Σύντομα ανοίγουν παραγγελίες για αυτό το σατανάκι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρετικά περιορισμένο στόκ! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (για σοβαρές αιτήσεις)
https://www.facebook.com/1114566341/...9304849068040/
![]()
Σύντομα ανοίγουν παραγγελίες για αυτό το σατανάκι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρετικά περιορισμένο στόκ! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (για σοβαρές αιτήσεις)
https://www.facebook.com/1114566341/...9304849068040/
![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Προλάβετε, τελευταίο κομμάτι!
![]()
Λες και έχει βγει Κατευθείαν από τύμβο Φαραώ!
1) e4, c5
2) Νf3
μέχρι αηδίας
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ ΛΕΜΕ
![]()
Καλημέρα.
Μια γάτα γέννησε 4 μωρά και μάλλον τα παράτησε σε χώρο δικής μου ευθύνης, και τώρα τα έχω "φορτωθεί" εγώ. Πρέπει να είναι 10-15 ημερών. Αναγκαστικά τα έχω έξω, περιορισμένα, αλλά και εκτεθειμένα σε βροχή, κρύο. Δηλαδή είναι θέμα ημερών να έχουν πρόβλημα.
Δε μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να δωθούν άμεσα. Τι θα κάνατε στη θέση μου?
Που και πως βάζουμε αγγελία για σχετικά άμεση ανταπόκριση?
Resistance is useless
Ψάξε βρες στο fb groups που ασχολούνται με υιοθεσίες γατιων. "Γατάκια για υιοθεσία", "αδεσποτακια", "Φιλοζωική Ηλιούπολης" κλπ, και θα σου βγάλει κι άλλα related.
Είμαστε σίγουροι ότι τα παράτησε?
Ελπίζω να μην εννοείς ότι τα μετακίνησες..
Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ, πίστεψέ με. Έκοβαν βόλτες στην ταράτσα που γεννήθηκαν και χαλούσαν τον κόσμο με το κλάμα τους. Τελικά, ένα από αυτά βουτηξε/επέσε στο φωταγωγο που έχω μόνο εγώ πρόσβαση. 1ος οροφος/ισόγειο όλα αυτά. Ακολούθησαν και τα άλλα. Έχω μάρτυρες!
Δοκίμασα να τα ανεβάσω πάλι πίσω, αλλά ξαναβούτηξαν.
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Κι εδώ τελειώνει η φάση.