Εγώ ήδη ψήνω κάποιες καταστάσεις για ένα Campaign σε Forgotten 2nd, τελείως ξεφτύλα πράματα, 2nd level character και τέτοια.
Εγώ ήδη ψήνω κάποιες καταστάσεις για ένα Campaign σε Forgotten 2nd, τελείως ξεφτύλα πράματα, 2nd level character και τέτοια.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Λοιπον καταρχην Χρονια Πολλα ρεμαλια ολου του κοσμου μεταλαδες ροκαδες και rpgαδες.
μετα απο το ευγενικοτατο καλεσμα του When_Black_Roses_Bloom ηρθα να σας χαιρετησω.
δε μου περασε καν απο το μυαλο οταν πρωτομπηκα σε αυτο το φορουμ (λογω των Απιθανων Ανοριμων)
οτι υπηρχε rpg session. δε κοιταξα να πω την αληθεια.
Ξερω οτι ειναι παλιο ποστ αλλα που αλλου να απαντουσα ...
Οπως πολυ καλα καταλαβε ο When_Black_Roses_Bloom εγω και γιος μου ... ναι καλα διαβασατε ... ειμαστε
φανατικοι του Vampire Dark Ages ... φανταστειτε οτι ο χαρακτηρας του γιου εχει φτασει στο 1920 ... απειρα θεικο.
Και μια που ειμαστε εδω παιξαμε πριν κανα μηνα ... μετα πλακωσαν γιορτες και υποχρεωσεις.
Τεσπα χαιρομαι που με βρηκατε , σας βρηκα και ολα αυτα , θα τα λεμε, αλλωστε ψηνομαστε και για αλλα rpg κυριως d&d
(αλλα ο κολλητος μας που ειναι απιθανος DM ειναι Αθηνα δυστυχως) οποτε θα εχω το νου μου στα ποστ.
Αντε καλη χρονια μας και να καουν τα ζαρια ...
For a wounded man shall say to his assailant, "If I Live, I will kill you, If I Die, You are forgiven." Such is the Rule of Honor.
Καλώς ήρθες γάνγρελ! Και χρόνια πολλά σε σένα και τον υιό σου (ελπίζω να μην είσαι ο Καντιρού μεταμορφωμένος).
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
o mai gkont. ominous.Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
ego sas xereto me tin seira mou
ti kanete paides?
po po po tosos kalos kosmos pou exo xronia na do
ego exo na paikso rpg apo tin proigumeni bdomada den thimamai tin mera
Everything Crumbles And Comes To An End But The Master Of Disaster Remains
καθε φορα διαβαζω.. ποσο καιρο εχετε να πηδηξετε..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Όχι, είναι το ανάποδο.
γεια σου ρε Χεροιν!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ενηοτε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
poy pezetai-pezete ?
kaipoio einai o main game soy?"
einai kalokairi eidika kai leei poly
psaxnw omada :S
τα ναρκωτικά συνήθως τα βάζετε refene ή ο εκάστοτε οικοδεσπότης του σεσσιο?