τι σφακιανακη και περρη - ειστε υπερβολικοι.υπερσυντελικε,ωραιο τριτο σποιλερ.
τι σφακιανακη και περρη - ειστε υπερβολικοι.υπερσυντελικε,ωραιο τριτο σποιλερ.
oti eipe o steve. btw se 2-3 post pio panw parathrhsate thn omoiothta aka swsias tou russell brandt me sasa baron cohen?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
το ξέρω είναι πολλοί, υπάρχουν και άλλοι....αλλά θα γεμίσει το μπουρδέλο το θρεντ.....
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
don't break the fucking circle
Ρε και ο Λοβέρδος ρε. Να τον τρομοκρατήσεις τόσο άσχημα, που να είναι κάτω να κλαίει και να παρακαλάει για τη ζωή του με λυγμούς.
Φυσικά και δε θα του τη χαρίσεις.
![]()
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
να γινει ενα παρομοιο θρεντ με χαρακτηρες απο παιχνιδια
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
το 90% από τους προηγούμενους και άμεσα. 99% της πολιτικής σκηνής και ψευτοcelebrities σκατά
Επίσης αυτές εδώ οι κατσαρίδες:
Spoiler
α και όλοι οι ψευτοράπερς που έχουν βγει σε κοπάδια (αυτοί που το κάνουν σοβαρά)
τρόπος: τους πνίγω με τον εμετό μου
Last edited by Heimaa; 09-09-2012 at 21:42.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
ο αλλος θελει να σκοτωσει την σολωμου. τιστεσεισρε.
this is radio freedom.
Η Σολωμού έχει κάτι που με εκνευρίζει. Με αποκορύφωμα εκείνο το βίντεο που και καλά δοκίμαζε εσώρουχα. Εμετός.
Τον Κόλκα τον σιχαίνομαι και εγώ.
Εσύ γιατί όμως Overdriven?
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Τι γιατί, γιατί είναι βλάκας. Και δε με πειράζει να είναι κανείς βλάκας γενικά αλλά όταν τη βλέπει και άτομο, τότε εκνευρίζομαι. Μια ζωή έγλυφε τις διοικήσεις και τον κάνανε άνθρωπο και ξαφνικά απέκτησε και υφάκι το ζαγάρ. Ε διάβαζα και το κράξιμο που του έριξαν από τον balladoro και έδεσε.