Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ναι οκ εσυ βρισκεις παρα πολλες γαματες σειρες βαρετες, αρα δεν εκπλησσομαι. Ο Μπλιτζερ ξερω οτι τα γραφει γιατι του ειπαν οτι γαμαει η σειρα και ειναι αντιδραστικος απο τη μερα που γεννηθηκε.
για την ιστορία
μάλλον μιλάει με τον ίδιο τρόπο και στην πραγματικότητα πάντως
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Δεν ξέρω τι λέτε,ο τύπος είναι γεννημένος για αυτόν τον ρόλο.
Η Άντζελα δεν ήταν από την αρχή στο κόλπο. Αλλάζει μετά την συνάντηση με την κινέζα, η οποία προφανώς της εξηγεί κάποια πράγματα και της δίνει οδηγίες.
Κι εγώ έχω δει ολόκληρο τον πρώτο κύκλο, άσ'τον να λέει. Μάλιστα και το άτομο, με το οποίο είδαμε μαζί το S02E01, έχει ακριβώς την ίδια άποψη και έχουμε παντελώς διαφορετικά γούστα στις ταινίες. Ίσως τελειώσω και τη 2η σεζόν κάποτε, αλλά ξέρω ότι 1. δε θα δω τίποτα καινούριο και 2. είναι με διαφορά η πιο overrated σειρά των τελευταίων 2 ετών.
Έγραψα όλο αυτό μόνο για να σε πινκάρω.
Life begins at 45°.
τελικα δεν ειμαι μονος...
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Χέητερζ σακ ε ντικ, η σειρά γαμάει όπως γάμησε και ο 2ος κύκλος που τελείωσα χθες. Φίξερ έλεος μανμου, μη φέρνεις ως "επιχειρήματα" βραβεία και κριτικές, δλδ μη μας βοηθάς άλλο ξέρω γω, απλά ας δεχτούμε ότι σε κάποιους δεν αρέσει, δε νομίζω να πεθάνουμε κιόλας.
Spoiler
Φίξερ μαζί σου συμφωνώ απόλυτα ως προς τη Στεφανάρα, δεν το συζητάμε.
Οπως βλεπεις, δεν χρησιμοποιησα ως "επιχειρημα" τα βραβεια για τη σειρα γενικοτερα, αλλα για τον Rami Malek συγκεκριμενα. Στο καυλι μας αν αρεσει στο Μπλιτζερ η σειρα ή οχι. Ισως να ειναι καλυτερα που δεν του αρεσει εδω που τα λεμε (!) Αλλα το αν ο Rami Malek ειναι γαματος στο ρολο του δεν τιθεται αμφισβητησης. Και αν θελεις να στο κανω και πιο proper, για να μην αρχισουμε παλι να λεμε για υποκειμενικοτητα και αντικειμενικοτητα, ας το θεσω ετσι: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ο Rami Malek ειναι αναμφισβητητα υπεροχος στο ρολο του.
Τωρα για τη Δανεζα τι να λεμε...
Spoiler
και μόνο για τη σκέψη ότι το σύστημα μπορεί να γαμηθεί ολάκερο, η σειρά γαμάει
Rock or Nothing
Έφτασα στο επεισόδιο που
Spoiler
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Τα μούτρα της Ντομ είναι μόνο για κλωτσιές, μακράν ο πιο αποκρουστικός χαρακτήρας.
Η δεύτερη σεζόν είχε ένα απότομο ανέβασμα από το 7ο επεισόδιο κι έπειτα και συγκριτικά με την πρώτη ήταν κάπως καλύτερη γιατί μάζεψε τα loose ends της πρώτης. Αυτό που με χάλασε και στις δύο, ήταν οι αργοσυρτοι διάλογοι, που σε στιγμές κούρασαν, ενώ σε συνδυασμό με τα απλανή βλέμματα του -κατα τα άλλα πολύ καλού στο ρόλο του- Rami Malek δημιουργούσαν μία κακή εντύπωση.
Spoiler
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ημουν ενθουσιασμενος απο την πρωτη σεζον.
ειμαι στο 5ο επεισοδιο της δευτερης και το χασμουρητο παει συννεφο.
ακομα και αν ανεβαινει μετα το 7ο, οπως λενε, παλι θα μιλαμε για κατω του μετριου σεζον.
για να δουμε...
edit
δεν ανέβηκε μετά το 7ο, μόνο τα δύο τελευταία επεισόδια είχαν λίγο ενδιαφέρον. 12 επεισόδια πολύ χασμουρητό και πολύ "νόημα" για το τίποτα. πρέπει να ήταν από τις σεζόν που τσέκαρα πιο πολλές φορές το timer του blu-ray για να δω σε πιο λεπτό είμαστε και αν θέλει πολύ για να τελειώσει.
δεν με βλέπω για 3η.
Last edited by Krux; 24-10-2016 at 15:09.
I'll bury you in your god's fucked garden