καινούριο tortoise τσακάλια μου
ωραία μέρα!
καινούριο tortoise τσακάλια μου
ωραία μέρα!
Για να δούμε..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Αν αγαπάτε το heavy metal πραγματικά κι όχι μόνο το "Painkiller" (στην καλύτερη...), ακούστε ένα γαλλικό δυναμίτη που ισοπεδώνει ανεξαιρέτως μπάντες.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Για την ώρα, οι φωνητικές γραμμές του Kvohst είναι υπεργαμώ, τα κομμάτια συμπαθή ως καλά, ενώ αυτή η μπάντα θα έχει πάντα προβλήματα στα τύμπανα. Είμαι στο δεύτερο, αλλά θαρρώ πως νύσταξα λίγο, αύριο πάλι.
τοσα πραματα εχει ρε...γιατι ακουτε ιεχωβαδες blacksters?
παίχτο παιδικό τραύμα, κακομεταχείριση, αγχώδεις ρυθμούς και εφηβικά κολλήματα.
όσο και αν τριγυρνάμε, σε κάτι νορβηγίες θα γεράσουμε, ξαναέβαλα προχτές τη νύχτα το ablaze με ακουστικά, και ακυρώνει τη μουσική ολόκληρη, δεν αλλάζουν αυτά.
ε μαλλον λογω βικοτνικ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Καλα στο πρώτο πρόβλημα στα τύμπανα δεν υπάρχει ούτε για αστείο..
Στο δεύτερο μετά από λίγες ομολογουμένως ακροάσεις το μόνο που ξεχωρίζει είναι ο Kvohst, υπέροχες φωνητικές γραμμές, από την πιο ποιοτική black metal φωνή τώρα που O AΛΛΟΣ άφησε τους καμμένους, κακά τύμπανα, μέτριες συνθέσεις στα όρια του αδιάφορου..
Α και κακό πολύ κακό εξώφυλλo σε σχέση με το έπος Trine & Kim του πρώτου.
Θα πάρει τις ευκαιρίες του (αγαπάμε Kvohst) αλλά πολύ επιφυλακτικά!..
Let the fallen hear:
Was music choir...
Δηλαδή σοβαρά τώρα βάζεις το πρώτο και λες ας πούμε "Τον παλιομπινέ τον AiwarikiaR κατέστρεψε το δισκαρο";
Let the fallen hear:
Was music choir...