έχει σποιλερ για BrBa αυτό; έχω μείνει στη 2η σεζόν
έχει σποιλερ για BrBa αυτό; έχω μείνει στη 2η σεζόν
Vielen Dank für alles was mal war
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
μπα, ως τώρα μόνο το background κάποιων ηρώων, οπότε βλέπετε άφοβα.
όντως πολύ καλό το επεισόδιο για το μαικ.
Rock or Nothing
Είναι υπέροχο το πόσο αναπάντεχα απολαυστικό είναι ένα spin-off σαν τούτο δω. Υποδειγματικό storytelling, καθαρά character-driven υπόθεση, με τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να είναι ανάμεσα στους πιο συμπαθείς που έχω δει ποτέ σε σειρές γενικώς. Μπράβο στον Gilligan και στους υπόλοιπους, ναι πατάει πάνω στην τεράστια επιτυχία του ΒΒ, αλλά εδώ βλέπουμε να γίνεται σοβαρή δουλειά. Μην είστε φίξερς και δείτε το. Αν και ο ίδιος ο φίξερ είπε θα το δει
Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω.
Ο μοναδικός χαρακτήρας του οποίου το παρελθόν δεν έγινε γνωστό στο ΒΒ ήταν αυτός του Jimmy. Το ίδιο ισχύει εν μέρει και για τον Mike.
Ο Gilligan αποδεικνύει για ακόμα μια φορά οτι μπορεί να λέει ωραίες ιστορίες με φόντο την σκατίλα του Albuquerque.
I'll bury you in your god's fucked garden
Δε με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ τι γίνεται, μου φτάνει να βλέπω τους διαλόγους μέσα από αυτό το τρομερό φίλτρο που βγάζει η κάμερα. Εξαιρετική σειρά, έχω να δω καιρό σειρά εβδομάδα την εβδομάδα και ειδικά όντας ένας από τους λίγους που δεν προτιμάνε την 5η σεζόν BB λόγω καγκουριάς και μαγκαϊβεροχόλυγουντ, περνάω πολύ καλύτερα από τότε.
Πόσο άνετα βλέπεται από κάποιον που δεν έχει δει ΒΒ;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
σχετικά δύσκολο γιατί το μισό κόνσεπτ είναι να δεις καταβολές χαρακτήρων που ήδη ξέρεις πολύ καλά, αλλιώς φαντάζομαι θα σου φανεί αρκετά βαρετό. από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο να θες να το δεις και όχι το BB, χαχα.
γιατι αν θέλω να δω μαγκαιβερισμους, θα δω μαγκαιβερ
Vielen Dank für alles was mal war
Ετσι ελεγα, αλλα αυτη εδω η φραση: "Υποδειγματικό storytelling, καθαρά character-driven υπόθεση" στην πραγματικοτητα οταν τη λεει καποιος σημαινει "βαρετος κινηματογραφος" για μια "καπως πιο ποιοτικη σειρα" οποτε με εβαλες σε σκεψεις... βεβαια αν ειναι να απολαυσουμε την σαπιλα του Αλμπουκερκι, χαλαλι η βαρεμαρα.... δε μπορω να σκεφτω κατι πιο ενδιαφερον αλλωστε, εκτος ισως απο τη σαπιλα του Mississippi ή του Ολμπανι...
η μόνη μαλακία είναι ότι δεν είχε αρκετό mike.