Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Mono, Μύγα 28/02/10

  1. #1

    Default Mono, Μύγα 28/02/10

    Όταν είχαμε δει τους Mono στο An τότε παλιά είχαμε πάθει σοκ, και νομίζαμε πως αυτό το σοκ θα ξαναγινόταν χτες, αλλά δεν ξανάγινε, διότι τέτοιες μπάντες πρέπει να παίζουν σε κάποια κατάλληλα μέρη. Οι Mono δεν είναι μια hard rock μπάντα να παίξει στο μπαράκι του Αντώνη του Ζέπελην που τις καθημερινές βάζει "ροκ φάση από Doors μέχρι Cure φίλε", οι Mono είναι μια μπάντα που έχει κινηματογραφικό ήχο και στα δύο τελευταία της albums βαράνε εικοσαμελείς ορχήστρες μέσα, και όλα αυτά που ακούμε πρέπει να αναπαραχθούν live από τέσσερα άτομα. Και στο Αν θα τα καταφέρουν καλώς ή κακώς, αν και ακόμα και αυτό πια είναι μικρό. Οι εταιρείες ψάχνονται και με άλλους χώρους, και αυτό είναι προς τιμην τους, και ο λόγος που δώσαμε λίγα χρήματα για να μπούμε, ήταν πως δεν θα είχαμε Fuzz ή Gagarin, θα είχαμε την Κωλομύγα. Μπύρα Κραφτ με πέντε ευρώ, ναι, δεν έχει νερόμπυρα, αλλά αυτός ΔΕΝ.ΕΙΝΑΙ.ΧΩΡΟΣ. Ο κόσμος χωρίστηκε σε τρεις κατηγορίες : Αυτούς που έβλεπαν και δεν άκουγαν ΤΙΠΟΤΑ, αυτούς που ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ και ψιλοάκουγαν κάαατι και όσους έπαιζαν μπάσκετ. Δύο φίλοι που ήρθαν ξερωγώ στις δέκα, με τέτοιο στρίμωγμα που έπαιζε πίσω, έφυγαν Πριν βγουν οι Mono. Δεν είμαστε όλοι 17-18 χρονών να στριμωχνόμαστε γιατί έτσι. Το μαγαζί είναι ο μεγαλύτερος σουρρελισμός που έχει υπάρξει, po8tana ola, είχε μέσα ΑΣΑΝΣΕΡ για να πας στον εξώστη, από τον οποίο έβλεπαν αυστηρά όσοι ήταν μπροστά μπροστά και έσκυβαν. Το κακό επειδεινώνεται που το μέρος είναι στου Ψυρρή, και διάφοροι θαμώνες της περιοχής επέλεξαν να μπουν στο μαγαζί, και ξέρουμε όλοι τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν χωρούσαμε να κάνουμε μισό βήμα. Για WC δεν το συζητάω. Αυτές είναι απάνθρωπες συνθήκες συναυλίας οι οποίες δεν πρέπει να υπάρχουν. Η Μύγα είναι χειρότερη και από το Ροντέο ακόμα ηχητικά. Ειλικρινά, στα τέσσερα πρώτα κομμάτια δεν άκουγα τίποτα. Μετά το πράγμα έφτιαξε λίγο, αλλά τότε απλά άκουγα "κάτι". Μπορώ να πω πως από το "Yearning" και μετά πλέον καταλάβαινα και τι έπαιζε ο καθένας. Από τη μέση και μετά, περίμενα να τελειώσει η συναυλία να σηκωθώ να φύγω από το μπουρδέλο με το ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ. Α, είχε καλό εξαερισμό, αν θέλετε ποτέ να πάρετε αέρα να πάτε. Το σαπόρτ ήταν generic αμπιεντοντρόνς με βιολιά και λούπες και samples και τέτοια. Οι Mono έπαιξαν τα "Ashes in the Snow", "Burial At Sea", "Pure as Snow", "Yearning", "Follow the Map" (τα έδωσαν όλα στα δύο τελευταία, αλλά δεν ακούγαμε), άλλα δύο-τρία που θα θυμηθώ στη διάρκεια της ημέρας και έκλεισαν με το "Everlasting Light". Μου άρεσε που έπαιξαν σχεδόν όλο το "Hymn to the Immortal Wind" γιατί είναι το καλύτερό τους album. Αλλά χτες ήταν σκατά, δεν είναι καταστάσεις αυτές. Θα καταλήξουμε να εκθειάζουμε το An, τέτοια χώρα είμαστε. Δεύτερο x μετά το Bios, πάμε καλά.

  2. #2
    Радость простых мелодий Fireknight's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Øresund
    Posts
    2,439

    Default

    sti thess/niki epaiksan sto 8ball (lol) kai perimena ta xeirotera , opws oi perissoteroi nomizo . parolafta o ixos itan arketa kalos kai to mono parapono einai oti den tous vlepame , afou i skini(lol) tou 8ball einai poly xamila .
    Se genikes grammes eimai efxaristimenos , afou toulaxiston o ixos itan kalos , kai akousa sxedon olo to 'Hymn to the Immortal Wind' pou einai to kalytero tous album .
    nomizo afta epaiksan :
    Ashes in the Snow
    Burial at Sea
    The Kidnapper Bell
    Pure as Snow
    Sabbath
    Yearning
    Follow the Map
    Halcyon
    Everlasting Light
    the game is the game

  3. #3
    Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Gordita Beach
    Posts
    5,419

    Default

    Ό,τι είπε ο Carheart και επίσης πέρα από τον κακό για τέτοια συναυλία χώρο, είχαν βάλει πολλά παραπάνω άτομα απ'ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα εμείς που φτάσαμε κατά τις 10 να είμαστε στις σκάλες πρώτου ορόφου, πίσω από το ασανσέρ (λολ) και να πρέπει να 'μαστε με τεντωμένα κεφάλια για να βλέπουμε τη ΜΙΣΗ σκηνή σε όλη τη διαρκεια.
    Support πρόλαβα προς το τέλος , οκ μου φάνηκε αλλά δεν πολυπρόσεχα γιατί προσπαθούσα να πάω κάπου που να βλέπω. Mono όντως ήταν καλό το ότι έπαιξαν πολλά από το τελευταίο, setlist νομίζω αυτή που πόσταρε ο Fireknight. Yearning, Ashes in the Snow και Everlasting Light ομορφιές, στα άλλα φαινόταν το πρόβλημα με τον ήχο
    Last edited by Kelldorain; 28-02-2010 at 14:09.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1

    Default

    Ειχα παει και στην συναυλια τους στο Fuzz περιπου ενα χρονο πριν.Νομιζω εχθες παιξανε το ιδιο set και ισως με την ιδια σειρα.Για αλλη μια φορα δεν μας εκαναν την τιμη οταν τελειωσαν να παιξουν κανα κομματι ακομα.Οπως παντα 1 ωρα και 15 - 20 λεπτα.Οποιος ειχε παει στην συναυλια των Godspeed στο Ροδον καταλαβαινει τη διαφορα.Ποσο ειχανε παιξει;2.5 -3 ωρες;Επισης στις συναυλιες αυτοσχεδιαζεις και λιγο.Αλλιως βαζεις να ακουσεις το album.Νομιζω πως το "You Are There"ειναι καλυτερο απ' το Hymn.Για το χωρο εχετε απολυτο δικιο.Κι εγω που νομιζα οτι με 1.80 υψος ειμαι σχετικα ψηλος.Τελος παντων,θα ημουν υποχρεος αν καποιος μου ελεγε το ονομα του support που επαιξε χθες.Ενδιαφερον ηχος.

  5. #5
    γκεστάλ nothingman's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    καβάλα στο δελφίνι
    Posts
    5,927

    Default

    ήταν οι sancho 003.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

  6. #6

    Default

    +1 από μένα για τον χώρο. Η μπάντα φυσικά όπως πρέπει, αλλά όταν οι συγκρίσεις μου δε γίνονται καν με την "άλλη φορά που ήρθαν", αλλά με συναυλία σε χωριουδάκι της Ολλανδίας με 8 εβρά και μια χαρά χώρο, ε κακή φάση ρε παιδιά.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

  7. #7
    Serpico! Boom!'s Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    (s)Aint Shitty
    Posts
    4,715

    Default

    Η Μυγα σα χωρος γενικοτερα "να πα να πιω ενα ποτο βρε αδερφε" δε μου φανηκε ασχημος, ως λαηβαδικο ομως τετοιες συναυλιες δε μπορει να τις υποστηριξει. Τα ειπατε και οι προηγουμενοι, αλλα να προσθεσω οτι μιας και υπηρχε αυτο το γαμημενο ασανσερ, χαθηκε ο κοσμος να το βαζανε και να ΔΟΥΛΕΨΕΙ; Μιας και αφου οι σκαλες ειχαν μπλοκαρει φανταζε η μοναδικη εφικτη διοδος για την τουαλετα.
    Ξεχωρα απο αυτα, οι Μοnο εμενα χθες μ'αρεσαν. Βεβαια εγω καθομουν στον εξωστη και ειχα διπλα μου το ηχειο, αν και οντως στην αρχη ο ηχος ειχε ενα θεμα.
    Επισης μετα το τελος της συναυλιας ειχα πιασμενο σβερκο και μεση, κερτεση της φοβερης χωροταξιας της Μυγας που θελει τον εξωστη να μην κοιταζει τη σκηνη, αλλα ενα ωραιοτατο τοιχο.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by carheart View Post
    ... po8tana ola, είχε μέσα ΑΣΑΝΣΕΡ για να πας στον εξώστη...
    ....το μπουρδέλο με το ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.....
    Αν παρατηρησες ακριβως μπροστα στη σκηνη υπηρχε καποιος με αναπηρικο αμαξιδιο, εγω! Εγω λοιπον ευχαριστω αυτον τον ανθρωπο που σκεφτηκε να βαλει ασανσερ για να εχω προσβαση στον εξωστη αλλα και βεβαιως στο υπογειο οπου υπηρχε ακομα και ειδικη τουαλετα! Μονο για αυτα, απο μενα ΕΥΓΕ ! Καταλαβαινω ομως και ολους οσους διαμαρτυρονται για τον χωρο. Δεν προσφερεται δυστυχως για να φιλοξενησει τοσο μεγαλο κοινο. Σκεφτομαι ομως το εξης...
    Αν ειχε το εισιτηριο την 2πλασια τιμη και ειχαν τυπωθει τα μισα εισιτηρια, θα ημασταν ικανοποιημενοι ??
    Οσον αφορα στη συναυλια δεν ξετρελλαθηκα, καθως εχω την εντυπωση οτι τα κομματια που επαιξαν τα ειχαμε ξανακουσει στο Αν και στο Fuzz. Θα ηθελα να επαιζαν εστω και μισο καινουργιο κομματι. Και για να μην ξεχασω....
    Βουρ στο site της Temporary Residence! Η προπωληση του καινουργιου live δισκου + DVD των ΜΟΝΟ αρχισε σημερα !!

    Και κατι τελευταιο. Μηπως μπορει κανεις να μου στελει φωτο απο τη συναυλια?
    Last edited by alexgybe; 01-03-2010 at 14:52.

  9. #9
    γκεστάλ nothingman's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    καβάλα στο δελφίνι
    Posts
    5,927

    Default

    στο οποίο σάιτ πάω, έχει 25 δολάρια η lp έκδοση, λέω να πάρω και του you are there, σύνολο 37 δολάρια. μεταφορικά για ελλάδα άλλα 30. μόνο του το Holy Ground βγαίνει σύνολο 43. οπότε καλοφάγωτα παιδιά, εγώ θα παναγοράσω iron maiden από το metropolis.
    Last edited by nothingman; 01-03-2010 at 15:02.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5

    Default

    31 ευρω για 3πλο χρωματιστο βινυλιο + dvd συμπεριλαμβανομενων των ακριβων μεταφορικων δεν μου φαινεται τοσο ακριβα...

  11. #11
    A rock, an island Drumsick's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7,495

    Default

    Quote Originally Posted by alexgybe View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    ... po8tana ola, είχε μέσα ΑΣΑΝΣΕΡ για να πας στον εξώστη...
    ....το μπουρδέλο με το ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.....
    Αν παρατηρησες ακριβως μπροστα στη σκηνη υπηρχε καποιος με αναπηρικο αμαξιδιο, εγω! Εγω λοιπον ευχαριστω αυτον τον ανθρωπο που σκεφτηκε να βαλει ασανσερ για να εχω προσβαση στον εξωστη αλλα και βεβαιως στο υπογειο οπου υπηρχε ακομα και ειδικη τουαλετα!
    pwned

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5

    Default

    Με συγχωρεις, αλλα τί εννοείς ?

  13. #13
    A rock, an island Drumsick's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7,495

    Default

    Tίποτα κακό για σένα! Μη δίνεις σημασία.

    (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pwned)

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5

    Default

    Ενδιαφερουσα λεξη !
    Και ενα δωρακι για οσους εφυγαν χωρις να δουν τους ΜΟΝΟ, και οχι μονο γι' αυτους...
    Ηχογραφησα την συναυλια! Και το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικοτατο! Χρονια ψαχνω ηχογραφησεις των συναυλιων των Godspeed στην Αθηνα.
    Ανταλλασσω λοιπον. Επισης διαθετω προς ανταλλαγη :
    Μono @ Fuzz
    This Will Destroy You @ An
    A Silver Mt Zion @ Kyttaro
    Explosions In The Sky @ An
    Mogwai @ Gagarin
    Murcof @ Bios
    Last edited by alexgybe; 01-03-2010 at 16:20.

  15. #15
    Serpico! Boom!'s Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    (s)Aint Shitty
    Posts
    4,715

    Default

    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Quote Originally Posted by alexgybe View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    ... po8tana ola, είχε μέσα ΑΣΑΝΣΕΡ για να πας στον εξώστη...
    ....το μπουρδέλο με το ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.....
    Αν παρατηρησες ακριβως μπροστα στη σκηνη υπηρχε καποιος με αναπηρικο αμαξιδιο, εγω! Εγω λοιπον ευχαριστω αυτον τον ανθρωπο που σκεφτηκε να βαλει ασανσερ για να εχω προσβαση στον εξωστη αλλα και βεβαιως στο υπογειο οπου υπηρχε ακομα και ειδικη τουαλετα!
    pwned
    Το ασανσερ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ λεμε!
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 26-02-2010, 16:41
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-02-2010, 14:54
  3. Kylesa 25/4 @ Μύγα
    By Agoraphobic_S.I. in forum Live & Events Talk
    Replies: 2
    Last Post: 23-01-2010, 17:43
  4. mono
    By BURNIN AMBITION in forum Live & Events Talk
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2009, 04:44
  5. Mono
    By Kveldssanger in forum Music Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 25-06-2004, 16:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •