Page 7 of 63 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 91 to 105 of 941

Thread: Astynomiki Via

  1. #91
    mad max bara Skalani Caveman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Στο βρακί της
    Posts
    516

    Default

    Quote Originally Posted by Ubu Roi
    γενικά ρε παιδί μου, είστε όλοι πασόκοι γιατί αντιλαμβάνεστε το ζήτημα παντελώς επιφανειακά, δηλαδή στο επίπεδο της τιμωρίας που πρέπει να επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και δεν ασκείτε κριτική στο ίδιο το σύστημα που τις γένναει. αυτός ο συγκεκριμένος ασφαλίτης είναι έτσι γιατί πέρασε από μια διαδικασία που είχε σκοπό να τον κάνει ακριβώς αυτό που είναι τώρα. αυτό συνεπάγεται ότι αυτός ο συγκεκριμένος ασφαλίτης δεν είναι ο μόνος ασφαλίτης ο οποίος δρα αναλόγως, είναι απλά ένας αρκετά άτυχος συγκεκριμένος ασφαλίτης, που έτυχε να τον βιντεοσκοπούν, και στάθηκε αρκετά μαλάκας ώστε να τους επιτρέψει να το κάνουν. μπορούμε να υποθέσουμε χωρίς μεγάλα περιθώρια απόκλισης ότι υπάρχουν άλλα 128041804180241285,5329 μέλη της ΕΛ.ΑΣ που δρουν αναλόγως αλλά δεν ήταν αρκετά άτυχοι ώστε να τους βιντεοσκοπούν και αρκετά μαλάκες ώστε να το επιτρέψουν. έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι αυτα τα φαίνομενα δεν είναι αυθύπαρκτα αλλά είναι η άμεση συνέπεια τους συστήματος το οποίο τα γεννά. οπότε αν εσύ απλά περιορίζεσαι στο να καταστείλεις τέτοια φαίνομενα και όχι και στο να τα προλαμβάνεις προσπαθώντας να αλλάξεις σύσσωμο το σύστημα που τα παράγει τότε είσαι πασοκάρα διότι χωρίς την παραπάνω ριζική αλλαγή τέτοια φαίνομενα θα υπάρχουν παντού και πάντα και αυτά που θα φτάνουν στα αυτιά του πλατιού κοινού και κατ' επέκταση θα τιμωρούνται -έστω και με αληθινές ποινές, όχι με διαθεσιμότητες και μετακινήσεις- θα είναι οι απειροελάχιστες εξαιρέσεις και σε καμία περίπτωση το σύνολο, ή έστω η πλειοψηφία. οι οποίες απειροελάχιστες εξαιρέσεις μπορούν να δώσουν και στους κοινοβουλευτικούς κρετινούς την δυνατότητα να βγάζουν ανακοινώσεις όπως η παραπάνω ώστε να δίνουν και την εντύπωση ενός αμείλικτου και αδιάφθορου κρατικού μηχανισμού ο οποίος δεν επιτρέπει τέτοιες παρεκτροπές, ενώ στην πραγματικότητα, αυτός είναι που τις γεννά, συνειδητά.

    Χωρίς να έχω καμία πρόθεση να σχολιάσω τα όσα μας αράδιασες, παρατηρώ κάτι που δε μου κάθεται καλά και θα ήθελα να στο πω να το ξέρεις.

    Ωραία και καλά τα όσα μας είπες, αλλά μας τα γράφεις κομματάκι στριφνά. Κατά την ταπεινή μου άποψη έχεις ένα ύφος φτωχού (πλην τίμιου) και μόνου μη πασόκου σ' αυτόν τον ψεύτη ντουνιά, πράγμα το οποίο πολλές φορές με κάνει σχεδόν να νοιώθω τύψεις που είμαι εμπόδιο στο σχέδιο σου ν' αλλάξεις τη δομή της σημερινής κοινωνίας. Μετά όμως λέω πως δε γίνεται να έχω εγώ άδικο κι εσύ δίκιο κι έρχομαι στα συγκαλά μου. Εν κατακλείδι αυτο που ήθελα να πω είναι οτι επανάσταση κι ελιτισμός δεν πάνε μαζί.

    Δεν ανέφερα πουθενά αν ενστερνίζομαι ή όχι τις απόψεις που παρέθεσες, όποιος σχολιάσει κάτι τέτοιο θα φάει μάπες να το ξέρει. Μιλημένα, ξηγημένα.
    Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!

  2. #92
    Defunct Economist
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Skåne Θρησκεία Ανεξαρτησία
    Posts
    6,135

    Default

    Quote Originally Posted by Deggial
    Quote Originally Posted by katwrimos
    Ε, η διαφωνία μας είναι στην τελευταία πρόταση. Κατά τη γνώμη μου, το σάπισμα του μπάτσου θα οδηγήσει σε αντεκδίκηση των αστυνομικών προς τους αλλοδαπούς.
    Oraia, opote an mas epitethei i ameriki na min aminthoume, giati skotonontas enan pezonafti tha odigithoun se antekdikisi oi ypoloipoi!! An ginei xounta na min kanoume tipota giati afto tha odigisei se antekdikisi!!
    Τώρα, η αυθαίρετη εξίσωση όλων αυτών είναι και καλά αντεπιχείρημα;

    Πέρα από το γεγονός πως γενικεύεις αυθαίρετα κάτι που ανέφερα πως ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση, εξισώνεις μία πράξη αυτοδικίας για ποινικό αδίκημα με μία εμπόλεμη κατάσταση και στην συνέχεια με αντικαθεστωτικές πράξεις (και δη σε διαφορετικό πολίτευμα). Δε πας καλά.
    Ok, exeis dikio to gamisa ki ego, alla to gegonos paramenei, oi mpatsoi einai kakoi kai opoios kindinevei apo aftous dikaioutai na aminthei.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

  3. #93
    Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Berlin
    Posts
    15,078

    Default

    ο ενας λεει ολους τους μπατσους κακους, ο άλλος οτι η συμπεριφορα του συγκεκριμενου ασφαλιτη ειναι η νορμαλ, γιατι ολοι οι ασφαλιτες είναι πουταναςγιοι και κανουν ολοι τα ιδια, οποτε πρωτα κλεινουμε ολους τους μπατσους σε ενα δωματιο με αλβανους και μετα κρεμαμε ολους τους αστους (αυτο μπορει να ηταν και αστειο).
    Vielen Dank für alles was mal war

  4. #94
    πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    στον αριστερισμο της παρθενου
    Posts
    4,222

    Default

    http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=720080

    τελικα ο τσουτσουβης ηταν σωστος

  5. #95
    lcsgp FIXXXER's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Στο διάολο
    Posts
    20,134

    Default

    Να ρωτησω κι εγω κατι σοβαρα, γιατι απο τη στιγμη που μου ειπαν να μην κανω χιουμορ (ακομα δεν εχουν καταλαβει μερικοι οτι δεν κανω χιουμορ σε αυτο το θρεντ, τι να πει κανεις, και στα ισα να το πεις μετα σου λενε αντε γαμησου οχι) προσπαθω να βγαλω ακρη με οσα λετε ωστε να απαντησω κατι πραγματικα ΣΟΒΑΡΟ και να εξιλεωθω κι οχι να εξαυλωθω.

    Ποια στο διαολο ειναι ακριβως τα ζητουμενα και αυτα που πρεπει να γινουν? Να γινει κατι ωστε να μην παρατηρουμε πλεον αυτα τα φαινομενα αστυνομικης βιας? Να γινει κατι ωστε ουτε να παρατηρουμε παρομοια φαινομενα αλλα να γαμησουμε και το σπιτι του καριολη που ειναι στο βιντεο? Η μηπως και τα δυο παραπανω + να γαμησουμε το σπιτι καθε μπατσου γιατι ειναι ολοι καριοληδες?

    Ειλικρινα ρωταω, δεν εχω καταλαβει τι θελει ο καθενας και τι πιστευει οτι πρεπει να γινει.

  6. #96
    nihil pop metamelia3's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    the city
    Posts
    8,350

    Default

    Ε ένας τουφεκισμός σ' όλους τους Πολύδωρες και σταρ-ασφαλίτες και είμαστε ήδη στην ιδανική κοινωνία
    this is radio freedom.

  7. #97
    Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Θες κιάλλο Νίκη;
    Posts
    16,120

    Default

    http://athens.indymedia.org/front.php3? ... 395#720397

    τι ειπώθηκε σε κανάλι
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

    http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html




    http://rockandecology.blogspot.com/

  8. #98
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    δειραν στο Γκαζι τον αρχηγο των ματ?

    Ο Συνασπισμός έχει μετατραπεί σε φωλιά της βίας, δηλώνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο κόμμα «γοητεύτηκε από τη βία και πλαστογράφησε τον εαυτό του». Αναφερόμενος στο θέμα του βίντεο, εκφράζει την απορία του για το γεγονός ότι δόθηκε στη δημοσιότητα με ένα χρόνο καθυστέρηση.

    Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο Βύρων Πολύδωρας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Εκφράζω, ωστόσο, την απορία μου πώς είναι δυνατόν το συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2006 να δίδεται στη δημοσιότητα ένα χρόνο μετά και 24 ώρες μετά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γνωστών αγνώστων ο υποδιοικητής των ΜΑΤ, Χρήστος Κονταρίδης, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να παρακολουθήσει με την οικογένειά του εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.»

    Αναφερόμενος στον Συνασπισμό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης σημειώνει ότι κάνει κακή εκτίμηση του συμφέροντός του: «Γοητεύτηκέ από τη βία. Πλαστογράφησε τον εαυτό του έτσι. Δεν είναι όμως δική μου δουλειά να αξιολογώ τις μεταλλάξεις του Συνασπισμού.

    » Εγώ σέβομαι το κόμμα ως κοινοβουλευτικό κόμμα και φυσικά αναγνωρίζω το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του. Δεν μπορώ να τον δεχθώ όμως ως 'φωλιά της βίας'. Τελικός κριτής ο λαός.»
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  9. #99
    Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Θες κιάλλο Νίκη;
    Posts
    16,120

    Default

    Quote Originally Posted by freak brother
    Εκφράζω, ωστόσο, την απορία μου πώς είναι δυνατόν το συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2006 να δίδεται στη δημοσιότητα ένα χρόνο μετά και 24 ώρες μετά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γνωστών αγνώστων ο υποδιοικητής των ΜΑΤ, Χρήστος Κονταρίδης, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να παρακολουθήσει με την οικογένειά του εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.»
    ευτυχώς που οι μπάτσοι φερονται πάντα αντρίκια.
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

    http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html




    http://rockandecology.blogspot.com/

  10. #100
    small time napoleon hvilelos?'s Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Τhe Ιnalienable Dreamless
    Posts
    1,809

    Default

    Και ειναι αυτη η "λογικη" του "παρτα στη πουστια γιατι και συ ετσι μας τη λες" που διαιωνιζει την κατασταση και τους κανει να χανουν το δικιο τους
    Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet

  11. #101
    ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    ▲๏̯͡๏▲
    Posts
    3,615

    Default

    Quote Originally Posted by freak brother
    δειραν στο Γκαζι τον αρχηγο των ματ?

    Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο Βύρων Πολύδωρας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Εκφράζω, ωστόσο, την απορία μου πώς είναι δυνατόν το συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2006 να δίδεται στη δημοσιότητα ένα χρόνο μετά και 24 ώρες μετά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γνωστών αγνώστων ο υποδιοικητής των ΜΑΤ, Χρήστος Κονταρίδης, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να παρακολουθήσει με την οικογένειά του εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.»
    Δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο, παρα μόνο θα εκφράσω την χαρά μου επειδη δικαιώνομαι, οταν πριν απο 1,5 χρονο περιπου ελεγα οτι δεν αργει ο καιρος που οι μπατσοι θα χασουν το μονοπωλειο στο ξυλο, και θα τις αρπαζουν στα καλα το καθουμενου μονο επειδη ειναι μπατσοι. Αντε παιδια, αρκετοι εχουν σειρα.
    [/URL]

  12. #102
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    στην Ελίτ.
    Posts
    1,984

    Default

    μόλις είπαν στις ειδήσεις ότι ο μπάτσος που βάραγε τους μετανάστες δήλωσε ότι το έκανε "για πλάκα".

    άδικα τον κατηγορήσαμε τον άνθρωπο λοιπόν, παίζαν τα παιδιά
    This lovely lady got the thickness
    Can I get a Hell Yeah

  13. #103

  14. #104
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Locked
    Posts
    368

    Default

    Twra pou ton 3anakoitaw ton tupo... re... olo kai perissotero mou moiazei me ton mpatso apo to Shield
    We cross our bridges when we come to them and burn them behind us, with nothing to show for our progress except a memory of the smell of smoke, and a presumption that once our eyes watered.

  15. #105
    Oxi poly adynatos.
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Trampakouland
    Posts
    8,384

    Default

    den exw diavasei to ypoloipo thread alla kai mono pou kapoios epilegei na ginei mpatsos den apodeiknyei aftomatws oti einai fovera kompleksikos kai thelei na kanei kariera ws o exwn parapanw eksousies apo ton ypoloipo kosmo?

    opote nai, skata sta moutra twn mpatswn vevaiws, alla giati entypwsiazeste.

    eks allou tetoies faseis den itan anekathen gnwstes, opws kai i anoxi tis (ypoloipis) astynomias?

    ola afta mporei kai na ta eipate idi sto thread, opote agnoiste ta.

    (a, elpizw na min ethese kaneis to thema AN o en logw asfalitis eina kathiki i an einai "ena memonwmeno peristatiko" giati prepei na psaxnw ta posts gia na vrisw)
    Otan megalwsw tha ginw vasilias
    Tha exw to xaremi mou sto kentro tis spilias
    ------------------------------------------------------
    Quote Originally Posted by XD
    b.t.w. -> mia fora gamhsa exwntas sto repeat ena solaki tou
    necropethamenou pou exei postarei sto forum. Sigklonistikh,
    fantastikh, ypertath, aksexasth empeiria !!!!!!!!!!!!!
    kai episis http://www.anorimoi.com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •