Επιβεβαιώθηκε κι από ερπετολόγο
![]()
Επιβεβαιώθηκε κι από ερπετολόγο
![]()
Κάναν γενέθλια για κάτι πιτσιρίκια στην πλατεία μπροστά μου χτές, και πήραν ρεύμα από το υπόγειο ενός γείτονα. Και οι μαλάκες παγιδεύσανε ένα από τα αδέσποτα που φροντίζω, που είναι και άρρωστο, το κλειδαμπαρώσανε στο υπόγειο κ φύγανε. Ο γείτονας δεν απάνταγε τηλέφωνα και κουδούνια, έχει φύγει για το χωριό για καλοκαίρι κατα πάσα πιθανοτητα, και δεν έχω κανένα τρόπο επικοινωνίας. Κατάφερα να σπάσω το τζάμι της πόρτας του υπογείου, αλλά ο γάτος είχε φυσικά χεστεί και δεν πλησίαζε, είχει κρυφτεί κάπου. Πάλευα 3 ώρες και δεν ερχόταν, με είδε 2 φορές αλλά δεν πλησίασε. Το υπόγειο είναι γεμάτο δηλητήρια για ποντίκια εντωμεταξύ. Με τα πολλά έφυγα για κανα 30λεπτο να ηρεμίσει κ μετά όταν πήγα είχε πλησιάσει την τρύπα και με λίγη ενθάρρυνση βγήκε. Την έκλεισα με πολύ χοντρό χαρτόνι να μη μπει άλλη γάτα.
Και πείτε μου τώρα, το γαμημένο το τζάμι, που ήταν από αυτά με σύρμα μέσα πολύ χοντρό που δεν θρυμματίζεται σαν κανονικό γυαλί αλλά σπάει σαν παρμπρίζ αυτοκινήτου, κανονικά δεν πρέπει να το πληρώσει ο μαλάκας που τον έκλεισε μέσα? Δηλαδή εγώ πρέπει να το πληρώσω που δεν έχω κυριολεκτικά να φάω αλλά παρόλα αυτά τρέχω για τα ζωντανά?
Πολλά νευρα.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Πες του απλά τί έγινε και δε νόμίζω να αναφερθεί καν στο κόστος του τζαμιού.
Αν αναφερθεί, γράψτον γιατί είναι μαλάκας.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
ή απλά κάνεις το μαλάκα γενικά και λες ότι το τζάμι το έσπασε ένα ρακούν![]()
Rock or Nothing
Με είδε και με άκουσε όλη η γειτονιά, συν οτι ο ιδιοκτήτης γείτονας είναι οικογενειακός φίλος εδώ και 50 χρόνια και.
Εάν δεν πείθεται με φιλοζωικά επιχειρήματα, μπορείς πάντα να του πεις ότι "χάρη του έκανες". Καθώς αν πέθαινε η γάτα εντός της αποθήκης, η οσμή και τα έντομα που θα μαζεύονταν θα χρειάζονταν δύσκολη δουλειά από την οποία τον γλίτωσες.
Δεν χρειάζετε να πείσω αυτόν, την μάνα μου χρειάζεται να πείσω που θέλει να τα πληρώσει....
ένα σύντομο και κατατοπιστικό αρθράκι για το πώς αντιμετωπίζουμε τα φίδια στην ελληνική φύση. https://www.news247.gr/ygeia/fidia-s...n.9657100.html
γενικά, το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή πού πατάμε και πού βάζουμε τα χέρια μας. κατά τα άλλα τα φίδια είναι μικρά και αδύναμα πλάσματα τα οποία φοβούνται τον άνθρωπο και θα κάνουν το παν για να τον αποφύγουν. παρόλα αυτά είναι υπερβολικά χρήσιμα καθώς είναι θηρευτές πολλών παρασιτικών ζώων, οπότε δεν τους κάνουμε κακό σε καμία περίπτωση (όπως και σε κανένα άλλο ζωντανό εκτός αν δεν έχουμε άλλη επιλογή για να προστατέψουμε τη ζωή μας).
Rock or Nothing
tldr οπότε αν βαριέστε μια μικρή σύνοψη....
"The issue presented here is whether the bumble bee, a terrestrial invertebrate, falls within the definition of fish"
"In other words, the Legislature approved of the Commission’s interpretation that section 45 gave it the authority to list a terrestrial species under the definition of fish."
γιάνκηδες...
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Για οπουδήποτε αλλού εκτός ελλάδα που δεν έχουμε και πολλά δηλητηριώδη, πολύ βασικό αν γίνετε φωτογράφιση άμεσα του φιδιού για να χορηγηθεί το σωστό antivenom.
δύσκολο να προλάβεις φωτογραφία. ο λαφιάτης κι ο ποντικολόγος που είναι τα συνηθέστερα - αλλά με ακίνδυνο δάγκωμα - είναι πολύ γρήγορα. καλά, το 2ο δε θα δαγκώσει καν. η οχιά που είναι αργοκίνητη θα επιλέξει να κρυφτεί και πίστεψέ με, χωράει σε μέρη που δεν φαντάζεσαι.
σε άλλα νέα.
https://www.news247.gr/kosmos/perier...s.9660921.html
γιάνκηδες, που θα έλεγε κι ο αρτ...
Rock or Nothing
Μάλλον αυτός ήταν....
Spoiler