εκει που ειχε γινει ΓΑΜΑΤΟ τωρα μας ξενερωνει παλι μεSpoiler
ο μανγκάκας βιάζεται να το τελειώσει για να ξεκινήσει άλλο, ένα γκανγκστερικό λέει. γι'αυτό και τελειώνουν έτσι γρήγορα οι μάχες. το κόβω σε 1-2 χρόνια να τελειώνει. μαλακία όντως με τους αναστημένους, το μόνο καλό είναι οτι μερικούς δεν τους έχουμε ξαναδει.
Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ με, ενώ με πόρωσαν πολύ οι εξής σελίδες:Spoiler
Νομίζω πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία, καθώς ο Kishimoto όντως θέλει να γράψει το γκανκστερικό του manga, αν κι βιομηχανία εξαρτάται από την τριάδα Naruto/One Piece/Bleach. Ο πόλεμος που βλέπουμε είναι μία πολύ καλή προθέρμανση για τον Μασάσι πριν φτάσει σε Naruto/Sasuke τελική αναμέτρηση, αλλά του δίνεται παράλληλα μία ευκαιρία να παρουσιάσει έναν πόλεμο και καλό θα ήταν να μην την σπαταλήσει με off panel αναμετρήσεις. Θα δείξει η ιστορία.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Μ' αρέσει που 'κανες "τούμπα" μέσα σε λίγες ώρες Firestorm! Εγώ σε πίνκαρα, παρεπιπτόντως (έπρεπε να πατήσω backspace, καθώς έγραφα by the way! )
Last edited by Nodoordonotthereisnotry; 31-01-2011 at 16:11. Reason: give credit where credit is due.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Ναι τελειωσε. Και το εκλεισε και αρκετα καλα μπορω να πω. Τωρα αν συνεχιστει θα ειναι γιατι ειναι πολλα τα γκαφρα, redeemer.
Τι λες μωρε ψυχάκια;
εντιντ: και γιατί στο θρεντ του ναρουτο;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Οκ, και για πες πως καταλαβες ότι τελείωσε!
Και anime έχει ακόμα και manga! Επίσης έχει άλλα 2 arcs ένα μικρό που θα πάει 6-8 μήνες (στο οποίο είμαστε τώρα) και ένα που θα κρατήσει περίπου 2 χρόνια.
εδιτ: Οκ μόλις είδα πως το ανιμε έδειξε στις 15/2 το Final Getsuga. Αχ εσείς του ανιμε, δεν φτάνει που είστε πίσω από το μανγκα, βλέπετε και φίλλερς. Δεν τελείωσε ρε περίεργε.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Οτιδηποτε μετα απο αυτα θα ειναι asspull/fillers σε μορφη manga για να βγαλει λεφτα το Shonen Jump και ο Kuboς.Spoiler
Δεν πέθανε.
Χμ συμφωνα με τα λεγόμενα ποτέ δεν ήταν να τελειώσει εδώ. Ιν φακτ ο σκοπός ήταν να τελειώσει όπως είπα πιο πάνω και αν κρίνουμε από τη μετάφραση στο manga υπάρχει πιθανότητα να δούμε υπέροχο twist σε βαθμό τρολλαρίσματος. Αλλά οκ μιας και φτάσατε κι εσείς επιτέλους στο Final Getsuga ας μοιραστούμε τι παίζει μάλλον:
http://bleachasylum.com/threads/1686...cussion/page22
1o post της σελίδας μετά τα χαλασμένα [spoiler] tags.