Είμαι στο τσακ να το πάρω το colony, απλά μου διαφεύγει ως τώρα. Καλά που μου το θύμισες
Έπαιξα τις προάλλες το Cthulhu Realms (προφανώς σπίν-οφφ του Star Realms). Για να λέμε την αλήθεια, δεν έχω παίξει κανένα expansion του Star Realms αλλά το stand alone Cthulhu Realms το σβήνει απο το χάρτη για πλάκα. Απο το artwork μέχρι τις παραλλαγές για currency (ΝΑΙ, ΟΙ CULTISTS ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ!). Υπέροχο.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Ρε πάρε Cthulhu Realms λέμε να ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
E logika 8a er8oun k sto digital se kapoia fash. Emena pantws mou arese poly to class system pou kanane introduce sto hero realms.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Πείτε για σόλο / πείτε για διάρκεια ενός παιχνιδιού ? (digital προφανώς )
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Το σόλο είναι τζάμπα ως ένα σημείο. Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή (μέσω steam πια) και παίζεις campaign. Αλλά το ζουμί σαφώς και είναι στο online με ανθρώπινους αντιπάλους. Μόνο 5€ το βασικό σετ. Μετά έχει 4 ή 5 μικρά expansions προς 2€ το ένα, και το Colony Wars που βγήκε πριν λίγους μήνες και κάνει 5€. Αλλά όλα αυτά είναι προαιρετικά, αν και εμπλουτίζουν το παιχνίδι πάρα πολύ.
Double post γιατί ρώτησες και για διάρκεια παιχνιδιού και ξέχασα. Μια μέση παρτίδα είναι στο 10λεπτο. Από κει και πέρα μπορεί να γίνει και αστραπή αλλά και μαραθώνιος, αναλόγως τις κάρτες που θα αποκτηθούν από τους δυο παίχτες. Πχ αν παίζει πολύ life gain και πολλές βάσεις στο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές, εκεί τραβάει πιο πολύ. Από την άλλη, αν η μια πλευρά τύχει να μαζέψει μόνο πράσινες κάρτες (οι οποίες δίνουν έμφαση στο damage), ε τότε προβλέπεται γρήγορο τελείωμα.
Μπείτε τώρα, Parasight επαναλαμβάνω, σας περιμένω μουνάκια.
θα ψηθώ, το πρόβλημά μου είναι απλά ότι δεν έχω πολύ χρόνο για deck building και τέτοια ... θα το κατεβάσω όμως και θα επανέλθω (σήμερα κιόλας)
Εύχομαι να μην είναι χαοτικό στην αρχή
edit: το ακάουν είναι μουλτιπλατφορμ?
Δεν έχει προκαταβολικό deck building ρε, ο κάθε παίχτης ξεκινάει την παρτίδα με 10 βασικές κάρτες. Το deck building γίνεται μέσα στο παιχνίδι που αγοράζεις κάρτες όπως βγαίνουν μπροστά στην "αγορά". Γι'αυτό και χαρακτηρίζεται "deck building game" άλλωστε. Ιδανικό για σένα λοιπόν.
edit: Και ναι είναι multiplatform
πιθανότατα είμαι στούρνος ... δεν έχω μπει στο πετσί, ή "εκβιάζει" την αγορά , αλλιώς πως μπορείς πχ να κάνεις την πρώτη αποστολή στο campaign με 3 αστεράκια?