Ή αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ vol 2.
Για πείτε?
Ή αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ vol 2.
Για πείτε?
οσο η ρητορικη παραμενει στο αντιμνημονιο-δραχμη και δε θιγει κομβικα ζητηματα οπως η εθνικοποιηση τραπεζων και επιχειρησεων στρατηγικης σημασιας η μονομερης διαγραφη χρεους και η ρηξη με ΟΝΕ και ΕΕ δε θα ειναι παρα μονο ενας νεος συριζα που θα μεταλαχθει σε μνημονιακο πασοκ η θα παραμεινει ενα κομματιδιο του 4% για να εχουν σε αυτες τις δυσκολες μερες εναν καλο σταθερο μισθο
Last edited by attila; 23-08-2015 at 06:29.
Αυτο που και καλα αν το 51% ειναι λευκα οι υποψηφιοι χανουν το δικαιωμα να βαλουν υποψηφιοτητα ισχυει; Σιγα μη συνεβαινε κατι τετοιο βεβαια.
Η εκλογική συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας με το Σχέδιο Β΄ επισφραγίστηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αλέκου Αλαβάνου. Τι δήλωσαν για την συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Πασόκια vol 3.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Παντως τωρα που φυγανε οι ακραιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβηκε παρα πολυ και οι δημοσκοπησεις δειχνουν ΛΑ.Ε (εδω γελαμε γιατι καποιος αντιγραφει το ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαβλακα) ναι μπαινει με 3% και 5% αν ειναι μεσα η Κωνσταντοπουλου.
Προφανως και οι Ελληνες θελουν ενα νεο ΠΑΣΟΚ. Το παιζουμε λιγο αριστεριζοντες αλλα κατα βαθος ταξις και ασφαλεια.
Αυτο ακριβως.
Μακαρι να μπει στο Βουλη ο Λεβεντης και να ειναι ο Βασιλιας των κλοουν του Τσιρκου, ετσι κι αλλιως πλεον η κατασταση εχει φτασει σε ακραια απροχωρητο σημειο, δεν υπαρχει καμια ελπιδα, τουλαχιστον να γελαμε με τους αρκουδεηδες.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
θεωρώ τραγικότητες τις επιλογές τύπου Λεβέντη.
Έχεις αρχίδια και στηρίζεις ότι πιστεύεις, την όποια παράταξη, στηρίζεις την συνειδητή αποχή ή το άκυρο.
Όλα τα άλλα τύπου λεβέντης κυνηγοί χαρίζω οικόπεδα είναι τραγικότητες.
Και πέρα από την πλάκα μην αρχίσετε να μου λέτε "τα έλεγε ο λεβέντης". Στο παρελθόν όλοι έχουν πει τις μαλακίες τους με τα τσουβάλια και κάποια λογικό είναι να βγουν.
Μια κοινωνία που καταπίνει τη Ραχήλ Μακρή και γελάει με το Λεβέντη αξίζει και θα πάθει τα χειρότερα.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
να μην ξεχνάμε ότι ο Λεβέντης ήταν από τους ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ ενώ έχει περάσει και από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
νεα συμμαχια
http://tvxs.gr/news/ellada/fotopoylo...ai-me-lafazani
Φωτόπουλος (ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ): Είμαι με τον Λαφαζάνη
Με άρθρο του στην ιστοσελίδα Iskra, που απηχεί τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος ανακοινώνει την απόφασή του να συμπαραταχθεί με τη Λαϊκή Ενότητα, το κόμμα που ίδρυσε το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το άρθρο τιτλοφορείται: «Γιατί στηρίζω Λαφαζάνη και όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν και το τρίτο μνημόνιο».
«Στηρίζω όλους όσους από το ΣΥΡΙΖΑ τίμησαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και καταψήφισαν και το τρίτο μνημόνιο για λόγους συνέπειας, ιδεολογικούς, ανθρωπιστικούς αλλά και σεβασμού σε όσους έμειναν πιστοί στις θέσεις με τις οποίες εκλέχθηκαν» σημειώνει μεταξύ άλλων.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Όποιος με μουτζώνει είναι μνημονιακός και πιστεύει σε κυβέρνηση τεχνοκρατών(θέση Λεβέντη)
http://www.topontiki.gr/article/1404...rizei-lafazani
lol τι φάση, όντως; Διασπάται κόμμα της Ισπανίας (και δη οι Podemos) λόγω της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ;