleport roll για τους Terminators του (τρου στόρυ) και άλλα τέτοια.
Επίσης τώρα κατάλαβα ποιός μπορεί να είσαι

Προφανώς το νίκ μου (που είναι interchangeable ανάμεσα στα φόρα) θα σου είναι γνωστό.