Page 65 of 119 FirstFirst ... 1555636465666775115 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1775

Thread: Το ER που θέλουμε.

  1. #961
    Senior Member FANTASMA's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,988

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Πλακα πλακα αν ησουν οντως με την αναμπουπουλα και τον τζερτζελε δε θα μπορουσες να κανεις καλυτερο ποστ. Με εκανες να ποσταρω ξανα μετα απο 10 σελιδες που μαλιστα ειχα σταματησει και να διαβαζω κιολας. Επισης δεν εχω καταλαβει τι κολλημα εφαγες με το μπαν. Εκανε χοντρη μαλακια, εφαγε μπαν, τερμα. Εκτος κι αν το θεωρεις γαματο αυτο που εκανε επειδη γελασες με το ποστ Καντιρου ας πουμε που ηταν κι αυτο χοντροκομμενο.
    The rest is just

  2. #962

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Ωχ ρε μλκ φάντασμα, πρέπει να στο ζωγραφίσω; Πιάσε προηγούμενα ποστ μου να δεις τι λέω.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

  3. #963
    γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Miami
    Posts
    2,013

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    bump!!!!

  4. #964
    Senior Member FANTASMA's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,988

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Ουφ, ευτυχως το εκανε μπαμ, το ειχα ξεχασει αυτο το θρεντ!!!

    Οντονιαν, καλως η κακως, το παλικαρι, συμπαθητικο σε αρκετους, αντιπαθητικο σε περισσοτερους, ουδετερο σε μενα προσωπικα, εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ, και μαλιστα χοντρη. Τι ρολο παιζει αν εφαγε το μπαν εξαρχης η οχι. Και καλα τον χρησιμοποιησε ο αντμιν για να δικαιωθει στα ματια του κοσμου απεναντι στην εντελως ΑΝΟΥΣΙΑ διαμαχη που ειχε με τους συντακτες και μετα τον εφτυσε σαν στιμμενη λεμονοκουπα? Εσυ δηλαδη τι θα εκανες, δε θα τον εκανες μπαν αν μαθαινες οτι χακαρε τα κρυφα φορουμζ και λογαριασμους αλλων χρηστων? Απλα ρωταω ε. Ασε που αηδιαζω με το ποσο μικρογραφια ελληνικης κοινωνιας και πολιτικης εχει γινει το θρεντ, αλλα ειναι το ΠΛΕΟΝ προφητικο θρεντ, οσον αφορα τον τιτλο του. Κανεις δε θα περιμενε οταν το ανοιγε Ντραγκονλορντ να ειναι ακριβως το ΕΡ που θελουμε.
    The rest is just

  5. #965

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Στο δικό μου φόρουμ ο ικονογκουντ θα έτρωγε μπαν άμεσα. Είναι λίγο άτοπο όμως γιατί το δικό μου φόρουμ δε θα είχε κρυφά φόρα που θα κανονιζόταν το μοντερέιτιν' και τέτοια. Επίσης δεν έχω δικό μου φόρουμ για να μπορώ να είμαι στην απέξω και να σχολιάζω αυτούς που αποφασίζουν. Αν θένε την ευθύνη, ας πάρουν και την κριτική.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

  6. #966
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    στην Ελίτ.
    Posts
    1,984

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Άντε ρε πουστάκια όλοι σας.
    This lovely lady got the thickness
    Can I get a Hell Yeah

  7. #967

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Quote Originally Posted by Odonian
    Λοιπόν, ξεκινάω με ντισκλέιμερ ότι όσα γράψω παρακάτω μπορεί να φανούν πιο έντονα απότι τα νιώθω, αλλά ψιλοβαριέμαι και εδώ δεν παίζει και κανά ΜΟΥΝΑΚΙ να ασχοληθώ, οπότε σας γαμάω το χρόνο.

    Επίσης η παρακάτω ανάλυση έχει νόημα μοναχά αν το χάκιν' και το (παρά) φίσιν' είναι μπανίσιμα (!) από μόνα τους και όχι "θα δούμε κατά περίπτωση". Αν είναι κατά περίπτωση, δεχόμαστε την κρίση του πάνσοφου αντμιν ή πάμε και κάνουμε το MetalBB 2 The Return. Προσωπικά επειδή βαριέμαι θα έκανα το πρώτο.

    Λοιπόν ο ικονογκαφ πόσταρε κάτι από τα κρυφά φόρα. Όταν ρωτήθηκε από μένα σχετικά επίμονα, δήλωσε ότι δεν του έδωσε κανένας άξες, το πήρε μοναχός του με κάποιο χακ. Το ίδιο απάντησε και σε δική σου ερώτηση στο αι αρ σι.

    Έχω τα εξής σχόλια:

    1. Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ηθική διαφορά του να βουτήξεις ένα παςς του όποιου κάλκι επειδή αυτός έφυγε από το δωμάτιο και να κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται VS να κάνεις χακιά και να πάρεις το παςς για να κάνεις κάτι "κακό" (μεταξύ μας το δεύτερο κακό που έκανε με τον κάντίρού εγώ το διασκέδασα - αντίθετα το πρώτο για μένα ήταν χειρότερο γιατί εκτός από ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ, βγήκαν στη φόρα και μερικά πράγματα που δεν είχαμε καμιά δουλειά να διαβάσουμε - ευτυχώς ο ικόνογκλατς ζήτησε τουλάχιστον συγγνώμη γι' αυτό).

    2. Ο ίδιος ο ΧΑΚΕΡ σου παρεδέχτηκε ότι έκανε χακιά. Ο Ντέγγι μπορεί να πιστοποιήσει ότι δε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια τρύπα του φόρουμ, οπότε η χακιά αυτή δύσκολα θα ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε. Και ερωτώ, γιατί ως αντμιν ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, δε σου φτάνει η παραδοχή κάποιου ότι στο χάκαρε; Τι σε νοιάζει αν ΙΣΩΣ προστατεύει έναν συντάκτη; Το confession είναι γερό χαρτί σε όλα τα δικαστήρια του κόσμου, εσύ ήθελες να είσαι σίγουρος για τη μοναδικά αλήθεια του σύμπαντος, παρόλο ότι ο δράστης στο παραδέχεται το "έγκλημα".

    Αυτά λοιπόν περνούσαν από το μυαλό του Odonian όσο γινόταν η γιορτή. Αλλά όπως θα μπορέσεις κι εσύ να υποστηρίξεις με το επόμενο σεντόνι που θα ποστάρεις, δεν είναι και εντελώς καθαρή η κατάσταση. Γι' αυτό και ο Odonian, επειδή δεν τολμά να το παίξει πάνσοφος δικαστής δεν ποστάρει.

    Κάνει λοιπόν την εξής πουστιά (και εδώ δικαιολογείται το "κατόπιν εορτής" σου - τώρα έμαθα). Πιάνει κουβέντα με τον ικονοξαφτς στο ΜΣΝ (παίζει να είναι πρώτες φορές που μιλάμε τώρα με τον σαματά) και όσο εκείνος του κάνει ανάλυση της ετυμολογίας της λέξης τσιπρενλούμπεν, χρησιμοποιεί μια τρύπα των ΒΙΣΤΑ που δεν ξέρει και ο ίδιος ο μπιλ και καβατζώνει το λογκ, ναι το ίδιο λογκ που έχεις ποστάρει γι' αυτό 17,4 φορές για να στηρίξεις τα λεγόμενά σου.

    Πέρα από το γεγονός ότι το ύφος σου εκεί μέσα δεν είναι καθόλου αντμιν που υποπτέυεται (ΕΣΤΩ) τον άλλο ότι του γαμάει το φόρουμ (περισσότερο σα να ψάχνεις έναν γερό σύμμαχο στο τόπικ είναι), εγώ θέλω να εστιάσω σε αυτό:

    [παραπάνω ο αντμίν έχει πει ότι θα κάνει έντιτ το ποστ και ζητάει από τον ΧΑΚΕΡ να μην το ξαναποστάρει]

    [18:11] <Dragonlord> mporw na exw ligo gamhmeno xrono?
    [18:11] <Dragonlord> dwse mou mexri to vrady estw
    01[18:11] <mpoem> den agxwsa kanena.
    01[18:12] <mpoem> sou eipa, kane me ban aftomata an to 8eleis.
    [18:12] <Dragonlord> to kanw edit, mhn arxiseis na to spamareis
    01[18:12] <mpoem> dhmokratia exoume!
    [18:12] <Dragonlord> kai 3anamilame
    01[18:12] <mpoem> aneta to spamarw.
    [18:12] <Dragonlord> einai hli8io na se kanw ban
    01[18:12] <mpoem> kai psotarw kai to log.
    01[18:12] <mpoem> e, sou ekshghsa.
    01[18:12] <mpoem> to postarw kai san psychomaverick, Candiru, karharias, Mitsmann.
    01[18:12] <mpoem> kane o,ti 8es.
    01[18:12] <mpoem> xwris kamia dia8esh kakias, alh8eia.
    [18:12] <Dragonlord> einai TOSO dyskolo na mou dwseis pente wres as poyme?

    Την προσοχή σας: Όχι το σπαμάρω με φέικ ακάουντς. Με συγκεκριμένα γιούζερ ακάουντς που σαφέστατα λέει πως έχει. Προσέχει και την ορθογραφία ο αθεόφοβος, να είναι ίδια με τα κανονικά νίκνειμς

    Συμπέρασμα 1: Αν ήθελες να ψαχτείς πώς βρήκε πρόσβαση φίλε αντμίν, για μένα υπήρχαν σαφέστατες ενδείξεις ότι έχει κάνει την πουστιά που έκανε. Αν κρίνω δε και από τον φιλικό τόνο που μιλάτε στο λογκ, ακόμα και μια απλή ερώτηση να έκανες θα σου απαντούσε το παλικάρι, πολλά να τονε πούμε, αλλά τα λέει χύμα. Πιστεύω ότι μέσα σου τον δικαιολογούσες γιατί έλεγες "καλά τους τα έχωσε", αλλά δεν είναι η δουλεία του αντμίν αυτό ε.

    Συμπέρασμα 2: Σε αυτή την αντιπαράθεση μπορώ να σταθώ πίσω από απόψεις (πχ πιστεύω ότι καλώς παίρνει πούλο το μαγκ για όλους - και τι πλάκα που το ίδιο πιστεύουν και οι δυο βασικοί αντίπαλοι/χωσιματίες στο τόπικ!), αλλά από άτομα; Τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής, I wouldn't touch them with a 10 foot pole.

    PS: Ελπίζω να μη σε πειράζει που πόσταρα το λογκ. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε ο ικονοκρατς εξάλλου, δείχνω ότι άλλα είπες εδώ και άλλα σε εκείνον.
    Δεν έχω πρόβλημα που πόσταρες το log. Ούτε θα γράψω σεντόνι. Τα όσα λες είναι λογικά, και θα σου (ξανα)πω απλά τη δική μου πλευρά, όσον αφορά τις λεπτομέρειες που ποστάρεις τέσπα. Το ύφος μου καταρχάς είναι το ύφος κάποιου που προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο να σκεφτεί, γιατί είχα πάει για μπάνιο, γυρνάω και προτού διαβάσω τις σελίδες ποστ που είχαν γίνει όσο έλειπα, είχε σκάσει μύτη ο atheist msn για να με ενημερώσει για το ανέβασμα των τόπικ και μετά να εκμαιεύσει κάποια_πιο_εκνευριστική_δήλωση προφανώς για να την κάνει c/p στους υπόλοιπους συντάκτες. Ούτε που θυμάμαι τι του απάνταγα, γενικά ήταν εντελώς "αφήστε με να σκεφτώ" στιγμή. Το θέμα είναι ότι, όπως λες κι εσύ, όντως του είπα ότι θα το κάνω edit και μετά μου είπε "άνετα το σπαμμάρω" (θυμόμουν "θα το σπαμμάρω παντού", νομίζω το έχω γράψει και πιο πάνω). Λοιπόν, όποιος διαβάζει το log πρέπει να έχει στο μυαλό ότι πρώτον δεν μισούσα τον χρήστη ikonoklast (ούτε τώρα το κάνω, απλά θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε) και δεύτερον ότι δεν είμαστε φίλοι, οπότε δεν έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά αυτά που μου έλεγε. Όταν μου είπε ότι χάκαρε το site, το μυαλό μου δεν πήγε καθόλου σε υποκλοπή κωδικού, πήγε σε security hole του phpbb. Το οποίο το θεώρησα απίθανο, οπότε σκέφτηκα ότι μάλλον καλύπτει κάποιον ή γουατέβερ. Μετά που έλεγε ότι το ποστάρει και ως μίτσμανν κλπ άμα θέλω, δεν το πήρα στα σοβαρά. Μπορεί να έπαιξε ρόλο το ότι δεν ήμουν εντελώς ήρεμος εκείνη τη στιγμή για να σκεφτώ με απόλυτη διαύγεια, αν και εδώ που τα λέμε και σε άλλη φάση αν μου έλεγε ο ikonoklast ότι μπορεί να ποστάρει ως μίτσμανν δεν θα τον έπαιρνα στα σοβαρά. Και γι'αυτό λέω, ότι αφού εσύ το υποψιάστηκες και για τους οποιουσδήποτε λόγους εγώ δεν, θα μπορούσες να με πιάσεις και να μου πεις ξέρεις τσέκαρε και αυτό το ενδεχόμενο. Προτίμησες να αποφασίσεις ότι το έκανα επίτηδες και να τα πεις κατόπιν εορτής για να (απο)δείξεις τη γνώμη σου αυτή. Εντάξει, το τελευταίο που θα πω είναι πως, αν ήθελα να επιβραβεύσω τον ικόνοκλαστ γι'αυτό που έκανε δεν θα του έκανα ban ούτε τη δεύτερη φορά, θα έλεγα ξερωγώ "καλά να πάθει ο καντιρού που δεν πρόσεξε" και άλλωστε "πλάκα είχε το ποστ που έκανε, γελάσαμε", και μάλλον θα συμφωνούσες κιόλας αφού "το διασκέδασες".

    Όσον αφορά το
    Quote Originally Posted by Odonian
    Επίσης η παρακάτω ανάλυση έχει νόημα μοναχά αν το χάκιν' και το (παρά) φίσιν' είναι μπανίσιμα (!) από μόνα τους και όχι "θα δούμε κατά περίπτωση". Αν είναι κατά περίπτωση, δεχόμαστε την κρίση του πάνσοφου αντμιν ή πάμε και κάνουμε το MetalBB 2 The Return. Προσωπικά επειδή βαριέμαι θα έκανα το πρώτο.
    Για να εξηγούμαι. Είπα ήδη ότι δε σκοπεύω να κάτσω και να γράψω το βιβλίο με τους χρυσούς κανόνες του τι επιτρέπεται και τι όχι στο er. Κάθε φορά που κάνω κάτι το εξηγώ, ποτέ δεν είπα "μην το ψάχνετε, ξέρω εγώ, καλά έκανα" ως "πάνσοφος αντμίν". Τώρα αν αυτό δεν αρκεί σε κάποιον και θεωρεί ότι αυτή είναι μία ύπουλη στάση για να κάνω ban όποιον δε χωνεύω, ειλικρινά, be my guests και φτιάξτε το MetalBB 2 The Return. Το er δεν είναι κάτι από το οποίο βγάζω χρήματα, ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια μου έχει κοστίσει εκατοντάδες ευρώ και το συντηρώ επειδή μου αρέσει που υπάρχει ένας χώρος στον οποίο μπορεί να μιλήσει ο καθένας (ναι, και ο candiru!) ελεύθερα όσο δεν ξεπερνά κάποια ευνόητα όρια. Και ο συγκεκριμένος ήταν βασικός λόγος για να γίνει ό,τι έγινε με το mag, ενώ θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό όσων συντακτών ήθελαν "να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο μπορούμε". Από εκεί και πέρα, αν δεν πείθω κάποιον δεν θα τα βάψω και μαύρα, πιστέψτε ό,τι καταλαβαίνετε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  8. #968

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Σεντόνι βγήκε τελικά, ε;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  9. #969
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Anywhere but here and not today.
    Posts
    858

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Quote Originally Posted by Dragonlord
    Δεν έχω πρόβλημα που πόσταρες το log. Ούτε θα γράψω σεντόνι. Τα όσα λες είναι λογικά, και θα σου (ξανα)πω απλά τη δική μου πλευρά, όσον αφορά τις λεπτομέρειες που ποστάρεις τέσπα. Το ύφος μου καταρχάς είναι το ύφος κάποιου που προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο να σκεφτεί, γιατί είχα πάει για μπάνιο, γυρνάω και προτού διαβάσω τις σελίδες ποστ που είχαν γίνει όσο έλειπα, είχε σκάσει μύτη ο atheist msn για να με ενημερώσει για το ανέβασμα των τόπικ και μετά να εκμαιεύσει κάποια_πιο_εκνευριστική_δήλωση προφανώς για να την κάνει c/p στους υπόλοιπους συντάκτες. Ούτε που θυμάμαι τι του απάνταγα, γενικά ήταν εντελώς "αφήστε με να σκεφτώ" στιγμή.
    Βασικά, εντελώς διευκρινιστικά, όταν λες πως ζητούσες χρόνο να σκεφτείς, γιατί έπρεπε να τον ζητήσεις από τον ικόνοκλαστ;
    Live for ever.
    ~

  10. #970

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Quote Originally Posted by Veinsaw
    Βασικά, εντελώς διευκρινιστικά, όταν λες πως ζητούσες χρόνο να σκεφτείς, γιατί έπρεπε να τον ζητήσεις από τον ικόνοκλαστ;
    Ζητούσα χρόνο με τα topic offline για να σκεφτώ. Δεν μπορούσα να κάθομαι και να σκέφτομαι με την ησυχία μου τι θα κάνω όταν στο μεταξύ τα έβλεπαν συνεχώς περισσότεροι. Οπότε του είπα ότι θα το κάνω edit, και όταν μου είπε ότι αν το κάνω θα αρχίσει να το spamάρει του ζήτησα απλώς λίγο χρόνο για να σκεφτώ ήρεμα. Στο οποίο συμφώνησε, μάλιστα στο καπάκι πόσταρε το link και ο ubu roi αλλά το έκανε edit αμέσως.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  11. #971
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Anywhere but here and not today.
    Posts
    858

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Α, του ζήτησεις να μη σπαμμάρει, μέχρι να σκεφτείς τι θα κάνεις, αν θα τον μπανάρεις ή όχι φάση;
    Αυτό κατάλαβα, αλλά μάλλον κατάλαβα λάθος υποθέτω.
    Live for ever.
    ~

  12. #972

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Εγώ σταματάω κάπου εδώ. Είπαμε και οι δυο το κομμάτι μας και τα συμπεράσματα του κοινού.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

  13. #973

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Quote Originally Posted by Veinsaw
    Α, του ζήτησεις να μη σπαμμάρει, μέχρι να σκεφτείς τι θα κάνεις, αν θα τον μπανάρεις ή όχι φάση;
    Αυτό κατάλαβα, αλλά μάλλον κατάλαβα λάθος υποθέτω.
    Γενικότερα τι θα κάνω, αν θα του κάνω edit και δεν θα επιτρέψω να ποστάρει κανείς το link ή αν θα κάνω κατευθείαν ban ή δεν ξέρω κι εγώ τι, έχω ήδη γράψει ότι όντως ήταν περίεργη περίπτωση και με ζόρισε μέχρι να ζυγίσω όλα τα ενδεχόμενα και να αποφασίσω.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  14. #974
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Anywhere but here and not today.
    Posts
    858

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Μάλιστα. Ευχαριστώ, δεν έχω άλλη απορία.
    Live for ever.
    ~

  15. #975

    Default Re: Το ER που θέλουμε.

    Quote Originally Posted by Veinsaw
    Βασικά, εντελώς διευκρινιστικά, όταν λες πως ζητούσες χρόνο να σκεφτείς, γιατί έπρεπε να τον ζητήσεις από τον ικόνοκλαστ;
    Τώρα είδα ότι έκανες bold το ζητήσεις, οπότε αν και λες ότι δεν έχεις άλλη απορία, για την ιστορία, εκ των πραγμάτων αν άρχιζε να το spamάρει δεν θα είχα χρόνο να σκεφτώ γιατί θα έπρεπε να ρίχνω ban σε δέκα άτομα και εκατό fake accounts που κατά πάσα πιθανότητα θα το πόσταραν. Αν αυτό που ρωτάς είναι γιατί δεν πήγα με ύφος "ή το κατεβάζεις ή σου σπάω τα πόδια επιτόπου", προτίμησα μία πιο ήρεμη οδό. Η οποία, όπως αποδείχτηκε, είχε αποτέλεσμα, καθώς το λινκ κατέβηκε μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω και αποφεύχθηκε το όλο σκηνικό. Η τελική απόφαση πάντως δεν είχε να κάνει με φόβο για τα fake accounts, άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα τον έκανα ούτε μετά ban.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Similar Threads

  1. Replies: 204
    Last Post: 09-12-2010, 16:34
  2. που?
    By Tonosalata in forum General Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 06-10-2008, 15:48
  3. Ξέρετε που..
    By carheart in forum Literature
    Replies: 11
    Last Post: 08-04-2008, 16:47
  4. που βάζει σε σκέψεις
    By Antrikos in forum General Discussion
    Replies: 38
    Last Post: 03-10-2005, 01:50
  5. Replies: 22
    Last Post: 13-06-2004, 11:58

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •