ε ναι πρεπει να γινει τοπικ
εδω το λινκ
Electricrequiem
για πειτε τι γινεται τελικα ποτε θα γινει το ντραφτ;
ε ναι πρεπει να γινει τοπικ
εδω το λινκ
Electricrequiem
για πειτε τι γινεται τελικα ποτε θα γινει το ντραφτ;
Λοιπόν update:
1. Invites: Υπήρχε ένα θέμα τις προηγούμενες μέρες, νομίζω ότι τώρα λύθηκε και όσοι είχαν θέμα πρέπει να τους ήρθε κανονικά mail.
2. Έχουμε φτάσει συνολικά 14 άτομα (bhoy περιμένω ένα mail) οπότε κλείσαμε οριστικά.
3. Ημερομηνία draft: δεν είχα πάρει χαμπάρι (και υποθέτω πολλοί άλλοι) ότι την Κυριακή είναι το ντέρμπι, οπότε τρώει λογικά άκυρο. Μια ιδέα είναι να το βάλουμε απόγευμα/βραδάκι την Τρίτη 28 Οκτώβρη αφού δεν βολεύει κάποια απ' τις προηγούμενες. Έχει κάποιος θέμα με αυτή τη μέρα; (την ώρα συν πλην 1 θα τη βρούμε)
Τριτη δεν ξεκιναει το ΝΒΑ? Βεβαια ξεκιναει στις 8 το βραδυ Ηστερν, αρα 3 το πρωι Τεταρτης στην Ελλαδα.
Εγω αν εξαιρεσουμε το τριημερο ΠΣΚ που μπορω οποιαδηποτε ωρα, μπορω γενικα Τριτες-Πεμπτες ΜΟΝΟ μεταξυ 9-11 το βραδυ.
Αρα δηλαδη ειτε την Πεμπτη που μας ερχεται, ειτε την αλλη Τριτη οπως ειπες.
Σκατα στο ντερμπυ σας, δε θα κατσω καν να το δω λολ
σαββατακι απογεμα 7-7:30 η' πιο νωρις το βαζουμε στο τραπεζι; (αν κι εχει στις 7 ρεαλ-μπαρτσα)
doodle που βλεπω δεν εχει 9/9
εχει 7/9 δευτερα και παρασκευη
αν εξαιρεσεις κυριακη που και κει ισως μπορω αργα μετα το ντερμπι γενικα δεν εχω προβλημα
για τριτη δηλ οκ νομιζω δεν εχει τσ λ και τετοια
γενικα πειτε και αλλοι να βρουμε μια ακρη
Last edited by MaX Payne; 21-10-2014 at 02:08.
Αδυνατώ το Σάββατο. Κυριακή δε βλέπω ντέρμπι.
Τρίτη 9-11 να βοηθήκουμε Φίξξξερ, ποιος είναι; Εγώ είμαι.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Ναι μέσα. Αν έχει κάποιος θέμα πείτε. Btw Κυριακή αλλάζει η ώρα.
ok
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
περσι πουμασταν 11 νομιζω μας ειχε παρει 1:30 ωρα
θαμαστε σιγουρα 14;
Τeam 15,16,18 δεν εχουν βαλει ονομα;
συμπληρωσα και γω το doodle (και ευτυχως μου ηρθε η προσκληση επιτελους)
για τριτη 9-11 ειμαι μεσα
Μέσα για Τρίτη βραδάκι, ό,τι πρέπει
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Οκ. Οπότε να πούμε Τρίτη 8-10 (με τη νέα ώρα); Αν έχει κάποιος θέμα ας πει. Draft order θα βγει αυτόματα 1 ώρα πριν την έναρξη, απ' τις 7 θα μπορείτε από εδώ http://games.espn.go.com/frontpage/basketball να μπείτε στην εφαρμογή του draft. Λογικά υπολογίστε ότι θα πάρει 2 ώρες. Αν πάμε γρήγορα ίσως λιγότερο, αλλά με 14 άτομα κάτω από μιάμιση αποκλείεται.
δεν μπορουμε 9-11 οπως ειπαμε προηγουμενως? γυριζω σπιτι περιπου στις 8
Οκ το βάζω 9. Φιξ αν πάει μέχρι 11 παρά (το λογικό) υπάρχει θέμα με την ώρα;