Results 1 to 6 of 6

Thread: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

 1. #1
  True Metal Warrior Loader's Avatar
  Join Date
  Oct 2003
  Posts
  1,015
  Blog Entries
  10

  Default ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

  Ο ΧΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ (καλά το κείμενο είναι του 2006 αλλά χώνει!)


  ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧ
  ΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
  ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
  ΑΧΑΧΧΑΧΑ

  Ο ΤΥΠΟΣ ΧΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ


  προσοχή: πάρτε χαρτί και μολύβι, το κείμενο περιέχει βρισιές τόσο κορυφαίες, που πρέπει να τις γράψετε και να τις μάθετε!


  http://charon.e-e-e.gr/files/archive-5.html


  ακολουθεί άρθρο που ΧΩΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


  Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
  18 Αυγούστου 2006 13:02

  (ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)

  ΚΑΘΕ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, ΑΦΟΥ ΓΡΑΨΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥΤΣΟΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΘΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΑΠΛΥΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΖΩΗ" ΤΗΣ, ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΦΙΔΙΑΖΗ.

  ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΜΟΥΝΟΕΠΕΝΔΥΣΙ, ΔΗΛΑ ΔΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ('Η ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΠΑΛΟΤΖΑ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΡΟ, ΔΕΙΛΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑ, ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ), ΤΟΝ ΤΥΛΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ.*

  ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ/Α ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΝ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΣ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ, ΑΧΡΗΣΤΗ ΧΥΣΟΠΝΙΓΜΕΝΗ ΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΘΕΤΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΕ ΘΕΣΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΡΑ ΑΠΟ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΗ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤOΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΗ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΓΩΓΗ" ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ ΤΕΚΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΜΑΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΑΛΘΑΚΑ, ΕΚΤΕΘΗΛΥΜΜΕΝΑ, ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 'Η ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΛΟΥΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΑΠΟ ΛΕΠΡΑ ΧΥΣΧΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.

  ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΚΥΛΑ ΜΑΝΑ ΘΑ ΞΕΡΑΣΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙ" ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΤΕΚΝΩΝ. Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΜΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΑΝΤΛΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ. ΑΠΟΝΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, Η ΚΟΡΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ, ΒΑΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΩΛΑΣ ΜΑΝΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΕΓΩΠΑΘΕΣ, ΕΚΦΥΛΟ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΟΥΡΣΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΑΝΑ ΤΗΣ.

  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΘΑ ΣΚΥΛΟΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ Ο ΜΟΥΝΟΠΛΥΜΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΖΟΥΣΑ ΣΠΕΡΜΟΣΑΟΥΝΑ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΥΣΧΙΑ ΤΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΔΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΑΚΤΙΤΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΟΥΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΩΣ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΖΗ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΗ ΔΙΑΒΡΩΘΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ-ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟΥ.

  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΖΗ ΠΛΕΟΝ ΗΜΙΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΝΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.


  ΣΗΜΕΙΩΣΙ*: ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ, ΓΑΜΟΣΠΙΤΗ, ΧΥΣΧΙΑΡΑ ΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΦΘΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ.

  ΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΓΑΜΟ, TON ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ (ΣΥΧΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΗ 'Η ΜΑΓΓΑΝΕΥΣΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 'Η ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΟΠΩΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ΚΑΝΝΑΒΗ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ) ΚΑΤΑ ΤΙΣ "ΓΟΝΙΜΕΣ" ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΩΣ ΑΒΟΥΛΟ ΕΡΜΑΙΟ ΝΑ ΧΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΩΝ ΒΡΗΧΥΘΜΩΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  ΕΤΣΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΠΟΡΝΗ ΣΚΥΛΑ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ Η ΧΥΣΟΠΝΙΓΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΨΩΛΟΫΑΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ.
  True Metal Or No Metal At All

 2. #2
  Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar
  Join Date
  Jun 2008
  Location
  Gordita Beach
  Posts
  5,351

  Default Re: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΖΗ ΠΛΕΟΝ ΗΜΙΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΝΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

  ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΟΠΩΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ
  \m/

 3. #3
  Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Θες κιάλλο Νίκη;
  Posts
  16,120
  Blog Entries
  116

  Default Re: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

  έχω ακούσει και διαβάσει και χειρότερα


  μετά το σεξ να αναζητούν στον κάδο στην τουαλέτα το προφυλακτικό και να αλείφουν τον κόλπο με το περιεχόμενο
  Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

  http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
  http://rockandecology.blogspot.com/

 4. #4

  Default Re: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

  Αναφέρεται σε άτομα γενικά απο το φόρουμ.
  A loaded gun won't set you free.
  So you say.

 5. #5
  Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Θες κιάλλο Νίκη;
  Posts
  16,120
  Blog Entries
  116

  Default Re: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

  πάντως όπως και να το κάνουμε είναι εμπνευσμένο κείμενο και αυτό και τα παλιότερά του
  Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

  http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
  http://rockandecology.blogspot.com/

 6. #6
  Senior Member
  Join Date
  May 2008
  Location
  kounavoupolis magnesia
  Posts
  108

  Default Re: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !!!!!!

  ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΣΕΤΙΑ, ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΕΣ ΣΑΥΡΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ, ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΠΩΝΩΝ). ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ ΦΕΡΕΤΡΩΝ. Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΩΔΩΣ.
  18 Αυγούστου 2008 21:47
  because sector 13 is just better
  http://sector13.e-e-e.gr/

  I never forget a face but in your case i will gladly make an exeption..Groucho Marx

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •