Έχεις πει ότι έμπαινες σε πολύ χειρότερες, ξυδόμπαρμπα.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
τουλάχιστο ισαποστασίτικη και φλώρικη απάντηση.
πες ρε αν είσαι ΑΝΤΡΑΣ
Rock or Nothing
Προσπερνώντας την αναμενόμενη επίδειξη πατριαρχίας απ' το σεξιστικό απόβρασμα άνωθεν, θα απαντήσω γιατί ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΙΑΣ ΡΕ ΞΥΔΟΜΠΑΡΜΠΑ.
Μην έχοντας δει περισσότερο από μισό επεισόδιο της σειράς, έχοντας ως μοναδικό δείγμα την από πάνω φωτογραφία στην οποία δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβει η ΚΟΥΡΤΙΝΑ που διάλεξε για φόρεμα, θα απαντήσω "εννοείται, όλα μέχρι και τα μπεγλέρια μέσα".
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Τελικά ανέβηκε στα τελευταία επεισόδια και το τέλος ήταν επικουρα .
Συνολικά σάν σειρά πολύ τίμια για φαν του είδους. Θα ήταν ακόμα καλύτερη νομίζω αν κρατούσε αυτό που έκανε στις πρώτες δύο ή και 3 σεζόν, δεν θυμάμαι ακριβώς, όπου κάθε επεισόδιο ήταν μια ολοκληρωμένη περιπέτεια. Εμένα μου έδινε την εντύπωση ότι ο Ουτρεντ και η παρέα του κάνουν διάφορα side quest, μέχρι να φτάσουν στο τέλος της αποστολής στο τελευταίο επεισόδιο. Σαν μικρά session DND.
Μετά εγκαταλήφθηκε αυτό το μοντέλο και είχαμε επεισόδια φιλλερ με πολλές συζητήσεις κτλ και λιγότερη δράση.
Ευτυχώς σε αντίθεση με το Βίκινγκς που είναι παρόμοιας αισθητικής η σειρά μέχρι το τέλος δεν πήρε τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά.
Διαβάζω ότι γυρίζεται ήδη μια δίωρη ταινία που θα καλύψει τα τελευταία βιβλία και θα δώσει οριστικό τέλος.
Last edited by Jangling Jack; 30-03-2022 at 14:29.
Με λίγα λόγια όταν ανέλαβε το νετφλιξ...
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
έδειξε και κώλο ούτρεντ για τις ουτρεντίτσες (ε, λέιντι?)
για εμάς τίποτα
Rock or Nothing