ο κωλος μου τρεχει αιμα
ο λογος στο μαι λαιφ ροκς
ο κωλος μου τρεχει αιμα
ο λογος στο μαι λαιφ ροκς
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ξέχασα τη φωτογραφική μου στο περιβόλι και τη σκότωσε η βροχή..
Η αυτοαπέχθεια μου βαράει νέα επίπεδα.
γιατι να μουτζωνει και τον Αττιλιο?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Προσπαθώ να κλείσω live στο 6dogs και από λάθος στο fb, στέλνω μήνυμα στον Δαγριτζίκο (τον ψηλό που κάνει κουμάντο) και κράζω τον ίδιο "τι μαλάκας είναι αυτός που δεν απαντάει στα μηνύματα κλπ"...
![]()
Deafening, painstaking, BB King
In other news, το πολυαγαπημένο μου αυτοκινητάκι από σήμερα είναι κουκουλωμένο στην πυλωτή. Και οι πινακίδες στην εφορία.
Kαι επίσημα νεκρή η φωτογραφική, μετά από επίσκεψη στο σερβις. 250 η επισκευή, δεν αξίζει. =((((((((
Οι γάτες εντωμεταξύ έχουν έναν γαμημένο δερματομύκητα και κολλάει η μια την άλλη, και θέλουν φάρμακα και αλοιφές και όλη μέρα κάθομαι και τις κυνηγάω. Επίσης παίζει να κολλήσουμε κι εμείς.
Καλά χριστούγεννα γαμώτο.
A επίσης, φοράω κασκόλ μες το σπίτι. $#^#%%$@#$%
Last edited by menumission; 22-12-2012 at 17:48.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band