Ελπιζω γενικα να ξερετε ολοι εσεις οτι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν Social Justice Warriors ε? Κι αν υπαρχουν, προσωπικα δεν εχω ιδεα που θα μπορουσαν να ειναι. Ο ορος Social Justice Warrior ειναι επινοημενος απο τα μουνοπανα, για να δημιουργησει τις αντιθετες εντυπωσεις απο αυτες που πρεπει να δημιουργει ο κοσμος οταν βλεπει αδικια. Απο κει και περα, ναι, υπαρχει κοσμος που ONLINE (με κεφαλαια) προβαινει σε ακραιες συμπεριφορες και δηλωσεις, γιατι απλα μπορει.

Τωρα το αν υπαρχει γυναικα η οποια σε μια ρεαλιστικη κουβεντα in person θα πηγαινε να πει σε καποιον "ξερεις, δε μπορεις ουτε καν να με σκεφτεσαι και να τον παιζεις, γιατι προκειται περι βιασμου" και θα την επαιρνε ο οποιοσδηποτε στα σοβαρα, ε βρειτε την για να γελασουμε. Ο ασιμουλης γενικα καλα τα λεει και εδω μεσα και στο αλλο θρεντ και σε καθε θρεντ.

Απο κει και περα σφηνοτουβλακι, δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να "διαλέγει να ασχοληθεί περισσότερο και να αναπαράγει περισσότερο τα μιμίδια περί SJW από τις απόψεις που θεωρεί σωστές". Εγω προσωπικα αν δω καποιον να μιλαει/ποσταρει/γραφει ειρωνιες και κραξιμο για Social Justice Warriors, απλα υποθετω οτι ειναι κρυφοφασιστακι, κρυφοσεξιστης, κρυφοομοφοβικος ή και ολα τα παραπανω.