ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ο χρηστης και πρωην παικτης μας Ντιογο Σαντο κλπ κλπ στηριζει τις επωνυμες μουτζες.
αλλωστε αν γινει αυτο στο αθλετικς θα πρεπει το μισο ΕΡ να βαλει τα βρακια στο κεφαλι του. και να προχωραει αναποδα στο πεζοδρομιο.
ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ο χρηστης και πρωην παικτης μας Ντιογο Σαντο κλπ κλπ στηριζει τις επωνυμες μουτζες.
αλλωστε αν γινει αυτο στο αθλετικς θα πρεπει το μισο ΕΡ να βαλει τα βρακια στο κεφαλι του. και να προχωραει αναποδα στο πεζοδρομιο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ολα επωνυμα.. τι ειμαστε τπτ κοτες . αλλα δεν ειναι τιμιο να βγουν και τα παλια.. ας το παιξουμε τιμια .. ΛΥΣΑΧΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ !!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Εγώ σκέφτομαι ότι μόνο και μόνο επειδή η αρνητική ψήφος σε ένα post έχει τη μορφή ΜΟΥΤΖΑΣ είναι που κάνει θέμα όλο αυτό το πράγμα. Αν ήταν πχ +/-, κλάιν. Αλλά όχι ρε, γιατί να με μουτζώσουν ΕΜΕΝΑ, ποιοι νομίζουν ότι είναι φέρτε τους εδώ μπροστά μου να τους γαμήσω. Μαλακίες, ένας ψυχαναγκασμός είναι η φάση, ξεπεράστε το και μη μας ζαλίζετε τον έρωτα.
Για την ιστορία, είναι η δεύτερη φορά που δημοσίως ζητάω επίσημα όλοι ανεξαιρέτως από δω και πέρα μόνο να μουτζώνετε τα posts μου.
χαχαχα επώνυμα αρκουδάκι στον πάρασαιτ (reflexes όχι μαλακίες από τον κύριο υπεύθυνο) πρώτα επειδή αυτό για τις μούτζες είναι χαζό και 2ον επειδή αυτοί που το παίρνουν κλασικά στα ελαφρά και στο χαβαλέ παρατηρώ ότι συνήθως δε γράφουν στα θρεντς που πέφτει ΙΔΡΩΤΑΣ και ΠΑΘΟΣ και έκθεση προσωπικών πιστεύω κλπ και άρα στα οποία τα πάντα μετράνε λίγο πιο πολύ.
Θα γαμήσει άμα ισχύσει αναδρομικά το μέτρο ε, θα έχουμε να γελάμε για μέρες (αλλά εντάξει ναι, δεν είναι και πολύ σωστό)
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Με koilia για μοντερέητορι, freak στο φορουμ, και τώρα
|
νομίζω πως δεν υπάρχει πιο αγαπησιάρικο forum ον δε νετ.
Ριχτε αρκουδάκια <3333
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
όπως έλεγα λοιπόν και προηγουμένως, δεν είναι και τίποτα σοβαρό τα μουτζοπινκ. το έθεσε σωστά ο μπλιτςκριγκ. επώνυμη για να δώσουμε ένα ποιοτικό χαρακτήρα και κάτω στα πόστ για να μπορώ να πινκάρω αφού δω κώλους και μπούτια και δεν χρειάζεται να ξαναπερνάω το μαρτύριο να τα ξανακανω σκρολ για να πινκαρω.
1) e4, c5
2) Νf3
ωπα τι μπλε αρκουδακια ειν αυτα, τωρα το ειδα. χαλασε και το ιαρ παει. που πηγαν οι μουτζες που θελουμε?
κατα τ'αλλα ψηφιζω ανωνυμες και μυστικες για να μπορεις να τις ριχνεις αφοβα χωρις να σου μουτρωνει μετα ο χ/ψ και για να αποφευγονται ποστς/τσατς τυπου μεμουτζωσεςφιξσαυτοτοποστγιατιρεκαλαδεταλεω.
βεβαια και επωνυμες να τις κανετε εγω παλι θα τις ριχνω οπου διαβαζω μαλακια και πιστευω θα χει τη φαση του ως κατι καινουργιο οποτε δε με χαλαει κανενα σεναριο.
μπορούμε αντί για πινκ να ρίχνουμε γιάννη παπαμιχαήλ;
εγώ λέω να κάνουμε μια διδακτορική έρευνα για να αναλύσουμε ποια θρεντς θα έχουν πινξ και μούτζες και ποια όχι, και μετά να βρούμε ένα κονδύλι για να αναπτύξουμε έναν αλγόριθμο όπου ανάλογα με τα συμφραζόμενα του εκάστοτε τόπικ θα βάζει αυτόματα πινκς/μούτζες αν χρειάζεται, και όπου υπάρχει περαιτέρω ανάγκη να είναι επώνυμα.
Spoiler
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
τι ρόλο βαράει το αρκουδάκι; μετροσεξουαλιστικό το βρίσκω. Βάλτε ξανά την μούτζα να την φχαριστιεται ο λαβών.
...εντάξει δεν είναι τόσο κακό...με ψήσατε με τον Βολταίρο
Last edited by atom_smasher; 18-07-2014 at 12:55.
1) e4, c5
2) Νf3
Πω τι ειναι τωρα αυτα τα πραγματα με τα αρκουδακια και τις πιπες... να θελεις να δωσεις αρνητικη ψηφο σε καποιον και να κολλας γιατι δε θελεις να παρει μπλε αρκουδι για τη μαλακια που ειπε... εγω λεω να φερετε πισω το εικονιδιο της μουτζας για την αρνητικη ψηφο και να το βαλετε και για την θετικη ψηφο, να πεφτουν μονο μουτζες.