Page 14 of 49 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 726

Thread: And the ban goes to...

  1. #196
    O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Mechanus
    Posts
    11,824

    Default

    Auto to ergo to exw ksanadei.....
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

  2. #197
    nihil pop metamelia3's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    the city
    Posts
    8,350

    Default

    μαζικό καβγά περί σόλου; ναι
    μόνιμο μπαν σόλου; όχι

    τεσπα, δικηγόρο δεν θέλει, αλλά δεν υπήρχε λόγος γιά μπαν. + ότι περισσότερο βλαβερό παρά ωφέλιμο είναι γι'αυτό το φόρουμ κατά τη γνώμη μου.
    this is radio freedom.

  3. #198
    Senior Member NuC's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    prozac land
    Posts
    1,629

    Default

    Quote Originally Posted by Dragonlord
    Όταν έλεγα για εσωτερική κατανάλωση, εννοούσα το να τη λέτε σε κόσμο που *εσείς* θεωρείτε για τον πούτσο, οπότε και *εσείς* τη βρίσκετε όταν την έχετε πει σε κάποιον. Τα επιθετικά/ειρωνικά posts σας δεν παρουσιάζουν καμία άλλη χρησιμότητα, το να πεις στον station πχ "είσαι βλάκας" ικανοποιεί μόνο τη δική σου ματαιοδοξία και τίποτα άλλο. Δεν αναφερόμουν σε inside jokes.

    Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Περίμενα να μην ποσταριστεί τίποτα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και έστω να ηρεμήσουν σχετικά (όπως, αν θυμάμαι καλά, είχε γίνει με τον holc πριν από αρκετό καιρό). Η συγκεκριμένη εξέλιξη από πλευράς solo δε μου αφήνει και πολλά περιθώρια, καθώς αν δε γίνει τίποτα θα είναι σα να επικροτώ τη συμπεριφορά του solo (πιο πρόσφατα δείγματα της οποίας βρίσκονται στο topic του μώστου ή στη διαρκή μανία με τον atheist). Ως εκ τούτου, solo, στο επόμενο πεντάλεπτο έχεις φάει ban.
    Το ότι "δε νοιάζεσαι και τόσο" για το ban θα το εκλάβω ως δήλωση ότι δεν πρόκειται να φτιάξεις νέα accounts ή να χρησιμοποιήσεις τα διάφορα ήδη υπάρχοντα που έχεις. Εγώ και πολλοί άλλοι προτιμούμε το er χωρίς τα κακεντρεχή σου σχόλια, εσένα δε σε νοιάζει όπως λες, οπότε νομίζω είναι η καλύτερη λύση το ban.

    Ikonoklast, η αλήθεια είναι ότι εσύ κινδυνεύεις λιγότερο για το ban καθώς εσύ μπορείς να μιλήσεις και κανονικά. Τα μισά σου posts είναι όντως πιο σοβαρά από της πλειοψηφίας του forum, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τα άλλα μισά. Επίσης ο holc έχει όντως ηρεμήσει σχετικά, ωστόσο δεν ισχύει το ότι δεν ποστάρει, χτες είχε κάνει 7 posts και τις προηγούμενες μέρες κυμαινόταν στα 3-4. Δε σαπίζει όπως παλιά, αλλά το ότι συμμετέχει "έως καθόλου" δεν ισχύει. Η αναφορά των δυο σας ήταν 1) για να περιορίσετε παρόμοιες συμπεριφορές, οι οποίες αν και σε μικρότερο βαθμό από ό,τι στο solo, υπάρχουν, 2) επειδή θεωρώ ότι η συμπεριφορά του καθενός σας εν πολλοίς οφείλεται στη μεταξύ σας παρέα και 3) σε περίπτωση που βλέπατε πιθανό ban του solo ως έναυσμα για να ξεσαλώσετε. Θα το δεις και στην πράξη, αν συνεχίσετε με τα ειρωνικοκακιασμένα σχόλια χωρίς λόγο ύπαρξης θα ακολουθήσετε λίαν συντόμως.

    Τέλος, επειδή αναφέρεστε και οι δύο στο ότι "μου ήρθε ξαφνικά μετά από 3 χρόνια" και ότι "προσπαθώ να καλύψω την ουσιαστική μου αντιπαράθεση με τον solo", θα μπορούσατε καλύτερα, καθώς ξέρετε ότι δεν έχω κάνει ban για προσωπικούς λόγους σε πολύ πιο σημαντικά ζητήματα όπου είχα όντως αντιπαραθέσεις - με τον solo όχι, δεν υπάρχει αντιπαράθεση, υπάρχει αντιπάθεια ή λύπηση αλλά ακόμα και αυτό υφίσταται εδώ και πολύ καιρό, πιστεύω πάνω από χρόνο, οπότε και εδώ άκυροι είστε. Να προσθέσω επίσης ότι για το συγκεκριμένο ban υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των admins, κάτι που αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το "επιχείρημα" της προσωπικής αντιπαράθεσης.
    afto pou 8es na peis einai oti an eiste 20 kai lete "nai" kai vgoume 3 kai poume "oxi" tin katsame? kata tin gnwmi mou atoma pou kanoun ti douleia tou solo kai tou holc einai meros tou forum giati iparxei PANTA mia miopsifia i opoia den simerizete tis apopseis twn ipoloipwn. to na tous kaneis ban epeidi krazoun atoma ta opoia den simpa8oun (kai stin teliki mporei na tous simpa8eis esy epeidi isws pinete mazi kafe), einai san afto pou kanoun aftoi. I diafora egite sto oti aftoi den mporoun na kanoun mpan aftous pou antipa8oun,enw esi mporeis.

    afto pistevw se ka8ista fasista. alla to forum einai diko sou opote esy kaneis oti 8ewreis swsto. emena me vriskei anti8eto i apofasi sou pantws. kai pistevw kai arketous allous.
    -Jesus Loves You More If You Can Drive-

  4. #199
    You are my detonator. Phantom Duck's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Forever War
    Posts
    10,976

    Default

    Τώρα Ντράγκονλορντ τιμωρείς τον Σόλο για ένα ποστ. Έπρεπε να πει "ωπ συγγνώμη παιδιά, μαλακία παίχτηκε, πάω να συνέλθω μετά από τέσσερις χιλιάδες ποστς μίσους!" για να μη φάει μπαν ή να γλύψει;

    Άλλωστε, από τη στιγμή που είδα αυτό, πιστεύω ότι οποιοδήποτε επιχείρημα υπέρ του ότι ο σόλος είναι ένα αρχίδι και μισό είναι αέρας κοπαντιστός. Προσωπική άποψη, αλλά αν ήταν πικρόχολος και αρχίδας που προωθεί την κλίκα του δε θα προσφερόταν να δανείσει βιβλίο του σε χρήστη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θεωρεί κρετίνο/ ηλίθιο/ γτπ.

    Ο Κάλκης έχει δίκιο, αυτός μας οδηγεί.

  5. #200

    Default

    Nuc, είσαι εντελώς εκτός. Με την ίδια λογική δε θα έπρεπε να έχει φάει κανείς ban, ούτε ο rockavlon, ούτε και τα bots αν το πάμε στα άκρα επειδή υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν στο forum να διαφημίζουν τσοντοsites. Και οι κανόνες λειτουργίας είναι φασιστικοί επειδή κάποιος μπορεί να μη θέλει να τους ακολουθήσει. Και ο mitsmann και ο psychotron είναι φασίστες που κλειδώνουν topics ενώ μπορεί να υπάρχουν 3 που να τα βρίσκουν ενδιαφέροντα. Το er δε λειτουργεί έτσι εδώ και χρόνια, και ούτε λειτουργούσε ποτέ, οπότε είναι άκυρο το περί φασιστιλικού σχόλιο.
    Δε νοείται να δίνει κάποιος που είναι υπεύθυνος για το site οδηγίες σε χρήστες και η απάντηση να είναι "εγώ δεν αλλάζω τίποτα". Το er έχει γύρω στα 500 νέα posts τη μέρα και είναι ήδη αρκετά ζουγκλα (όχι πως μέχρι ενός σημείου δε γίνεται συνειδητά αυτό), αλλά το να γίνεται κάτι τέτοιο και η απάντηση να είναι "ok, μη μας παίρνετε στα σοβαρά, ό,τι νομίζετε" θα ήταν αντίστοιχο του να βγάλουμε ανακοίνωση "το φόρουμ είναι μπουρδέλο γαμήστε το".
    Και κάτι τελευταίο που ήθελα να γράψω στο προηγούμενο ποστ και το ξέχασα: αν ήθελα να ρίξω ban στο solo θα το είχα κάνει χωρίς να του δώσω τη δυνατότητα να συμμορφωθεί, έστω σιωπηλά, στην προειδοποίηση.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  6. #201
    Senior Member NuC's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    prozac land
    Posts
    1,629

    Default

    nai to 8ema einai to oti den vlepw kati kako stin simperifora tou solou. gia paradeigma o mitSSman kai o atheist mou fainontai perissotero eknevristikoi me olo afto to spamming pou kanoun. kai se periptwsi pou nomizeis oti ipostirizw to solo na sou 8imisw oti stin kriti kontepsame na tis paiksoume.

    apla den vlepw to kako ekei pou to vlepeis esy.
    -Jesus Loves You More If You Can Drive-

  7. #202

    Default

    συμφωνούμε
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  8. #203
    Senior Member NuC's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    prozac land
    Posts
    1,629

    Default

    DEN simfwnoume. oute kan.
    -Jesus Loves You More If You Can Drive-

  9. #204
    Serpico! Boom!'s Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    (s)Aint Shitty
    Posts
    4,715

    Default

    O solos ητο ωραιος. Κριμας για το ban.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

  10. #205
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    συμφωνω με τον nuc.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  11. #206

    Default

    Whatever. Μπορείτε να διαφωνείτε με το κατά πόσο ήταν επιλήψιμη η συμπεριφορά του solo ως χρήστη, ωστόσο απλά δε νοείται να σου λέει κάτι administrator και η απάντησή σου να είναι ουσιαστικά "στ'αρχίδια μου". Είναι στοιχειώδης και ευνόητος κανόνας κάθε forum με το ελάχιστο επίπεδο moderation. Και ουσιαστικά γι'αυτό έγινε το ban, καθώς και για την ανυπαρξία βούλησης για την παραμικρή αλλαγή συμπεριφοράς. Ξανατονίζω ότι, τόσο το warning όσο και το ban δεν ήταν αποκλειστικά προσωπική απόφαση. Τα warning bans και οι προειδοποιήσεις γενικότερα που έχουμε δώσει είναι ελάχιστες και σπανιότατες, αλλά έχουμε την απαίτηση να γίνονται σεβαστές. Είναι νομίζω το πλέον λογικό.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

  12. #207
    nihil pop metamelia3's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    the city
    Posts
    8,350

    Default

    Quote Originally Posted by Kingdom Gone
    epeidh to banner tis ypografhs mou einai pleon ektos klimatos, to katathetw edw, epifylasomenos na to ksanadiekdikisw sto epomeno ban toy solou. viva la muerte!

    this is radio freedom.

  13. #208
    Senior Member NuC's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    prozac land
    Posts
    1,629

    Default

    sevastes 8a einai otan i pleiopsifia nomizei oti einai. alla afto 8a to ma8ainame mono an kaname kapoio poll PRWTA. alla eipame. to forum einai ntiko sou :*
    -Jesus Loves You More If You Can Drive-

  14. #209
    Senior Member freak brother's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    στο πρωινο του e.r
    Posts
    28,905

    Default

    τοτε ειναι σειρα και αλλων users να φευγουνε!! Εκτος και αν ειναι φιλαρακια και δεν πειραζει που κραζουν τον κοσμο γιατι το κανουν ομορφα και εξυπνα και τρεντι και γαμω!!! [/u]
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

    στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

  15. #210

    Default

    freak brother ακούω nicks. Επίσης ξαναδιάβασε το τελευταίο μου ποστ, από το οποίο δεν κατάλαβες χριστό.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Similar Threads

  1. Smoking ban update
    By Dragonlord in forum The Politics Of Ecstasy
    Replies: 1004
    Last Post: 08-03-2018, 11:21
  2. ban
    By iskra in forum General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 28-11-2006, 15:48
  3. ban?i don't know this word
    By Slaine in forum General Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 21-03-2005, 22:07
  4. Na ginei ban o aggelhs_rwxamhs?
    By aggelhs_rwxamhs in forum General Discussion
    Replies: 32
    Last Post: 12-11-2004, 18:02
  5. kante ban
    By Buddy Lackey in forum General Discussion
    Replies: 77
    Last Post: 06-10-2004, 22:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •