να βάλω μελλοντικό;
σήμερα το πρωί είδα αυτό:
από το 1:24 και μετά, και έκτοτε απλά κάνω ουί ουί ουίιι όλη μέρα
[τρελαίνομαι, είναι προφανές]
να βάλω μελλοντικό;
σήμερα το πρωί είδα αυτό:
από το 1:24 και μετά, και έκτοτε απλά κάνω ουί ουί ουίιι όλη μέρα
[τρελαίνομαι, είναι προφανές]
Last edited by carheart; 12-04-2013 at 19:48.
ναι αλλά δεν είναι μπαλαμπού. λέω γω τώρα
I must have some booze. I demand to have some booze
είμαι MODERATOR και εγώ θα πω τι είναι μπαλαμπού.
Κοιμάμαι σχεδόν κάθε βράδυ με το ένα ακουστικάκι στο αυτί ακούγοντας ράδιο όλη νύχτα. Οπότε το πρωί ξεπετάγεται ένα τραγούδι που άκουσα. Κοιμήθηκα χθες με Χιλιτίδη, ντρέπομαι, αλλά το πρωί ξύπνησα έχοντας στα αυτιά μου αυτό. Πόσες φορές να το έπαιξε ο πούστης;
Ελαφρως οφ τοπικ και εντελως σταρχιδια μου, αρκετες μερες ξυπναω τραγουδωντας για αρκετη ωρα το αποσπασμα 2 δευτερολεπτων που ακουγεται στο τελος των δυο πρωτων διαφημισεων της πιο τελειας σειρας διαφημισεων στον κοσμο (ισως μαζι με αυτην της Old Spice):
Spoiler
Στον ύπνο μου έβλεπα οτι παίζαμε τουϊστερ με τον sakis tolis και την φίλη μου τη Στέλλα απ'το Δημοτικό. Σε κάποια φάση αρχίζει η Στέλλα και τραγουδάει king of a stellar war (ο τόνος στο Α) αλλά με προφορά sakis κι ο sakis έκανε τις κιθάρες με τη φωνή του (ντίγκι ντίγκι ντίγκι ντίγκι). Ολη μέρα μου έχει κολλήσει, οχι το τρακ, αλλά το ντιγκι ντιγκι. Οπότε το μπαλαμπου μου για σήμερα είναι αυτό. Και δε λέει να ξεκολλήσει.
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
το σημερινό μου.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
καλα, πολυ ενδιαφερον τοπικ. χαλαρα θα μπορουσε να γινει και ταινια.
εγω δεν ξυπνησα με μπαμπαλου στο κεφαλι αλλα ξυπνησα στο δεξι πλευρο (δεν ξερω αν ειμαι οντοπικ ή πρεπει να ανοιξω ξεχωριστο)
SAME SHIT DIFFERENT ASS
ξυπνάω. κάθομαι στο κρεβάτι. τραγουδάω. so speak. i'm right here.
I'll bury you in your god's fucked garden
Είναι βόρειος ινοσεντ, δεν παίζει να ξέρει το ράδιο μπλακμαν![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
συμπτωματικά ξύπνησα με τραγούδι στην κούτρα μου και μετά άνοιξα το ER και είδα ότι χτες φτιάχτηκε θρεντ. COINCIDENCE?
τέσπα ξύπνησα με αυτό και μια ώρα τώρα ακούω τέτοια.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Ξύπνησα με αυτό. Κατά διαβολική σύμπτωση, είναι ο ήχος που έχω για ξυπνητήρι. Τυχαίο?
Resistance is useless