View Full Version : Amplification
asimoulis
28-01-2004, 19:52
Ksekinisa edo kai 2 mines kithara (ilektriki)... Mporei na eksigisei kapoios ti akrivos kanoun kai pos sindeontai oi kefales me ta ixeia kai ti akrivos einai oi kampines?
Amnesiac.
28-01-2004, 20:10
mporei.
symposium_lexotanil
28-01-2004, 20:13
asimoulis esy eisai sto avatar?
asimoulis
28-01-2004, 20:16
Extra cool!!! As to kanei tote kapoios...
asimoulis
28-01-2004, 20:17
I Wish I Could...
GhostInTheRuins
29-01-2004, 16:20
Ksekinisa edo kai 2 mines kithara (ilektriki)... Mporei na eksigisei kapoios ti akrivos kanoun kai pos sindeontai oi kefales me ta ixeia kai ti akrivos einai oi kampines?
Yparxoun 2 eidwn enisxites oi Combo kai aftoi me tis kampines.Oi combo einai aftoi pou einai oloi(megafwna kai kyklomata) se ena ''kouti'' oi alloi einai o enisxhths(kefalh) se ena kouti kaita megafwna se allo(kampina).H kampina vgazei ton hxo ap'ton enisxyth.Gia na thn syndeseis sigoura tha exei kalwdio o enisxiths apo pisw...
asimoulis
31-01-2004, 15:17
thankz a lot...
P.S. Marshall ftiaxnontai kai stin india kai stin agglia apo oti ksero kai oi protoi einai (logika) pio ftinoi... Kserei kaneis an diaferoun poli poiotika?
GhostInTheRuins
31-01-2004, 19:03
Xm kalitera kane mia volta sta magazia.Logika tha einai kai katwteroi poiotika alla den kserw kata poso kai genikotera diafores...
symposium_lexotanil
31-01-2004, 22:42
xm mpika kata lathos se topik diagonismou gia to pio asximo avatar.
lathos.
sorry.
The Charon
04-02-2004, 16:22
Geia ,
prwto mou post
Enas enisxuths (toulaxiston gia tous lampatous) apoteleitai apo 2 kommatia thn proenisxush(preamp) kai thn enisxush(power amp)
Oi combo enisxutes exoun kai preamp kai power amp enswmatomena se kouti me hxeia.Ola se ena kouti.Pou gia mena akougete poio eukolo fusika.
Yparxoun oi kefales pou einai enswmatwmena pali to preamp kai to power amp mazi , alla ta hxeia(kampimes) einai 3exwrista.Autes legontai head amp.(paliotera prepei na kukloforousan ean den kanw la8os kai kefales xwris preamp,h' htan 3exwrista)
Yparxoun kai oi rack enisxutes.Dhladh 3exwristo to preamp kai 3exwristos to power amp se mia rack case + kampines pou sumplhrwnei to set.
Twra , analogos ti 8eleis na kaneis ,ti xrhmata dia8eteis pou 8eleis na to xrhshmopoihseis, agorazeis k to analogo tupo enisxuth.Proswpikh mou apopsh panta einai uper lampas.Oi lampatoi einia polu poio gamatoi apo tous solid state.Kai fusika combo gia na exeis anesh sthn metafora tou.
Auto pantws pou "dhmiourgei" ton hxo eina to preamp.To power amp einai h entash.Alla auto pou ka8orizei ton hxo einai to preamp.
Auta.Cya
StationEleven
04-02-2004, 16:33
BEHRINGER RE MOUNIA
Apla, 8elw na prosthesw pws kai o power amp epireazei ton hxo. Auto fainetai an valeis ton idio proenisxiti se diaforetikous telikous. Mporei kati pou akougetai gamato se ena teliko na einai skata ston allo. Analoga me tis lampes pou exei o telikos diamorfwnetai o ixos. Oi amerikanikoi enisxites (vlepe Mesa Boogie) exoun kata vasi 6L6, enw oi bretanikoi (Marshall) exoun EL34. Vevaia sta perissotera modela iparxei i dunatotita na alla3ei kaneis lampes mesw enos bias switch. To sigouro einai oti oi lampes dinoun mia zestasia ston ixo pou den exoun oi solid state enisxites.
The Charon
04-02-2004, 18:41
Sigoura epireazei o power amp.Opws sto katw katw epireazoun kai ta hxeia .To 8ema einia oti uparxoun polles epiloges k polloi sundiasmoi.
To zhthma einai na 3ereis ti 8eleis kai meta ...psaxneis na breis to katallhlo gia sena.
The Charon
04-02-2004, 18:42
Kala me to power amp ama to skalisoume ligo akoma 8a bre8oume na milame gia ti class amp einai o ka8enas.A? AB? ktl ktl ktl
Serpent_Sun
26-03-2004, 05:35
oi svetlanes rule EL34..protimw marshall gia ayto to lew...JCM 900 seira den allazw me tpt...na xa kiolas.. : P
necropethamenos
26-03-2004, 08:26
oti gamaei gamaei! Exw skeftei na parw KAI ena tetoio. Alla meta skeftomai oti isws eimai ligo pleonektis :p
GhostInTheRuins
27-03-2004, 20:10
BEHRINGER RE MOUNIA
Mesa Boogie...
:worship::worship::worship:
HattoriHanzo
03-04-2004, 02:07
vasika ti eiani ta 6L6 kai EL34? 3erei kaneis? kai ti shmainei solid state amplifier?
The Charon
03-04-2004, 20:33
vasika ti eiani ta 6L6 kai EL34? 3erei kaneis? kai ti shmainei solid state amplifier?
Ta 6L6 kai ta EL34 einai luxnies pou xrhshmopoiountai stous lampatous enisxutes.E3ou kai to lampatos.
To Solid State Amplifier einai oi tranzistoratoi enisxutes.Yparxoun kai gamatoi SS opws p.x Jazz Chorus ths Roland.Super. :)
eyeamflesch
04-04-2004, 18:56
Egw san tha exw leFta kai anagki gia neo enisxyti tha parw Telegun. All tube technology kai custom made.
Sto Harmony Central exei kritiki enos montelou.
rockavlon
04-04-2004, 19:00
8 4x12 cabs and 4 heads !!! theloume na paroume dika mas na xoume BACKLINE M ARXIDIA !!! einai kamposa $$$ omws ! ALLA AN EINAI NA GAMHSOUME TO SYMPAN XALALI ! THA DOULEPSOUME KAI THA TA PAROUME !!! META THA PAROUME ENDORSEMENT LOL
eyeamflesch
04-04-2004, 19:12
8 4x12 cabs and 4 heads !!! theloume na paroume dika mas na xoume BACKLINE M ARXIDIA !!! einai kamposa $$$ omws ! ALLA AN EINAI NA GAMHSOUME TO SYMPAN XALALI ! THA DOULEPSOUME KAI THA TA PAROUME !!! META THA PAROUME ENDORSEMENT LOL
Paizeis se banda? An nai, pws legetai?
rockavlon
05-04-2004, 08:49
i sobarh mas mpanta : paizoume metaksy CRUSADER kai (AVENGING) SENTINEL i mporei kai kati allo :P OTI MAS KATSEI STO TELOS :P
prepei na doume an yparxoun alloi ktl.
to fun project - THE POPEs BEARD ! Do you want to stroke the pope's beard ?
AUTA
eyeamflesch
05-04-2004, 16:25
i sobarh mas mpanta : paizoume metaksy CRUSADER kai (AVENGING) SENTINEL i mporei kai kati allo :P OTI MAS KATSEI STO TELOS :P
prepei na doume an yparxoun alloi ktl.
to fun project - THE POPEs BEARD ! Do you want to stroke the pope's beard ?
AUTA
mp3?
rockavlon
05-04-2004, 19:22
noap - nobody hearz a note :P until its done :P mouxoune zhthsei edw kai kairo ... eksalou pleon tha to demoudaroume soon - olo me dika mou vox.
kai otan hxografhthei epishma tha einai kai oi 10-15 guests mesa. etoimasteite gia megalh htta pantws :P i m going back to the 80 where i belong pou lene kai oi theoi jaguar
HattoriHanzo
17-04-2004, 19:36
vasika ti diafora exoun oi lampatoi enisxytes me tous tranzistoratous?