Ακούω απόψεις :
Ακούω απόψεις :
αμα αποφασιζετε να παιξετε κατι τετοιο, καλυτερα στρωστε ενα τετραωρο κουεστ.
σε 2η εκδοση.
χοχοχ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
το Ashardalon είναι expansion του Castle Ravenloft. φαντάζομαι το γνωρίζεις αυτό; δεν ξέρω βεβαίως αν το Ashardalon είναι stand alone.
έχω παίξει το Castle Ravenloft που είναι και αυτό τις σειράς D&D και δεν είναι άσχημο, αλλά σίγουρα μπορώ να σκεφτώ πολλά περισσότερα επιτραπέζια σε αυτό το price range ( 55-60€ ) που θα προτιμούσα να αγοράσω-παίξω. φυσικά γούστα είναι αυτά απλά πιστεύω οτι πρέπει να είσαι καμμένος φανμπόης για να έχεις σκάσει 60€ για το Ravenloft και καπάκια να σκάσεις και άλλα 60€ για το expansion. ε και όταν είσαι καμμένος φανμπόης δε χωράνε πολλές αντικειμενικότητες.
στο συγκεκριμένο field ( fantasy - exploration - dungeon crawling ) νομίζω επικρατούν με διαφορά το Descent και το Mage Knight. όλα τα υπόλοιπα είναι αρκετά μίλια μακριά.
I'll bury you in your god's fucked garden
Για πες για Descent μια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
θα γίνει θρεντ σύντομα και θα τα πούμε όλα εκεί.
http://www.electricrequiem.com/forum...1%CE%A3%CE%97)
(το διάβαζα τις προάλλες, δεν έχει ιδιαιτερες πληροφορίες)
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
Είναι stand alone το Ashardalon. Για την ακρίβεια μου το κάνανε δώρο και απλά ήθελα να ακούσω απόψεις. Έχω παίξει d'n'd όμως το παλιό,αυτό που είχε βγεί και στα ελληνικά. Το μόνο που με χάλασε λίγο -ή μάλλον θα με έφτιαχνε περισσότερο- είναι οτι οι μινιατούρες είναι μονόχρωμες. Θα με έψηνε να είναι άβαφες και να έπαιζε φάση μοντελισμού. Επίσης δεν ξέρω αν ψήνω που δεν υπάρχει DM σε αυτές τις εκδόσεις. Έχει τη φάση του να υπάρχει λίγο ίντριγκα και με κάποιον. Κατα τα άλλα, για mage knight έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
το D&D το ελληνικο το εχω και εγω και εχω ψηθει να το ξαναδιαβασω και να στησουμε κανα παιχνιδακι γιατι η τελευταια φορα που παιξαμε πρεπει να ηταν πριν απο καμια δεκαετια.
αν εισαι της φασης, βγαλε απο τη τσεπη 70€ και σκαστα για το mage knight απλα να εισαι ετοιμος για κατεβατα κανονων και φυσικα πολλες, παρα πολλες ωρες παιξιματος.
οταν παιξεις κανα παιχνιδι με το ashardalon ριξε εδω εντυπωσεις και τραβα και καμια πικ απο το session.