Κούραση ρε μλκ
Πάρη κ όσοι θέλετε να γελάσετε προλαβαίνετε δε προλαβαίνετε. ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ
θείλες. λιώνω.
I'll bury you in your god's fucked garden
Ειρωνικά το είπα εγώ για τους παραπάνω βασικά
οι Lunar Aurora ειναι μια εντελως υποτιμημενη μπαντα αλλα ιδιαιτερα γνωστη στο χωρο του underground. Συγκεκριμενη μουσικη, αλλα και στιχουργικη κατευθυνση με εμφαση στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Απο το 1994 εχουν κυκλοφορησει 9 δισκους και κατα παραδοξο τροπο (λογο του οτι δεν ειναι πολυ γνωστοι) ειναι όλα διαμαντακια. Αν θελει καποιος να ασχοληθει ας ακουσει πρωτα το Elixir of Sorrow.
Ο τελευταιος τους δισκος (2007) ονομαζεται Andacht και μου φανηκε εντυπωσιακος με διασπαρτες ψαλμωδιες, απαγγελιες αλλα και διαφορα samples απο δω κι απο κει που δημιουργουν ατμοσφαιρα.
αντε γαμησου ρε ραπαραϊα ποσταρε το καπου και παρατα τ' ατσαλια.
Expect poison from the standing water
εδώ δικοί μας, εντόπιοι
nadiwrath
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Βγαζουν και δισκο οσονουπω. τελη του ετους, αρχες του επομενου λογικα
Άσχετο αλλά Deathspell Omega/Blut Aus Nord (εκεί να δεις κιθάρες) σου αρέσουν ή παρά είναι mathcore για σένα?
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Ρε συ καμιά "τιτίκα" είμαι να μη μου αρέσουν???
Τα 2 πρώτα των Blut είναι θρησκεία, από Deathspell λατρεύω "κένωση" και "Si...". Τα μετέπειτα είναι λίγο μαθ, πάντως.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Είχα εντύπωση ότι λόγω Funeral Mist απέφευγες το "ρελίτζιους". Σε Blut Aus Nord μην αγνοείς το (τελευταίο) το part II, είναι μεγάλη δισκάρα και όντως πιο κοντά στα πρώτα.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Υπέπεσες σε φάουλ.
Οι Blut δε λογίζονται ορθόδοξοι, ενώ οι νεκροξόρκι είναι από αυτά που ονομάζει ο WoM "A Class".
Εδιτ: το τελευταίο μπλουτ καλό τω όντι, αλλά όχι συγκλονιστικόν.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!