Ολέθριο Ρήγμα & Katatonia δε με ενδιέφεραν ιδιαίτερα οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Anthrax: Γάμησαν απίστευτα... απ' όλες τις απόψεις έδωσαν ένα τέλειο show και μας πήραν τα μυαλά. Όλοι τους είναι τρολοκομεία. Α, και κατά τη γνώμη μου είχαν το καλύτερο ήχο απ' όλες της μπάντες της ημέρας.

Dio: Με εξαίρεση τα πρώτα καναδυο τραγούδια που η φωνή του θεού σκεπαζόταν από τα υπόλοιπα όργανα το υπόλοιπο σόου ήταν άψογο. Και πως θα μπορούσε να μην είναι όταν αποτελούνταν από τέτοιες τραγουδάρες. We want more...

Twisted Sister: Έδωσαν ένα απίστευτο show, γεμάτο ενέργεια και κλασσικά τραγούδια. Ο Dee ήταν γνωστό ότι έιναι θεός και απλά το επιβεβαίωσε. Άρχοντας. Το Ελληνικό κοινό επιτέλους απέδειξε ότι είναι από τα καλύτερα στο κόσμο (χωρίς να λείπουν βέβαια και οι τραγικοί μαλάκες... βλ. προηγούμενα πόστς) καθώς καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισης των Sister τραγουδούσε ΟΛΟΥΣ τους στίχους, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.
Πάμε τώρα και στα αρνητικά (ή καλύτερα στο μόνο αρνητικό). Ρε γαμώτο μόνο σε μένα ο ήχος φάνηκε κάτω του μετρίου? Με εξαίρεση μερικά τραγούδια προς το τέλος, δύσκολα ξεχώριζα τα όργανα μεταξύ τους. Δε ξέρω, μακάρι το πρόβλημα να ήταν μόνο εκεί που βρισκόμουν εγώ.

Edit: Και κλασσικά ο Dee δεν έβαζε γλώσσα μέσα του