PDA

View Full Version : Logiariasmos sto Yahoo - Outlook

Buddy Lackey
18-12-2003, 17:53
Kserei kaneis pws mporw na valw ton yahoo account sto outlook, gia na xrisimopoiw afto gia mail-ia

The Butcher
18-12-2003, 18:25
ela re den einai tpt dyskolo, alla de thymamai k akrivws, k twra pou piga na anoiksw to outlook mou vgazei ena error k to kleinei!:P
anyway, pas kapou sta menu ekei, kapou leei accounts k mporeis na valeis ena kainourio (sou zitaei kserw gw na symplirwseis username, password k ta sxetika). egw toulaxiston me to hotmail to eixa kanei poly eykola.

alla to outlook einai ligo sixamero imo, ti to thes!:P

k btw, agapw to neo sou avatar!!!

The Butcher
18-12-2003, 18:27
k to neo sou sig, elega k egw na to valw alla variomoun! ;)

Buddy Lackey
18-12-2003, 18:38
thelw outlook giati polles fores pou stelnw mails me ellhnikous xarakthres, fainontai karikatzoures ston paralhpth.
kai egw agapw kai to neo mou avatar kai to sig, kai valta kai esy yeah na maste 2
eidika to avatar

Buddy Lackey
18-12-2003, 18:41
to kolhma einai otan zhtaei na grapsw diakomistes eiserxomenis kai ekserxomenis allhlografias

rockavlon
20-12-2003, 12:25
xmou - allo to hotmaqil pou nai ths microsoft allo to yahoo.
den nomizw na ginetai ektos an ksereis ta servers tou yahoo...
oi karikatzoures einai logw encoding sto pc tou paralipth. an pan encoding kjai to baloun windows greek - logika tha dixnei fina.

BLi][zER
20-12-2003, 12:56
AN ginetai (variemai na psaxno tora), ekei pou epilegeis mail servers, anti gia pop3/smtp/ktl tha epilekseis HTTP kai logika tha exei kapou to yahoo. An den to exei atyxhses, DE ginetai.

To hotmail yposthrizetai standar apo kapoies ekdoseis outlook, gia yahoo den eimai sigouros.

Gia ta ellhnika, dokimase View/Encoding/Greek (ISO) ston IE sou.

Retali-ator
20-12-2003, 23:27
den exo yahoo alla mia fora pou dokimasa gia account enos filou na ton valo sto outlook eno ixera tis sostes rythmiseis server etroga permission denied synexeia. Kai otan bikame ston logariasmo tou mesa eixe erthei email apo to yahoo pou elege kati gia upgrade account prokeimenou na exeis prosvasi me mail client. Koinws na pliroseis. Auto prin kana xrono.
Dokimase freemail.gr einai kickass. Ean theleis yahoo kali lysi einai na grafeis sto word kai meta copy/paste,xero go.